- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi mutluyuzbiz123
-
Canim gecenlerdd bende bu durumu doktorumla konustum bana ozel ve devletin butun arti eksilerini anlatti. Evet devlet hastaneleri teknolojik olarak kesinlikle daha ileri, ancak muamele cok kotu dedi doktorum. Birde devlet hastanelerjnde sezeryan orani cok arttigi icin (malum basimizda nasil dogum yapacagimiza kadar karisan bir devlet var) doktorlara bu oranin yuksekligine gore ceza geliyormus. Bu yuzden bazen doktorlar sezeryan olmasi gereken bir dogumu normale zorlayabiliyorlarmis. Bu beni cok korkutmustu. Esine biraz bunlardan bahset istersen. Umarim yarari olur. Bu arada doktorum kesinlikle cikarci ve paragoz bir dojtor degil. Gittigim yer bir tip merkezi ve dogum icin baska hastaneye gelirim ancak hem hastaneye hem bana ucret odiceksiniz cok masraflu olur bile dedi bana.Arkadaslar bız esımle yenı evlendık yaklasık 6 ay oldu; bu onumuzdeki yaz sonunda bebek sahıbı olmaya karar verdık ; evlenmeden once ev aldık kredı cekıp yaklasık 3 yıl boyunca ödemelerimiz olacak...Ben sımdıden dusunmeye basladım özel hastane de dogum yapmak daha mantıklı gelıyor gerek ilgi alakaları gerekse hıjyen bakımından; ama esıme göre saçma okadar para vermek ayrıca devlettekı teknolojının daha ılerı derecede oldugunu doktorlarınsa bu işi sureklı yaptıgı ıcın bu konuda daha da uzmanlaştıgını soyluyor; ayrıca okadar ınsan orada dogum yapıyormus ta onlara bırsey olmuyormus ta falan fılan... bu konu aramızda tamamen ınada bındı o parayı oraya verene kadar cocugumuz dogunca harcarmıs egıtım vsvs... ya ben sızce ne yapayım anne olmuş kişilere seslenıyorum lutfen yardım!!
Devlet hastahanesinde doğumda kadın bağırıyor diye tokatlayıp bayıltan mı ararsın, hastalara bakmadıkları için kendi kendine mermerlerde doğum yapan mı ararsın (teyzemin bebeği kafası mermere vurarak doğduğu için birsürü sıkıntı yaşadılar) anestezi uygulamadan sezeryan yapan mı ararsın? Asla asla asla!
bURSA olduğunu bilmiyorum ben.1,5 tl den kastın ne bebişim..
4 gün için 3,5 milyar ödedim ben ...Bursa dan bahsediyoruz bak
Bursa hastane ve doktor açısından sınıfta kalmış bir şehir ....devlet hastanesindeki doktorun had hud bağırma zihniyeti her şehirde aynı sanırım..lan bu konular ardarda patladı yeminle şüpheleniyom şu an gebemiyim diye bacaklarım ağrıyo iyicebURSA olduğunu bilmiyorum ben.
Ben normal doğum üzerinden hesap yaptım.
Kendim normal yaptığım için herkesi öyle sanıyorum
Gece 1'de doğurdum, sabah 8'de taburcu oldum
Şüphen var mıııBursa hastane ve doktor açısından sınıfta kalmış bir şehir ....devlet hastanesindeki doktorun had hud bağırma zihniyeti her şehirde aynı sanırım..lan bu konular ardarda patladı yeminle şüpheleniyom şu an gebemiyim diye bacaklarım ağrıyo iyice
anestezisiz sezeryan????
ee saldık çayıra bakalım mevlam kayıra panpaŞüphen var mııı
hangi devlet hastanesi o hepsini zan altında bırakamayız ki...Devlet hastahanesinde doğumda kadın bağırıyor diye tokatlayıp bayıltan mı ararsın, hastalara bakmadıkları için kendi kendine mermerlerde doğum yapan mı ararsın (teyzemin bebeği kafası mermere vurarak doğduğu için birsürü sıkıntı yaşadılar) anestezi uygulamadan sezeryan yapan mı ararsın? Asla asla asla!
Kullanmadıktan sonra (birçoğu kullanmaya kıyamıyor) yemişim o hastaneyi.yok maddıyattan değil sadece donanım olarak daha ust dıyenlerde oluyor makıneler gerek doktorlar yonunden
Waaaowww salın gitsin anasını satim,ee saldık çayıra bakalım mevlam kayıra panpa
kim kim kimWaaaowww salın gitsin anasını satim,
O salmayı iple çeken war
Benkim kim kim
niye salm ıyon onu anlamadım,korunmamak parayla da benim mi haberim yok la
Öff espiriyi anlamadın, ben ewli değilim ki..niye salm ıyon onu anlamadım,korunmamak parayla da benim mi haberim yok la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?