Arada Kaldım...:(

onu bende duymustum

Bende özelde yaptım doğumu benimde eşim ne gerek var demişti özel hastaneye ama ben korkuyodum zaten. Birde bi defa gitmiştim özelde sezeryan demişlerdi bende devlet hastanesi gittim özeller para için sezar yapıyor diye devletteki dktor yüzüme bile bakmadı diyebilirm. Bir dahada devlet hastanensine gitmedim. İyi bir dktor bulman lazım cnm

gecmiş olsun canım

ıste tamda konuı o esım özellıkle o konudan dolayı sogudu özel hastaneden para almak ıcın herseyı yapıyorlar dedı

haklısın canım da ıste ben pımpırıklı bır ınsanım hep bırseyı onceden dusunurum :/ bu yuzden esımle tartısıyorum bosu bosuna belkı zamanı gelınce oda benım gıbı dusunecek

Doğru zamana bırakın bence de düşünmeyi. Boş yere kendinizi yıpratıp üzmeyin. O günün şartlarına göre karar verirsiniz. Fikirler mutlaka değişecektir.

gercektenmııı(( eee esımın arkadası jımerde dogum yaptı anlata anlata bıtıremedı canım 5 bınde paa vermısler acıbadem 8 9 bın arası bılıosun

1,5 tl den kastın ne bebişim..
4 gün için 3,5 milyar ödedim ben ...Bursa dan bahsediyoruz bak

hayır egıtım derken onu demek ıstemedım yanı ne bıleyım daha farklı alanlarda yanı ıstemıyo sımdılık ıste anlamıyorum
siz bu stresle çocuğuda zor yaparsınız : ) gebelik öncesi en önemlisi doktor araştırın hastaneden önce.ben özelde 750 tlsezeryan oldum.öyle zırt pırt muayneyede gitmedim.

Ben açıkçası devleti pek önermiyorum

tahliller çıksın diye kaç gün bekletirler yalap şap bakarlar ultrasonda bebeğe

başından beri özel bir hastaneye gittim çok sevdiğim doktorum işten ayrılanca
başka bir doktor bulup özel hastane de doğum yaptım

siz bu stresle çocuğuda zor yaparsınız : ) gebelik öncesi en önemlisi doktor araştırın hastaneden önce.ben özelde 750 tlsezeryan oldum.öyle zırt pırt muayneyede gitmedim.
benmı doktor buldum canım bursada bırıncı olmus bı doktor ödullu ama devlette:) doğumevınde zubeyde

Bu arada ben devlet hastanesinde yaptım doğumumu. Normal doğum istiyordum. Bi sıkıntı yaşamadım şükür. Ebe arkadaşım vardı yanımda, belki ondandır. Doktorum da nöbetçiydi ama doğuma girmedi.
Ayrıca belki hastane tercihin doğum şekline göre de değişebilir? Bilemedim şimdi.
Ama size hiçbir yerde hiçbir doktor-hemşire vs. bağırıp azarlayamaz. Hasta hakları diye birşey var. Haklarınızın bilincinde olun.

ben bu yazıları okutayımda görsun en ıyısı:)

devlette çalışan doktorlar gayet iyiler ki . bence yanlış bir inanış var toplumda . hastane çalışanı bilmez hem bunu .eğer maddi durumumuz iyi değilse Boşa bir inat olur bence. tabi sizin kararınız bu ama ben işin içinde olarak fikrimi söylüyorum :)

gercektenmııı(( eee esımın arkadası jımerde dogum yaptı anlata anlata bıtıremedı canım 5 bınde paa vermısler acıbadem 8 9 bın arası bılıosun
bak jimerde hiçbir soruma karşılık bulamadım üstüne kürtaj oldum 3,5 milyar ödedim...
Anadolu hastanesine gittim gebelik şüphem var dediğim halde (bu daha eski)alttan ultrasonla zorlama yaptı düşük yaptım..
zübeydeye gittim köpek gibi azarlandım..
üniversiteye gittim asistanların eksik yaptıkları tahlil sebebiyle bir senedir duruyom bak daha martta kromozom testim ilk testlerde sorun yok..
melike hanıma gitmiştim ben elektrik aldım ama doğum zamanı yüzüstü kalan insanlar tanıyorum..
doruğun iyi doktorları var heleki biri zehir gibiymiş ama kilolu hastaya tahammülü yokmuş 30 ma gelmişim kimseden azar yiyemem bu saatten sonra..

ama memleketimdeki arkadaşlarım doktorları tarafından sakinleşti,rilerek dualarla doğumlara alınırken bursa da hasta ya da hamile olmak gibi bir lüksün söz konusu değil..
birde derlerdi türkiyenin en iyi doktorlar bursada istanbulda hani nerdeler..

acı bademe randevu aldım 350 tl dedi çüş dedim çıktım..

yani hasta olma lüksü trilyonluk insanlara mı mahsus burda anlamadım ki..
of nefret ettim bu şehirden vallahi sevemedim..ha tanıtıp sevdirende olmadı yazık.

maddı durumum kotu değil sadece bıraz borcumuz var :) ayrıca ney neden gereksız gıdıcem görucem devletı oda görsun bakalım ıkısınıde

otel konforu, özel ilgi, muamele vs istiyorsanız özel hastane ama tecrübe bakımından devlet daha iyi. ama tabii doktorunuzun nerde olduğu da önemli.
ben devlette yaptım, insan muamelesi görmüyorsun ama tecrübeleri harika ilk çocuğum olmasına rağmen beni çok güzel eğittiler ve bilinçlendirdiler, bebeğimin bakımıyla ilgili çoğu şeyi ordaki hemşirelerden öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…