- Konu Sahibi mutluyuzbiz123
laaan öyle desene manyak he işin var senin bu topiklerde de getÖff espiriyi anlamadın, ben ewli değilim ki..
Adam mı war salsınn yawrucummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
laaan öyle desene manyak he işin var senin bu topiklerde de getÖff espiriyi anlamadın, ben ewli değilim ki..
Adam mı war salsınn yawrucummm
Niyeymişlaaan öyle desene manyak he işin var senin bu topiklerde de get
erkenden öğrenip ne halt etcenNiyeymiş
Sen beni tanımıyon belli..erkenden öğrenip ne halt etcen
lili biliyon mu neden bekar olduğunu düşünüyodum şimdi çünkü benim tanıdığım lilinin çocuğu vardı boşanmıştı ama o lilyana mı lilianna mı lilito mu ne tür bir liliydi diye kafamda deli sorular horon tepiyordu inanır mısınSen beni tanımıyon belli..
Ewlenip boşanmış 26 yaşında 5 yaşında oğlu olan bir çıtırım ben
Aahahahahahahahaha lililer karıştııılili biliyon mu neden bekar olduğunu düşünüyodum şimdi çünkü benim tanıdığım lilinin çocuğu vardı boşanmıştı ama o lilyana mı lilianna mı lilito mu ne tür bir liliydi diye kafamda deli sorular horon tepiyordu inanır mısın
Doğru söylüyorlar.yok maddıyattan değil sadece donanım olarak daha ust dıyenlerde oluyor makıneler gerek doktorlar yonunden
hangi devlet hastanesi o hepsini zan altında bırakamayız ki...
Aralık 2016'da 39 haftalık bebeğimi Etlik Zübeyde Hanım'da doktorun bilgisiz cahilliği ve hiç bir teste tabi tutmamasından dolayı ölü doğurdum. O hastaneye giderken bence bir kez daha düşünün derim hem kendi canınız hem de evladınızın canı içinArkadaşlar doğum konusunda devlet hastaneleri süper diyemem ama, biraz(!) abartmamış mıyız???
Ben 2012 de Zübeyde Hanımda doğum yaptım. Kimse gelip saçınızı okşamıyor fakat yerlerde doğum falan da yapılmıyordu. Prosedüre uygun ilerliyor herşey. Hemşirelerin çok nazi olduğunu söyleyemesem de öyle vurma vs... yok artık... Hangi hastanede doğum yaparsanız yapın, olanaklarını iyice araştırın. Ben özele gidip gidip erken doğum olunca Zübeyde Hanma gönderilmiş biri olarak (hastanede 4 gün kaldık) memnun ayrılmıştım. Özele giderken imkanlarınızı da iyi değerlendirin. Doğum yapıp, çıkabilirsiniz, ama 4 gün hastanede kalmak zorunda da kalabilirsiniz.... İkinci bebeğime hamileyim ve Zübeyde Hanım da Mehmet Karabulut a gittim. Çok da güzel davrandı, sorularımı yanıtladı... Abartılar korkutmasın kimseyi.