• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada Kaldım...:(

Arkadaslar bız esımle yenı evlendık yaklasık 6 ay oldu; bu onumuzdeki yaz sonunda bebek sahıbı olmaya karar verdık ; evlenmeden once ev aldık kredı cekıp yaklasık 3 yıl boyunca ödemelerimiz olacak...Ben sımdıden dusunmeye basladım özel hastane de dogum yapmak daha mantıklı gelıyor gerek ilgi alakaları gerekse hıjyen bakımından; ama esıme göre saçma okadar para vermek ayrıca devlettekı teknolojının daha ılerı derecede oldugunu doktorlarınsa bu işi sureklı yaptıgı ıcın bu konuda daha da uzmanlaştıgını soyluyor; ayrıca okadar ınsan orada dogum yapıyormus ta onlara bırsey olmuyormus ta falan fılan... bu konu aramızda tamamen ınada bındı o parayı oraya verene kadar cocugumuz dogunca harcarmıs egıtım vsvs... ya ben sızce ne yapayım anne olmuş kişilere seslenıyorum lutfen yardım!!
Canim gecenlerdd bende bu durumu doktorumla konustum bana ozel ve devletin butun arti eksilerini anlatti. Evet devlet hastaneleri teknolojik olarak kesinlikle daha ileri, ancak muamele cok kotu dedi doktorum. Birde devlet hastanelerjnde sezeryan orani cok arttigi icin (malum basimizda nasil dogum yapacagimiza kadar karisan bir devlet var) doktorlara bu oranin yuksekligine gore ceza geliyormus. Bu yuzden bazen doktorlar sezeryan olmasi gereken bir dogumu normale zorlayabiliyorlarmis. Bu beni cok korkutmustu. Esine biraz bunlardan bahset istersen. Umarim yarari olur. Bu arada doktorum kesinlikle cikarci ve paragoz bir dojtor degil. Gittigim yer bir tip merkezi ve dogum icin baska hastaneye gelirim ancak hem hastaneye hem bana ucret odiceksiniz cok masraflu olur bile dedi bana.

Devlet hastahanesinde doğumda kadın bağırıyor diye tokatlayıp bayıltan mı ararsın, hastalara bakmadıkları için kendi kendine mermerlerde doğum yapan mı ararsın (teyzemin bebeği kafası mermere vurarak doğduğu için birsürü sıkıntı yaşadılar) anestezi uygulamadan sezeryan yapan mı ararsın? Asla asla asla!

Devlet hastahanesinde doğumda kadın bağırıyor diye tokatlayıp bayıltan mı ararsın, hastalara bakmadıkları için kendi kendine mermerlerde doğum yapan mı ararsın (teyzemin bebeği kafası mermere vurarak doğduğu için birsürü sıkıntı yaşadılar) anestezi uygulamadan sezeryan yapan mı ararsın? Asla asla asla!

anestezisiz sezeryan???? :KK57::KK57::KK57:

geçen günlerde ayşe arman hastanede vefat eden bir kadını yazmıştı.o kadın doktorun bir kaç tane vukuatı varmış hatta.özel hastanede olmuştu olay.bence özel devlet diye değil doktoru iyi araştırın.

1,5 tl den kastın ne bebişim..
4 gün için 3,5 milyar ödedim ben ...Bursa dan bahsediyoruz bak o_O
bURSA olduğunu bilmiyorum ben.
Ben normal doğum üzerinden hesap yaptım.
Kendim normal yaptığım için herkesi öyle sanıyorum :KK53:
Gece 1'de doğurdum, sabah 8'de taburcu oldum :KK71:

bURSA olduğunu bilmiyorum ben.
Ben normal doğum üzerinden hesap yaptım.
Kendim normal yaptığım için herkesi öyle sanıyorum :KK53:
Gece 1'de doğurdum, sabah 8'de taburcu oldum :KK71:
Bursa hastane ve doktor açısından sınıfta kalmış bir şehir ....devlet hastanesindeki doktorun had hud bağırma zihniyeti her şehirde aynı sanırım..lan bu konular ardarda patladı yeminle şüpheleniyom şu an gebemiyim diye bacaklarım ağrıyo iyice:110:o_O

Bursa hastane ve doktor açısından sınıfta kalmış bir şehir ....devlet hastanesindeki doktorun had hud bağırma zihniyeti her şehirde aynı sanırım..lan bu konular ardarda patladı yeminle şüpheleniyom şu an gebemiyim diye bacaklarım ağrıyo iyice:110:o_O
Şüphen var mııı o_O

anestezisiz sezeryan???? :KK57::KK57::KK57:

Aynen öyle. İnsanın tüyleri ürperiyor. Sadece doğumda da değil bu babaannemin gözünde katarakt vardı uyuşturucu yaptılar ama ben her şeyi hissettim çok acıdı sürekli gözümü kapatmaya çalıştım bağırdılar dedi. Çok kötü gerçekten. Grip olduğumda bile gitmiyorum yanlış iğne yapılır vs. Diye paranoyak oldum.

hangi devlet hastanesi o hepsini zan altında bırakamayız ki...

Yaşadıklarımı yazarsam belki biraz sana ışık olur.
İlk gebeliğimi öğrendiğimde özel okmy..nı hastanesine gittim.Doktor berbarttı.
Sonra kağıthane devlet hast. gitmeye devam ettim.Orada hanım bir doktor var plesanta bağı ile ilgili sıkıntım vardı.(3 boyutlu ultsasonda da görüldü.)Bana ne dedi biliyor musun?
-Bak canım burada ben varım ama seni riske atamam.Git kendine adam akıllı bir hastane bul küvözü olsun.
Bende türkiye hastanesine devam ettim.Doğumu da orada yaptım.
Ayrıca plesanta durumumdan dolayı yakın takipteydim.Son 1 ayda günaşırı hep kontrollerim yapılmasına rağmen kızım erken davranmış ve kakasını (mekonyum aspirasyonu) yedi.28 gün hastanede yoğun bakımda yattı.Doğum haricin de de 1 kuruş ödemedim kızımın küvözü için.
Şimdi o devletteki doktora duacıyım.İyiki yanlış bir yönlendirme yapmadı illa ben doğurturum seni demedi.

9,5 ay önce nırmal doğum yaptım 600 tl ödedim sgk lı fiyattı. İstanbuldayım. Dr o hastanedeydi. Önceliğin dr olmalı sonra da doğum yapacağın hastanenin yoğun bakımı olması çok önemli bende mevcuttu çok şükür. Zaten akşam doğurdum sabah çıktım kızımla hastaneden.
Bi arkadaş demiş eşin hamile kalınca özellikle de bebeği hissedince fikri değişecek. Tabi bu sürede hormonları kullanarak ikna etmek de senden

Devlet Hastahanesinde benim kesemi patlattılar. Suyum geldi. Gidip yarı özel hastahanede acil sezeryan oldum.

Kararı sen ver.

Sigorta varsa fiyat neredeyse yarıya iniyor.

Back
X