- 28 Kasım 2016
- 138
- 184
- 23
- Konu Sahibi huysuzamatatligelin
-
Açıkcası uzun süre eşimin peşini bırakmayıp sonradan kardeşine yönelince biraz intikammış izlenimi yarattı. Hadi seviyorlar diyelim, evlendiler diyelim nasıl aynı ortamda bulunucaz bilmiyorum yani bana ters geliyor kocamın eski sevgilisi çocuğumun yengesi olucak falan. Bi tuhaflık yok mu yaaBence ortada eşinin abarttığı kadar kötü bir durum yok. Türk filmi tadında saçmalamaya gerek yok.
Eşinle bir hafta, kardeşiyle 3 sene birlikteyse demek ki kaynını seviyo kızda.
Siz birşey söylemeyin. Aile içinde halletsinler.
Benim içim de o yönden de rahat değilŞahsen eşim konuşsun istemezdim kardeşiyle
Güvenemezdim yani evime almazdım
Ben kaynımın mutlu olmasını istiyorum ama yinede tuhaf bi durumun içinde kalıcaz gibi..Eşinle sadece 1 hafta takılmışlar . 1 hafta da ne yasamış ne paylaşmış olabilirler ki ... Sobrasında da kaynınla Başlamış uzun zamandır beraberse bence eşine de mutluluklar dilemek düşer .
Ha önce kardeşi sonra abisiyle etik mi dersen etik değil tabi ki
Sahibi olmakla ne alakası var. Kız uzun süre eşimin peşini bırakmadı sonradan kardeşine yöneldi anormal değil mi sizcede? Siz eşinizin ister tek günlük ister yıllarca birlikte olduğu eski sevgilisiyle sürekli görüşmek zorunda kalmak ister miydiniz bide öyle bakın ben kendi açımdan da sıkıntı duyuyorumEşin de bir hafta takıldığı kızın sahibi mi olmuş hemen!Abartmasın bence yaptığı çok ayıp
Hiç öyle düşünmeyin .Ben kaynımın mutlu olmasını istiyorum ama yinede tuhaf bi durumun içinde kalıcaz gibi..
Açıkçası bana ters gelmiyor. Yıllarca birlikte olmuşlar severek ayrılmışlar falan desen aklımda bi soru kalırdı benimde, karşılaşsınlar istemezdim ama bu durumda ikisi de birbirini istemiyo işte. Hatta nefretle bile bakabilirler birbirlerine. Anlaşamamış 2 kişi olarak düşünürüm, eski sevgili olarak düşünmektenseAçıkcası uzun süre eşimin peşini bırakmayıp sonradan kardeşine yönelince biraz intikammış izlenimi yarattı. Hadi seviyorlar diyelim, evlendiler diyelim nasıl aynı ortamda bulunucaz bilmiyorum yani bana ters geliyor kocamın eski sevgilisi çocuğumun yengesi olucak falan. Bi tuhaflık yok mu yaa
Açıkcası kız kaynımı parmağında oynatıyo yani bi öyle bi böyle soluksuz 3 yıl değil, yaşca da kaynımdan büyük. Kaynım tercihini yapmış abisini çoktan gözden çıkarmış zaten, sanki memlekette kız yoktu.. Ama benim takıldığım nokta eşim, yani onun üzülmesini istemiyorum kardeşini kaybetmesini de istemiyorum. Bi yandan kızla karşı karşıya gelmeyi bende istemiyorum, çünkü zamanında bizim aramıza girmeye çok çalıştı çok zor günler yaşattı1 hafta takılmışlar,hadi o görmezden gelinebilirdi.
Ama sonra kız askıntı olmuş.
Ve üstüne kaynınızla birlikte olması intikam amaçlı gibi.
Derken 3 yıldır ilişkileri olduğunu öğrenince intikam için kimse senelerce uğraşmaz.demek ki sevmiş diyesim geldi.
Çok karışık, nahoş bir durum.
Ama bazı şeyler insan kendini yırtsa da gerçekleşir.
Bu iş de olacaksa nasipse yani,olur.
Eşinizle siz de konuşun,tepki vermesin.
Belki zamanla kabullenir.
Durum tuhaf mı?
Tuhaf elbette.
Ama olur mu olur.
Olmasa iyiymiş de...
Mesafe olacağı kesin zaten, ama kaynımı da kardeşim kadar severim o yüzden çok üzülüyorum bu duruma. Eşime nasıl açıcam konuyu nerden giricem onu bile bilmiyorumDaha fazla bu durumu eşinizden saklamayın,arkasından iş çevirmek gibi oluyor.
Size de pek söz hakkı düşmüyor gibi; Kaynınız,kv ve kp onaylamış zaten
Bu durumda bir şeyleri değiştiremez ve mani olamazsınız,durumu olduğu gibi kabullenmekte başka seçeneğiniz yok.gelecekte ilişkinizde de mesafe koyarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?