arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

esracım allah yardımcın olsun..çocuklar kaç yaşında hayatım..ya annesi nie bakmıyo sorması ayıp

valla esracım zordur çocuk bakmak.ben bile kafayı yiyorum bazen kendi çocuğum olduğu halde.allah sabır versin bol bol.yaşları kaç.

valla esracım zordur çocuk bakmak.ben bile kafayı yiyorum bazen kendi çocuğum olduğu halde.allah sabır versin bol bol.yaşları kaç.

ay şule çok hoşssun bacım ya:)sen dengesizsin kızım çocuk neler çekiyo senden kimbilir..gözüm üstünde yeğenime iyi bak:1ninca:

olmazmı kızlar yaa biri 10 diğeri 5 yaşında ikiside kız anneleri olacak insan kii insan demeye dilim varmıyor sırf bizim huzurumuzu bozmak amacıyla gönderdi hemde hiç acımadan çocuklarına etmediği küfür hakaret kalmadı en son kapı önüne koydu..ben Allah rızası için bakıyorum oysa kaybediyor çocuklarını nefret büyütüyorlar ona karşı çok çirkef bir insan hatta akrabası ((

kız cidden çileden çıkarıyo bazen.olunca şule dediydi dersin.uzaktan sevmek güzel -ki ben ömrümce çocuk sevmemişimdir.ilk sevdiğim çocuk ablamınkiydi.sonrada benimki oldu.sabır istiyo bendede o yok işte.bi büyüseydi diyip duruyorum.

şaka gibi ya!nası bi yürek nası bi vicdandır ya..ben böyle kadınlara k.bakmayın anne demek istemiyorum.insanlıktan nasibini almamış.sen şu anda çok büyük bi sevap işliyosun fakat çok zor işin..kız çocuk anneye en ihtiyacı oaln yaşlar..ooff rabbim off...bunları düşünme ama stres bebeğini etkiler

çocuklara yazık be.benimde bi akrabam vardı kız hamileyken ayrıldı kocasından.şimdi çocuk 11 yaşlarında galiba ve babasını hiç tanımıyor.böyle insanlarda olabiliyor.ben nekadar kızsamda bunalsamda çocuğumu bırakıp gidemem heralde.büyük konuşmayımda.yapamam yani.

haklısın canım biz zaten insan demiyoruz artık..bu hafta sonu aldı ama istemeyerek gittiler alma sebebi de burda olup biteni sorgulamak huzursuzluk verecek yaa rahatsız edecek ya bahane işte yoksa sevdiğinden değil asla inanmıyorum sevgisine..benkii hamile olduğumu öğrendim ve mutluluğumu 1 gün yaşadım arkasından kanama...görmediğim içimde hissetmediğim halde hala canım yanıyor ( olurda çocuğum olur büyük konuşuyorum ama ben ölene kadar asla ama aslaaa kimselere bırakmam..

Kızlar ben çıkıyorum.Çok uykum geldi mirmirmirmir
Yarın görüşmek üzere öptüm hepinizi hoşçakalın

eşim ne dicekkii çocukların yanında olmasından mutlu en azından iyi bakıldığını biliyor diğer tarafta dövüyorlarmış yanlarında bize hakaret ediyorlarmış dengesiz biri işte ama eşim mutlu..bazen patlama noktasına geliyorum çünkü ben daha evleneli 1 yıl bile olmadı vee evlendiğimin 15. günü geldi çocuklar (Allahım bol bol sabır versin

allah rahatlık versin tatlım koş koş kocişine sarıl uyu bi güzel:)esracım o kadını allaha havale et..ne sevgisi be ne sevmesi..bak olayları çok taktın kafaya belki kanama o yüzden aşırı stresten oldu..canım görücü usulümü evlendin

sen vaya süper iyi bi insansın allah karşına çıkarır iyiliklerini en kısa zamanda rabbim bebeğini versin kucağına moral olur sanada yeniden doğarsın..madem öyle çocuklar seni seviyo ve sorun çıkartmıyo sende onlara anne sevgisi ver eminim verdiğine ama mümkünse akrabalarla fln görüşmeyin ya..kapayın kapınızı oturun evinizde

yok canım severek evlendim o yüzden gözüm bişeyi görmedi yaa aşk işte engel tanımıyor

seda iyi geceler bacım.kızlar bende yatıyorum geç oldu yarın benim sıpacık sabahın köründe uyandırır beni.hepinize iyi geceler.esra fazla üzme kendini diyecemde söylemeklede olmuyorki.allah sabır versin.hepinizi öpüyorum.hoşçakalın.....

sağol canım desteklerin için kusura bakmazsanız ben kaçıyım artık benimki uyukluyor kendinize çok iyi bakın tanıştığıma çokk memnun oldum inşallah yarın görüşürüz iyi geceler kızlar

şule esra iyi uykular canlarım.yrn görüşürüz sıpanı öp bnm için kız:)haydi sarılın kocişlere miss gibi uykular öptüm hepinizi..yrn duaları yollarım kısmetse cnm..düzelir herşey sıkma canını

DUYGU BU GECE SATIŞ YAPTIN YRN AF YOK SANA SABAHA KDR BURDASIN..ÖZLEDıM ANACIM YA YRN MUTLAKA BURDA OL AYADA MSJ AT RASTLAŞMASSAK

rahmetle anıyoruz severek dinliyoruz...benim için üzülme.o şarkıyı ben sana yazdım sen affetsen ben affetmem ve niceleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…