arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

duygu geldiğimde burda olmassan pc ndeki tüm damar şarkılar siline emii

oo kimler gelmiş hoşgeldin canım..burası bizim arabeskçiler topicmiz:)istediğin zaman her konuyu bizimle paylaşabilirsin sen ne tarz dinliyosun severmisin arabesk?canım belinayın konusundaydım bide tv izliyorum benim dizi varda:)bak canım burda bizimle istediğin konuyu konuş paylaş tammaıkaç senedir yurt dışındasın anlatsana zevklrini falan tanıyalım birbirimizi..turuncunun kendi konusu var zaten oda ordadır:)daha bizde yeniyiz zamanla oturur burasıda umarım

:teytey:kızlarr 1905 arkadaşımıza hoşgeldin diyorum sizinde adınızaaa hobaaa yeni arkadaşımız geldii:)

kızlar takım muhabbetlerini de burda yapabilelim1905 arkadaşımız adındanda anlaşılacağı gibi hasta gsli:)ben ve turuncu arkadaşım bjk li..burası fanatikler klübümüz olsun..bize müzik zevklerinide yazsana 1905

tam çıkıyodum valla zamanlama süper:)tatlım özeldende yazdım ben hemen giriceksin sanmadım ondan burda yoktum..orda doğmana büyümene rağmen türkçen çok iyi amaolsun canım içinde bi parça arabesk ruhu olmasıda güzel tabi:)kimleri beğenirsin genş nesildenmi dinliyosun hafif arabesk yani:)sen nie bülent hocayı beğenmiyosun söyle bakayim.bence sikibeden daha başarılı

slmmm kankalarr ben geldimm ammaa kisme yokk nerdesinizz kızlarrr...???
turuncu mrb canımm ben duygu bitek sen ve ben varızzz

kısssss asoo nerdesinn kısss 1 olmasını mı bekliyonn gell hadii yaaakaydirigubbakcemile3

anacım ben yatıyorum gari 11 den beri burdayım kimsede yok herkez 1 i bekliyo galiba.ben kalamayacam.hepinize iyi muhabbetler,iyi geceler.yarın görüşürüz inşallah.öpüldünüzz..

slmmm kankalarr ben geldimm ammaa kisme yokk nerdesinizz kızlarrr...???
turuncu mrb canımm ben duygu bitek sen ve ben varızzz
Mrb canım yeni gördüm mesajlarını. yerimseniben
Nasılsın.Aslı uyudu galiba gelirdi bu saate kadar kaydirigubbakcemile3

anacım ben yatıyorum gari 11 den beri burdayım kimsede yok herkez 1 i bekliyo galiba.ben kalamayacam.hepinize iyi muhabbetler,iyi geceler.yarın görüşürüz inşallah.öpüldünüzz..
Yat bacım yat uykusuz kalma bende çıkıcam birazdan mirmirmirmir

mrb canımm ben duygu:):)
uykun mu geldii kıss ben daha yenii başladım mesaiye:):)kk mesaisii
evet canım ya herkez 1 i bekliyoo daha erken girmiyolarr:):)hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…