Arada kaldım.. Kocam ve kardeşi

huysuzamatatligelin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2016
138
184
23
Merhaba kızlar. Ben 1 yıllık evliyim, eşimle öncesinde 5 yıllık ilişki dönemimiz oldu. Birbirimizi tanıyoruz yani baya. Eşimin bi erkek kardeşi var, ve onun eski sevgilisine aşık. 2-3 senedir o kızla birlikteler, ama eşim ayrıldılar olarak biliyo. Bu kız önce eşimle bizim flört dönemimizin ayrı olduğumuz döneminde 1 hafta kadar takılmış. Sonra biz barışınca eşim görüşmeyi kesti. Ama kız peşini bırakmadı sürekli mesajlar aramalar yolunu kesmeler vs.. Neyse öyle böyle uzaklaştırdı eşim kendinden, ama sonrasında duyduk ki kaynımla görüşmeye başlamışlar. Eşim bunu duyunca kardeşiyle arasına soğukluk girdi, kızı önemsediği yada kıskandığı için falan değil tabiiki ama ters bir durum sonuçta. Neyse üzerinden yıllar geçti, biz ayrıldılar biliyorduk. Taaki düne kadar. KV ve KP de bu duruma karşılardı ama her ne olduysa yumşamışlar. Kaynım evlenmeyi düşünüyor, ve eşimle konuşacaklar. Ben çok eminim eşim kardeşini silicek. Ama bi yandan da birbirlerine çok düşkün oldukları için çook üzülecek. Ben bunları KVden öğrendim eşimin henüz haberi yok. Eşimle konuşup ikna etmeye çalışacaklarmış kardeşiyle arası bozulmadan. İşin kötü yanı herkes eşimi suçlu görüyor mutluluklarına maniymiş gibi onu suçluyorlar. Ben mi yanlış düşğnüyorum bilmiyorum ama önce abisiyle sonra kardeşiyle ilişki yaşayan bir kız söz konusuyken bunu nasıl normal karşılıyorlar yada normal karşılanmasını bekliyorlar? Benim sorum şu sizce ben eşimle öncesinde onlar bişey söylemeden konuşiyim mi yoksa bırakıyim kendileri mi konuşsunlar? O kadar üzülüyorumki hergün annesi babası kardeşi için bişeyler yaptığını görünce. Sanki ona ihanet ediyolarmış gibi hissediyorum. Sakladığım içinde kendimi ayrıca kötü hissediyorum. Durum bu arkadaşlar aslında çok uzun ve karmaşık ama olabildiğince sadeleştirmeye çalıştım. Cevaplarınızı bekliyorum

Güncelleme 11. Sayfada

Son düzenleme:
Açıkcası uzun süre eşimin peşini bırakmayıp sonradan kardeşine yönelince biraz intikammış izlenimi yarattı. Hadi seviyorlar diyelim, evlendiler diyelim nasıl aynı ortamda bulunucaz bilmiyorum yani bana ters geliyor kocamın eski sevgilisi çocuğumun yengesi olucak falan. Bi tuhaflık yok mu yaa

Ben kaynımın mutlu olmasını istiyorum ama yinede tuhaf bi durumun içinde kalıcaz gibi..

Eşin de bir hafta takıldığı kızın sahibi mi olmuş hemen!Abartmasın bence yaptığı çok ayıp
Sahibi olmakla ne alakası var. Kız uzun süre eşimin peşini bırakmadı sonradan kardeşine yöneldi anormal değil mi sizcede? Siz eşinizin ister tek günlük ister yıllarca birlikte olduğu eski sevgilisiyle sürekli görüşmek zorunda kalmak ister miydiniz bide öyle bakın ben kendi açımdan da sıkıntı duyuyorum

1 hafta takılmışlar,hadi o görmezden gelinebilirdi.
Ama sonra kız askıntı olmuş.
Ve üstüne kaynınızla birlikte olması intikam amaçlı gibi.
Derken 3 yıldır ilişkileri olduğunu öğrenince intikam için kimse senelerce uğraşmaz.demek ki sevmiş diyesim geldi.

Çok karışık, nahoş bir durum.
Ama bazı şeyler insan kendini yırtsa da gerçekleşir.
Bu iş de olacaksa nasipse yani,olur.
Eşinizle siz de konuşun,tepki vermesin.
Belki zamanla kabullenir.
Durum tuhaf mı?
Tuhaf elbette.
Ama olur mu olur.
Olmasa iyiymiş de...

Daha fazla bu durumu eşinizden saklamayın,arkasından iş çevirmek gibi oluyor.

Size de pek söz hakkı düşmüyor gibi; Kaynınız,kv ve kp onaylamış zaten
Bu durumda bir şeyleri değiştiremez ve mani olamazsınız,durumu olduğu gibi kabullenmekte başka seçeneğiniz yok.gelecekte ilişkinizde de mesafe koyarsınız

Bir tanıdığım abla, önce erkek kardeşlerden biriyle 1 yıl kadar çıkıp sonra onun abisi ile evlendi. Uzun süre konuşmadılar, ve hala da soğuk araları bildiğim kadarıyla.

Siz hiç karışmayın, yorum yapmayın, kim ne yaparsa yapsın. 1 haftalık ilişkide ne olmuş olabilir bilemiyorum ama yine de ben de kaldıramazdım sanırım.

Ne kadar iğrenç bi durum eşiniz için üzüldüm gerçekten.Ne kardeşte iş var ne ailede.Kardeşinde de nası bi mide varmış pes doğrusu.

Siz ne konuşacaksınız ki yani bence siz hiç karışmayın bu işe.Zaten etrafta başka kız kalmamış gibi o kızla bu işlere giren kaynınız abisini çoktan silmiş bana göre.

Açıkçası bana ters gelmiyor. Yıllarca birlikte olmuşlar severek ayrılmışlar falan desen aklımda bi soru kalırdı benimde, karşılaşsınlar istemezdim ama bu durumda ikisi de birbirini istemiyo işte. Hatta nefretle bile bakabilirler birbirlerine. Anlaşamamış 2 kişi olarak düşünürüm, eski sevgili olarak düşünmektense

Eşiniz sizle küsken bir hafta nasil takilmiş peki detay biliyo musunuz cay kahve mi icmis yoksa birlikte vs mi olmuş.
Basit bi durum olsa insan cok takmayabilir hani bi iki gorustuk falan der. Bilmiyorum daha ciddi bi durum yasanmis olabilir izlenimi aldim ben bahsettiginiz tutumdan

Kaynınız kabullendiyse eşinize laf düsmez. Mesafeli olur anlarım ama silmek falan çok abartı

Açıkcası kız kaynımı parmağında oynatıyo yani bi öyle bi böyle soluksuz 3 yıl değil, yaşca da kaynımdan büyük. Kaynım tercihini yapmış abisini çoktan gözden çıkarmış zaten, sanki memlekette kız yoktu.. Ama benim takıldığım nokta eşim, yani onun üzülmesini istemiyorum kardeşini kaybetmesini de istemiyorum. Bi yandan kızla karşı karşıya gelmeyi bende istemiyorum, çünkü zamanında bizim aramıza girmeye çok çalıştı çok zor günler yaşattı

Mesafe olacağı kesin zaten, ama kaynımı da kardeşim kadar severim o yüzden çok üzülüyorum bu duruma. Eşime nasıl açıcam konuyu nerden giricem onu bile bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…