arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

ben ilk suyu onla içtim ayrıldığımızdan beride ağzıma koymadım..sigarada içmem ama su içerken içiyorum..kızlar şimdi namaza başladım..zor günlerimi böyle atlatıyorum

Allah kabul etsin aslıcım.darısı başımıza.bende sıgarayı bırakmayı denedim olmadı.anlayacağınız ne kadar pis bişey var hepsi bende.:içelim:

ben ilk suyu onla içtim ayrıldığımızdan beride ağzıma koymadım..sigarada içmem ama su içerken içiyorum..kızlar şimdi namaza başladım..zor günlerimi böyle atlatıyorum
Allah kabul eder inşallah canım
Hayır canım kısmetse 1 aya kadar tayinimiz olucak oraya.
Şuan çankırıdayım ama şimdiden yazdım kocaeliyi çok istiyoruz çünkü eşimin memleketi yerimseniben
ohh iyi canım ben gebzedeyim ama hiç sevmiyorum burayı nedense

Müslüm babanın : senden vazgeçmem şarkısıda bizimdir tanıştığımızdan beri :asigim:

müslümcü insanın hali başka tabi..şule sende az diilsin hee:lepi:valla benimkiyle bi başladık arabesk muhabbetine inanmadı makara yapıyosun benle dedi inandırana kdr çatlamıştım.kızlar ben ona güllü cananım yarı söylüyodum hep:)aşkın ömrüme ömür sensiz hayat ölüm yar..birde müslüm babadab bir anda..öyle bir bakışı dururşu varki kalbimin sahibi oldu bir anda..amannn:dance:

neden sevmiyosun esracım gebzeyi?arkadaşın yokmu?kızlar şu anda bi yarışma izliyorum nuran sultan var sinir oluyorum hatuna ya çok taş vücuduu

benimkide hep kızardı arabesk dinlememe ama o da alıştı artık şimdi bile diyor hayırdır yine açmışsın diye genelde o evde yokken dinlerim de yalnızken daha iyi geliyor

güzel bi yer değilki canım ya insanları insanlıktan çıkmış çok kalabalık ben genelde yalnızlığı severim ama gidebilecek adam akıllı yer bile yok

3ünüzde evlisiniz maşşalahseda ve esracım birde çocuklarıyla süslerler yuvalarını umarım en kısa zamanda:Saruboceq:şule sıpasını almış ztn kucağna:)ya kızlar dualar var denedinizmi hiç

aminnnn canım bende duydum duaları ama araştırmadım senin bi bilgin varmı canım

istanbula gelsenize ztn yakınsınız düşündünüzmü hiç?bnm arabesk dinlediğme hala kimse inanmıyo şaka yapıyorum sanıyolar bnmde sinirim bozuluyo..mesela bnm ex nişanlım con con bi tip olsaydı bnm dikkatimi asla çekmezdi istediği kdr yakışıklı olsun

kızlarr aranızda ferdinin sakın düşme şarkısını bilen varmı yaa bu şarkı bana çok koyuyor ( annem bana hitaben söylüyordu bu şarkıyı ne zaman dinlesem ağlarım (

3ünüzde evlisiniz maşşalahseda ve esracım birde çocuklarıyla süslerler yuvalarını umarım en kısa zamanda:Saruboceq:şule sıpasını almış ztn kucağna:)ya kızlar dualar var denedinizmi hiç
Saol canım.Allah razı olsun.
Evet dularda okuyorum zaman zaman ama hayırlısı bakalım

hayatım bende bi sürü dua kitabı var bu konu ile ilgilide dualar görmüştüm ilgilenirsen araştırıyım sana msj atıyım istermisin

ya küsüs ya ondan şeyettim eski yanianam ilk ve son ilkimde sonumd o ama beni deli ediyo..esram ne zahmeti bakıcam senin için yrn msj atarım..burdanda yazarım olmassa dualarım seninle sedaylada ve tüm bayan arkadaşlara kim bu durumdan muzdaripse..ferdinin biliyorum o şarkıyı ewt cnm ama bana dokunmuyo açıkçası işlemiyo yüreğime

ama annen sana söylermiş hoyy kurban olurumo zmn dokunur işte..eşin öğretmense işin zor..sevmeye baksan hayatım komşun varmı hiç

ESRARLI GÖZLER kızlar özellikle okulda sıramın üstüne bile özel olarak bu söz yazılmıştı..offf bunada bitiyorum

komşum varda pek cana yakın insanlar değiller birde ben eşimin ikinci evliliğiyim ( genelde burdakiler diğerinin yandaşları sürekli laf taşınıyor ne bağlantısı var diye sorarsanız 2 tanede çocuğu var ve ikisinede ben bakıyorum

bak müslüm baba diyince akan sular durur..ya söylesin o adam kardeşim söylesin ben böyle ...neyse yazmıyım :)ya deliriyorum ya bitiyorum babaya şarkılar allahım sözler yorumm allahına kurban onun ya..ya lise yılları başka oluyo be kızlar..cengizde çok dinlerdim lisede..okul yılları liselim...:)ama bunları dinlerken yüreğimde kimse yoktu yani aşkla ilgili değil bu bi hayat tarzı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…