- 28 Kasım 2016
- 138
- 184
- 23
- Konu Sahibi huysuzamatatligelin
-
Ben karışmıyorum zaten çünkü bana laf düşmez, ama araya büyük soğukluk girecek bu beni üzüyor. Eşimle ilişkilerinin boyutunu detaylarını çok sorgulamamıştım o dönem, ama kız baya yapışmıştı yakamıza o yüzden zor günler yaşamıştıkBir tanıdığım abla, önce erkek kardeşlerden biriyle 1 yıl kadar çıkıp sonra onun abisi ile evlendi. Uzun süre konuşmadılar, ve hala da soğuk araları bildiğim kadarıyla.
Siz hiç karışmayın, yorum yapmayın, kim ne yaparsa yapsın. 1 haftalık ilişkide ne olmuş olabilir bilemiyorum ama yine de ben de kaldıramazdım sanırım.
Evet abisini çokaan gözden çıkarmış malesef, ama eşim kardeşinin üzerine öyle titriyor ki çok üzülüyorumNe kadar iğrenç bi durum eşiniz için üzüldüm gerçekten.Ne kardeşte iş var ne ailede.Kardeşinde de nası bi mide varmış pes doğrusu.
Siz ne konuşacaksınız ki yani bence siz hiç karışmayın bu işe.Zaten etrafta başka kız kalmamış gibi o kızla bu işlere giren kaynınız abisini çoktan silmiş bana göre.
İlk zamanlar öyle düşünmüştük çünkü uzun zaman bizi rahat bırakmamıştı kız ama şuan ne yapmaya çalıştığını bende kestiremiyorumHiç öyle düşünmeyin .
Sanırım Kızın eşinize inat böyle bşy yaptığını düşünüyorsunuz
Birlikteliğe yakın birşeyler yaşanmış sanırım çok sorgulamamıştım o dönem, ama kızın yakasını bırakmamasından attığı mesajlardan anlamıştım bişeylerEşiniz sizle küsken bir hafta nasil takilmiş peki detay biliyo musunuz cay kahve mi icmis yoksa birlikte vs mi olmuş.
Basit bi durum olsa insan cok takmayabilir hani bi iki gorustuk falan der. Bilmiyorum daha ciddi bi durum yasanmis olabilir izlenimi aldim ben bahsettiginiz tutumdan
@defne-28 işte anlatmaya calistigimiz şey bu.Merhaba kızlar. Ben 1 yıllık evliyim, eşimle öncesinde 5 yıllık ilişki dönemimiz oldu. Birbirimizi tanıyoruz yani baya. Eşimin bi erkek kardeşi var, ve onun eski sevgilisine aşık. 2-3 senedir o kızla birlikteler, ama eşim ayrıldılar olarak biliyo. Bu kız önce eşimle bizim flört dönemimizin ayrı olduğumuz döneminde 1 hafta kadar takılmış. Sonra biz barışınca eşim görüşmeyi kesti. Ama kız peşini bırakmadı sürekli mesajlar aramalar yolunu kesmeler vs.. Neyse öyle böyle uzaklaştırdı eşim kendinden, ama sonrasında duyduk ki kaynımla görüşmeye başlamışlar. Eşim bunu duyunca kardeşiyle arasına soğukluk girdi, kızı önemsediği yada kıskandığı için falan değil tabiiki ama ters bir durum sonuçta. Neyse üzerinden yıllar geçti, biz ayrıldılar biliyorduk. Taaki düne kadar. KV ve KP de bu duruma karşılardı ama her ne olduysa yumşamışlar. Kaynım evlenmeyi düşünüyor, ve eşimle konuşacaklar. Ben çok eminim eşim kardeşini silicek. Ama bi yandan da birbirlerine çok düşkün oldukları için çook üzülecek. Ben bunları KVden öğrendim eşimin henüz haberi yok. Eşimle konuşup ikna etmeye çalışacaklarmış kardeşiyle arası bozulmadan. İşin kötü yanı herkes eşimi suçlu görüyor mutluluklarına maniymiş gibi onu suçluyorlar. Ben mi yanlış düşğnüyorum bilmiyorum ama önce abisiyle sonra kardeşiyle ilişki yaşayan bir kız söz konusuyken bunu nasıl normal karşılıyorlar yada normal karşılanmasını bekliyorlar? Benim sorum şu sizce ben eşimle öncesinde onlar bişey söylemeden konuşiyim mi yoksa bırakıyim kendileri mi konuşsunlar? O kadar üzülüyorumki hergün annesi babası kardeşi için bişeyler yaptığını görünce. Sanki ona ihanet ediyolarmış gibi hissediyorum. Sakladığım içinde kendimi ayrıca kötü hissediyorum. Durum bu arkadaşlar aslında çok uzun ve karmaşık ama olabildiğince sadeleştirmeye çalıştım. Cevaplarınızı bekliyorum
Onun açısından zor olduğunu düşünmüyorum bile bile lades demek gibi birşeydi yaptığı, hem kendini hem bizi sıkıntıya soktu.Kaynınız bu durumu sorun etmezken siz de etmeyin
Onun açısından da zor.
Ama o sürdürmüş yıllarca,demekki unutmuş.
Siz de üstünde durmayın,büyütmeyin,olmamış gibi davranmaya çalışın bari
Hm problemli bir kız yani .İlk zamanlar öyle düşünmüştük çünkü uzun zaman bizi rahat bırakmamıştı kız ama şuan ne yapmaya çalıştığını bende kestiremiyorum
Kız akrabaları, eşimle tanışıyorlardı önceden yani. Aldatıldığımı falan düşündünüz sanırım ama öyle bir durum yok1 hafta takılmışlar ama o aşamaya Nasıl gelinmiş o da ayrı konu.
Eşin reddedecek ve görüşmeyecekse problem yok.Kayının acısından durum kötü iki kardeşle takılacak kadar daldan dala bir bayanla evlilik düşünmesi gözünü korkutmalıydı.
Ayrıca araları açılacak diye üzülüyorsun :) Demek herkesin Evlendigi kişi önemliyse araları açılıversin bir zahmet.Sonra da canciğer kuzu sarması olurlarsa üzülme.
Burada da tepki almamak için aynı yorumu yapmadım :)@defne-28 işte anlatmaya calistigimiz şey bu.
[USER=800069]@huysuzamatatligelin ben olsaydim eşime söylerdim diye düsünüyorum. Kardesinin onu kandiriyor olması benim de kandirmam gerektigi anlamina gelmez. Ama kaynınızda da zerre kardeslik duygusu yokmus. Yazik.[/USER]
Saklamamalıyım evet ama nasıl anlatıcam onu da bilmiyorumİster bir hafta olsun ister bir yıl bence iğrenç bir durum. Belki o bir haftada neler oldu kimbilir. Üstelik kız devam ettirmek istemiş.
Eşine olanı anlat saklama. Yarın öbür gün sen biliyordun ama bana soylemedin derse esine ne diceksin?
Ve sakın karışma. Ortam yumuşayacak bir ortam değil.
Eşim krdeşine o kadar düşkün ki düşündükçe kahroluyorum ben, konuşucam bi şekilde ama konuya nerden giricem onu da bilmiyorum@defne-28 işte anlatmaya calistigimiz şey bu.
[USER=800069]@huysuzamatatligelin ben olsaydim eşime söylerdim diye düsünüyorum. Kardesinin onu kandiriyor olması benim de kandirmam gerektigi anlamina gelmez. Ama kaynınızda da zerre kardeslik duygusu yokmus. Yazik.[/USER]
Mesafe olacağı kesin zaten, ama kaynımı da kardeşim kadar severim o yüzden çok üzülüyorum bu duruma. Eşime nasıl açıcam konuyu nerden giricem onu bile bilmiyorum
Söyle gitsin ne var bunda. Annen baban seninle kardeşin ve sevgilisi hakkında konuşacak. Bu bu sebepten ötürü de bitsin gitsin.Saklamamalıyım evet ama nasıl anlatıcam onu da bilmiyorum
Yo aldatıldıgınız aklıma gelmedi hiç.İş arkadaşı olabilir,Eski bir okul arkadaşı olabilir.Önceden gördüğü takılma durumuna geldiği biri demek diye düşündüm.Kız akrabaları, eşimle tanışıyorlardı önceden yani. Aldatıldığımı falan düşündünüz sanırım ama öyle bir durum yok
Birlikteliğe yakın birşeyler yaşanmış sanırım çok sorgulamamıştım o dönem, ama kızın yakasını bırakmamasından attığı mesajlardan anlamıştım bişeyler
Kv ve kp le konustugunuz sırada durumu ögrendiginizi, onlarin da esinizle konusacaklarını ama bildiginiz halde ondan saklamak istemediginizi anlatin.. Gerekirse anne ve babasiyla da mesafesini korusun.. Ne alaka canım adamın eski kız arkadası(adı takılmak da olsa) yengesi olsun.. Dizi film gibi yasiyorlar hayati inanamiyorum yani.. Bu neyin genisligi.. Bir de eşiniz açısından baksınlar.. İlla evlenecekse evlensin ama o zaman da sizden uzak dursunlar.. Bence kaynınızda da abisine içten içe kıskanclık varmış ki eski kız arkadaşıyla evlenecek kadar hırs yapmış.Eşim krdeşine o kadar düşkün ki düşündükçe kahroluyorum ben, konuşucam bi şekilde ama konuya nerden giricem onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?