arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

bulamıyolar yaaa.neyse burdan devam edelimde biraz garip oluyo.sohbetten ben bişey anlamıyorum.

şule olmuyo yanlış kullanıcı adı dio heyyy kızlar bişey yakaldım 4ümüzün adıda 4 harf aslı esra seda şula ve çok uyumlular :jeyyar:

şule esra siz ne burcusunuz?ben akrep seda boğa hemde yükseleni ikizler:dilcikar:

dengesiz kovalar azcık dengesizdir valla:)dahiler ve deliler burcu die ünlüdür ya:)makber ikizler hımmm yesinler:dilcikar:heyy kızlar isimleimizle ilgili tesadüfü farkettinizmi gerçi topu topu 4 kişiyiz ama dimi:1rolleyes:eek:lsun ya tek olsaydık..ben o kdr mutluyumki bnmle aynı zevke sahip kızlarla muhabbet etmek

aynen yaa bende kendimi tek sanıyordum :)) bu arada aranızda içki kullananlar varmı kızlar arabesk dinleyenler genelde az da olsa kullanırda (kendimden biliyorum :)))

valla ilginç oldu ama sen birini unuttun canım aman duymasın.duygu da var.şuanda aramızda olmasada.

kızlar bnm topicte su perisi die bi arkadaş yazmış güllücüyüm müslümcüyüm falan die..oda katılır bize bu gün yrn..hem duyguda var.6 kişi fena sayılmaza.s bakın ne diyorum eşlerimizle beğenerek kendimizden geçerek dinlediğmiz parçaları yazalımmı..şahsen küs olduğum vatandaşla biz arabesk hastasıydık ama ben ondan koyuydum..o hafif kalıyodu..arabesk dinlemesydi ben aşık olamazdım sizinde öyle takıntınız varmıydı

bende kullanmıyorum artık bekarken çok kullanırdım ama şimdi eşime söz verdim sadece sigaram var..eşim arabeski pek sevmez arada bir müslüm dinler o kadar o yüzden onunla ortak arabesk şarkım yok malesef..

yok bacım unuturmuyum ilk göz ağrımı..onunla beraber 6 zaten..ona su desek daha uygun olur:KK66:suyun babasını severim ben anladınız ama nişanlımla içerdik onsuz hayat yerin dibine batsın...:çok üzgünüm:eek:nla ayrıyken hiç içmedim..ama barışırsak varya ooff diyorum size

kızlar bnm topicte su perisi die bi arkadaş yazmış güllücüyüm müslümcüyüm falan die..oda katılır bize bu gün yrn..hem duyguda var.6 kişi fena sayılmaza.s bakın ne diyorum eşlerimizle beğenerek kendimizden geçerek dinlediğmiz parçaları yazalımmı..şahsen küs olduğum vatandaşla biz arabesk hastasıydık ama ben ondan koyuydum..o hafif kalıyodu..arabesk dinlemesydi ben aşık olamazdım sizinde öyle takıntınız varmıydı

valla ben herifimi hakan taşıyanın sen bilmiyordun parçasıyla ayarladıydım.önceleri bana yüz vermezdi.kendisi çok çapkındıda aşık olmak istemiyodu.bi gece aradım ve bu şarkıyı dinlettim.işe yaradı şimdi 2 senelik evliyiz.tavsiye ederim.

Müslüm babanın : senden vazgeçmem şarkısıda bizimdir tanıştığımızdan beri :asigim:

ben ilk suyu onla içtim ayrıldığımızdan beride ağzıma koymadım..sigarada içmem ama su içerken içiyorum..kızlar şimdi namaza başladım..zor günlerimi böyle atlatıyorum

X