Araç kullananlar yardımcı olur musunuz?

Zeze34

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
194
542
103
Merhaba kk nın güzel kadınları
İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.

İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
Ben şöyle düşünüyorum otomatik vitese alışmak manuelden daha kolay. Ben galiba manuel seviyorum ondan da olabilir nedense manuel alın diyorum 😂

Kesinlikle i 20 otomatik vites derim

Ben ikisini de denedim ve düz vitesi kullanamamıştım yani kullansam da rahat değildim ve paniktim korkuyordum. Düz vites angarya. Otomatik tavsiye ederim. Ama otomatiğin ikinci elinde çok dikkat lazım. Eğer şanzumanında sorun varsa çok çok masraflı. Babamın yeni aldığı 2.elin otomatiği bozuldu 10 bin fln masraf etti.
kullanmak size bağlı mesela Bn düz kullanamam ama kuzenim 40 yıllık şoför gibi kullanır. Eğer biraz daha çıkabiliyorsanız sıfır alma imkanınız varsa deneyin bnce

Otomatik al bence

Ben normalde düz vites kullandım evlenmeden önce, evlenince eşime otomatik aldırdım başta sıkıntı yaptı neden otomatik kullancaz derken şuan hayatından çok memnun iyiki almışız ve manuel kullanarak ne kendimize eziyet yaptık deriz ki ben çok küçük yaşta öğrendim babamın küçük kamyoneti vardı onu bile sürerdim köy yollarında...
-yengemin kardeşi i20 aldı çok memnun hatta geçen yengem sürdü kendi arabam ne kadar zormuş keşke bizde ondan alsaydık demişti ben oyumu i20 den yana kullanıyorum hayırlı olsun bu arada 😂

Ben ikisini de denedim ve düz vitesi kullanamamıştım yani kullansam da rahat değildim ve paniktim korkuyordum. Düz vites angarya. Otomatik tavsiye ederim. Ama otomatiğin ikinci elinde çok dikkat lazım. Eğer şanzumanında sorun varsa çok çok masraflı. Babamın yeni aldığı 2.elin otomatiği bozuldu 10 bin fln masraf etti.
kullanmak size bağlı mesela Bn düz kullanamam ama kuzenim 40 yıllık şoför gibi kullanır. Eğer biraz daha çıkabiliyorsanız sıfır alma imkanınız varsa deneyin bnce
Aslında ehliyeti duzde aldim hic panik degildim rahat aldim sevdim manueli ama 1.5 yasinda bebek var offf çok zor karar vermek😔

Ben olsam sıfır alırdım.
Şu dönemde 2.eller de çok pahalandı sıfır da piyasada yokmuş yazılıyorlarmış falan. Hemen alabiliyo musunuz?
Düz mü otomatik mi dersen ben düz vites kullanıyorum. Zorlanmıyorum da. Otomatik vitesin büyük rahatlık olduğunu söylüyorlar.

Back