yengenizin sizin ailenizle ilgili ddikodu yapmasıyla olayların büyüyüpte sizin bile düğüne gitmememnize neden olmasını ilginç buldum. oysaki surat asacagınıza ya o an gelinle yüzleşecektiniz yada olay cıkmasın diye surat asmayıp duymamış gibi olacaktınız. surat asmıssınız , abiniz sormuş bişey yok demişssiniz . sonrada sorun cıkaran konumuna düşmüssünüz...
herneyse..
madem menfaatçi birler. o halde kendinizi kullandırtmayın...belki arada ufak yardımlarda bulunabilirsiniz fakat 4 elle sarılmanızı gerektirecek pek bir fedakarlıklar yok gibi..
babanız, abiniz, yengenizle ilgili fikrim bu.. fakat yanlış okumadıysam bir kardeşiniz daha var. ona sahip çıkın, her türlü yardımı yapın derim
yengenizin sizin ailenizle ilgili ddikodu yapmasıyla olayların büyüyüpte sizin bile düğüne gitmememnize neden olmasını ilginç buldum. oysaki surat asacagınıza ya o an gelinle yüzleşecektiniz yada olay cıkmasın diye surat asmayıp duymamış gibi olacaktınız. surat asmıssınız , abiniz sormuş bişey yok demişssiniz . sonrada sorun cıkaran konumuna düşmüssünüz...
herneyse..
madem menfaatçi birler. o halde kendinizi kullandırtmayın...belki arada ufak yardımlarda bulunabilirsiniz fakat 4 elle sarılmanızı gerektirecek pek bir fedakarlıklar yok gibi..
babanız, abiniz, yengenizle ilgili fikrim bu.. fakat yanlış okumadıysam bir kardeşiniz daha var. ona sahip çıkın, her türlü yardımı yapın derim
merhaba..biraz uykuluyum konuya tam vakııf olamadan yorum yazıorum ama sondaki sözüne takıldım ben 'çıkarcı pislikler' yani bunu bi sinirle mi söyledin yoksa haklarında gerçekten böyle mi düşünüosun eğer gerçekten öyleyse sevmiosan seninle gerçekten sadece çıkarları için bi bağ kurduklarını düşünüosan tabikide görüşme çünkü üç beş zaman geçtikten sonra başka bi olay patlak verir yine üzülen sen olursun
ben aile bağlarınız çok kopuk .bunda hepinizin suçu var .ailemle aram iyi olmadı diyorsun çocukluğundan beri .bu nasıl oluyor anlamıyorum .bizi en çok düşünen annemizbabamız değil mi ?yani bu dünyada seni doğuran seni büyüten annen değil mi ?bir çocuk nasıl doğruluyor ne acılar çekiliyor .o anne çocuğunu nasıl sevmez bu çok saçma geliyor bana .bence sen birşey yapma çünkü şöle bir düşüncen var herşeye rağmeen ben yardım ettim onlara hani iyi bir insanım ondan yapıyorum diyorsun halbuki onlar benim ailem yapmak zorundayım demen lazım .o yüzden yardım etme bence .
Canım yorumun için sağol ama keşke her doğuran anne her para kazanan baba olabilse ayrım olmasa heleki erkek kız diye ayrım yapan aileler çok bu ülkede bunu unutma olurmu?
ikinci söylediğine gelince ben zaten kkendimi zorunlu hissettiğim için onlara yardımcı olmaya çalıştığımı ama bundan rahatsız olduğumu belirttim çünkü sadece işleri düşünce alo diyen bir ailem var sen napardın acaba!?
annenin seni sadece doğrmuş olması bile anne olmasına yeter .doğum kolay birşey mi belki sende annesindir bilmiyorum .
o zaman sadece diğerleri için diyorum baban ve kardeşlerin için öle işleri düşünce arıyorlarsa sende ona göre davran üzme kendini.
annenin seni sadece doğrmuş olması bile anne olmasına yeter .doğum kolay birşey mi belki sende annesindir bilmiyorum .
o zaman sadece diğerleri için diyorum baban ve kardeşlerin için öle işleri düşünce arıyorlarsa sende ona göre davran üzme kendini.
ya kızlar bakıyorumda bir an...Annem olsaydı ne kadar kötü olursa olsun belki ailem bu durumda olmazdı kadın napıp edip yine toplarlıyor ortalığı erkekse genelde hep dağıtıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?