- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi mutluyuzbiz123
-
yok kafam çok karısık cevremdekılerın hepsı farklı konusuyor bende hep baska seylere yonelıyorum halıyle fıkrım sabıt olamıyoDevlet hastanesi daha iyi diye konuya girmişsin sonra kötüleyip özel hastaneyi övmüşsün hangisinde samimisiniz ben ne demek istediğinizi anlayamadım
cok tesekkurler:)hamile kaldığın zaman eşinin düşüncesi değişecektir. senin ve bebeğin için en iyisi neyse onu isteyecektir. şimdi sadece olaya maddi açıdan bakıyor o zaman olaya çok daha duygusal bakacak
artık özel hastaneler de çok pahalı değil ki.
ben ilk çocuğum devlette ikinci çocuğum özelde hastanede doğdu. ilkinde sgk özel hastane masrafını karşılamıyordu. özel hastanenin çok rahat hasta yakını için bile ayrı yatak , tek kişilik odalar. geç saate kadar ziyaretcilerim odamdaydı oğlum bile sadece uyumaya eve gidiyordu. hemşireler daha ilgili, refakatçiye hasta bakımıyla ilgili hiçbir iş düşmüyor herşeyi hemşireler yapıyor. devlet hastanelerini bilemeyceğim oğlumun doğumundan sonra hiç gitmedim desem olacak sadece oğlumun ameliyatlarında gittik o da özelde çocuk cerrahları yoktu
Bursada kurumsal hastane vardır..bursadayız
Pardon da özel hastaneye en fazla vereceğiniz para 1,5 TL gibi bir rakam belkide daha aşşağıda..Arkadaslar bız esımle yenı evlendık yaklasık 6 ay oldu; bu onumuzdeki yaz sonunda bebek sahıbı olmaya karar verdık ; evlenmeden once ev aldık kredı cekıp yaklasık 3 yıl boyunca ödemelerimiz olacak...Ben sımdıden dusunmeye basladım özel hastane de dogum yapmak daha mantıklı gelıyor gerek ilgi alakaları gerekse hıjyen bakımından; ama esıme göre saçma okadar para vermek ayrıca devlettekı teknolojının daha ılerı derecede oldugunu doktorlarınsa bu işi sureklı yaptıgı ıcın bu konuda daha da uzmanlaştıgını soyluyor; ayrıca okadar ınsan orada dogum yapıyormus ta onlara bırsey olmuyormus ta falan fılan... bu konu aramızda tamamen ınada bındı o parayı oraya verene kadar cocugumuz dogunca harcarmıs egıtım vsvs... ya ben sızce ne yapayım anne olmuş kişilere seslenıyorum lutfen yardım!!
Bu arada arkadaşlar artık devlet hastanesinde de muayeneler ücretli ..
İlaç almak için eczaneye gittiğinizde muayene ücreti de alınıyor ..
Yeni kanun çıkmış bilginize .
doğmamış çocuğa don biçmek,dereyi görmeden paçaları sıvamak,evdeki hesabın çarşıda uymaması gibi atalarımızın binlerce güzeide sözünü önünüze dökmek istiyorum siz karı kocayaArkadaslar bız esımle yenı evlendık yaklasık 6 ay oldu; bu onumuzdeki yaz sonunda bebek sahıbı olmaya karar verdık ; evlenmeden once ev aldık kredı cekıp yaklasık 3 yıl boyunca ödemelerimiz olacak...Ben sımdıden dusunmeye basladım özel hastane de dogum yapmak daha mantıklı gelıyor gerek ilgi alakaları gerekse hıjyen bakımından; ama esıme göre saçma okadar para vermek ayrıca devlettekı teknolojının daha ılerı derecede oldugunu doktorlarınsa bu işi sureklı yaptıgı ıcın bu konuda daha da uzmanlaştıgını soyluyor; ayrıca okadar ınsan orada dogum yapıyormus ta onlara bırsey olmuyormus ta falan fılan... bu konu aramızda tamamen ınada bındı o parayı oraya verene kadar cocugumuz dogunca harcarmıs egıtım vsvs... ya ben sızce ne yapayım anne olmuş kişilere seslenıyorum lutfen yardım!!
özelde doğum nekadarki.bazı özel hastanelerdede çok iyi ilgilenmiyorlar.Arkadaslar bız esımle yenı evlendık yaklasık 6 ay oldu; bu onumuzdeki yaz sonunda bebek sahıbı olmaya karar verdık ; evlenmeden once ev aldık kredı cekıp yaklasık 3 yıl boyunca ödemelerimiz olacak...Ben sımdıden dusunmeye basladım özel hastane de dogum yapmak daha mantıklı gelıyor gerek ilgi alakaları gerekse hıjyen bakımından; ama esıme göre saçma okadar para vermek ayrıca devlettekı teknolojının daha ılerı derecede oldugunu doktorlarınsa bu işi sureklı yaptıgı ıcın bu konuda daha da uzmanlaştıgını soyluyor; ayrıca okadar ınsan orada dogum yapıyormus ta onlara bırsey olmuyormus ta falan fılan... bu konu aramızda tamamen ınada bındı o parayı oraya verene kadar cocugumuz dogunca harcarmıs egıtım vsvs... ya ben sızce ne yapayım anne olmuş kişilere seslenıyorum lutfen yardım!!
yok bızım burada 4 bınle baslıyor doğum bursaPardon da özel hastaneye en fazla vereceğiniz para 1,5 TL gibi bir rakam belkide daha aşşağıda..
Neden bu kadar gözünde büyütmüş bu özel hastaneyi eşiniz...
Ha siz ben amerikan hastanesinde doğum yapıncam ozaman iş değişir..
Fakat özel hastanelerde söylediğim rakamın fazla fazla üstünde bi rakamla karşılaşmazsınız..
Eğitiminde kullanırız o parayı demişya eşiniz, oda bana çok komik geldi..
KEŞKE eğitimine bu kadar az para gitse.....
Arkadaslar bız esımle yenı evlendık yaklasık 6 ay oldu; bu onumuzdeki yaz sonunda bebek sahıbı olmaya karar verdık ; evlenmeden once ev aldık kredı cekıp yaklasık 3 yıl boyunca ödemelerimiz olacak...Ben sımdıden dusunmeye basladım özel hastane de dogum yapmak daha mantıklı gelıyor gerek ilgi alakaları gerekse hıjyen bakımından; ama esıme göre saçma okadar para vermek ayrıca devlettekı teknolojının daha ılerı derecede oldugunu doktorlarınsa bu işi sureklı yaptıgı ıcın bu konuda daha da uzmanlaştıgını soyluyor; ayrıca okadar ınsan orada dogum yapıyormus ta onlara bırsey olmuyormus ta falan fılan... bu konu aramızda tamamen ınada bındı o parayı oraya verene kadar cocugumuz dogunca harcarmıs egıtım vsvs... ya ben sızce ne yapayım anne olmuş kişilere seslenıyorum lutfen yardım!!
off bılmıyorum kı nıyePardon da özel hastaneye en fazla vereceğiniz para 1,5 TL gibi bir rakam belkide daha aşşağıda..
Neden bu kadar gözünde büyütmüş bu özel hastaneyi eşiniz...
Ha siz ben amerikan hastanesinde doğum yapıncam ozaman iş değişir..
Fakat özel hastanelerde söylediğim rakamın fazla fazla üstünde bi rakamla karşılaşmazsınız..
Eğitiminde kullanırız o parayı demişya eşiniz, oda bana çok komik geldi..
KEŞKE eğitimine bu kadar az para gitse.....
haklısın canım da ıste ben pımpırıklı bır ınsanım hep bırseyı onceden dusunurum :/ bu yuzden esımle tartısıyorum bosu bosuna belkı zamanı gelınce oda benım gıbı dusunecekCanım yanlış anlama, kırmak ta istemem ama doğmamış çocuğa don biçmişsiniz.
Bi hamile kalın önce, sağlıcakla son aylara gelin sonra düşünürsünüz bunları.
Ha deyince hamile kalmak zor, o yüzden söyledim. Şimdiden bunları planlarsanız ileride üzülürsünüz. Benden söylemesi.
4 binmi nasıl bir özelmiş ne gibi özellikleri varmış.doğumun yanısıra eğitim masraflarını falanmı karşılayacaklar ilerdeyok bızım burada 4 bınle baslıyor doğum bursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?