- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi mutluyuzbiz123
Canim gecenlerdd bende bu durumu doktorumla konustum bana ozel ve devletin butun arti eksilerini anlatti. Evet devlet hastaneleri teknolojik olarak kesinlikle daha ileri, ancak muamele cok kotu dedi doktorum. Birde devlet hastanelerjnde sezeryan orani cok arttigi icin (malum basimizda nasil dogum yapacagimiza kadar karisan bir devlet var) doktorlara bu oranin yuksekligine gore ceza geliyormus. Bu yuzden bazen doktorlar sezeryan olmasi gereken bir dogumu normale zorlayabiliyorlarmis. Bu beni cok korkutmustu. Esine biraz bunlardan bahset istersen. Umarim yarari olur. Bu arada doktorum kesinlikle cikarci ve paragoz bir dojtor degil. Gittigim yer bir tip merkezi ve dogum icin baska hastaneye gelirim ancak hem hastaneye hem bana ucret odiceksiniz cok masraflu olur bile dedi bana.Arkadaslar bız esımle yenı evlendık yaklasık 6 ay oldu; bu onumuzdeki yaz sonunda bebek sahıbı olmaya karar verdık ; evlenmeden once ev aldık kredı cekıp yaklasık 3 yıl boyunca ödemelerimiz olacak...Ben sımdıden dusunmeye basladım özel hastane de dogum yapmak daha mantıklı gelıyor gerek ilgi alakaları gerekse hıjyen bakımından; ama esıme göre saçma okadar para vermek ayrıca devlettekı teknolojının daha ılerı derecede oldugunu doktorlarınsa bu işi sureklı yaptıgı ıcın bu konuda daha da uzmanlaştıgını soyluyor; ayrıca okadar ınsan orada dogum yapıyormus ta onlara bırsey olmuyormus ta falan fılan... bu konu aramızda tamamen ınada bındı o parayı oraya verene kadar cocugumuz dogunca harcarmıs egıtım vsvs... ya ben sızce ne yapayım anne olmuş kişilere seslenıyorum lutfen yardım!!