arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

ayıp sana bacım seda topic var söylemiyosun kanka oldumu şimdi nireymiş bizde gelilim

anacım en üstte sohbet yazıyo.gir oraya.şimdi ben giriyorum sizi bekliyorum.

esra sakın umudunu kaybetme bu lafı herkez dmiştir eminim tatlım ama vardır bi hayır gerçekten.allahın vardır bildiği sen dua et ve sabırla bekle hayırlı ewlatlar versin allahım işalah ümidini kaybetme biz bu süreçte yanındayız kendini yalnız hissetme her duygunu bizle paylaş olurmu bitanem

Allah razı olsun canlarım zaten umudumu hiç kaybetmedim çok sağolun

Kızlar ilk üyeliğimde giriyodum sohbet odasına ama artık açmıyo orası beni.

tatlım esra bak canın ne zmn bu konu ile ilgili dertleşmek isterse mutlaka bizle paylaş sözmü..hayatım duayı ihmal etme bol bol dua et tamamı

söz canlarım zaten sürekli dua ediyorum inşallah hayırlısı olur..

esram sedanın topici tam senlik bi gir bak istersen doğum çocuk olayları var tam bakmadım son sayfaya baktım

hadi nerdesiniz makberde orda.topiğin en üstüne çıkın.uğraştırmayın beni beee.

yok canım sen dedin ya ilk girdiğim zamanlarda sohpete bakıyodum şimdi sarmıyo onun için şeyettim ben :CüvCüv: hani eskidin takılmıyosun gibilerden.seda makberide bence alın aranıza konular ortak çocuk olması hakkında dimi dengesiz sohpete girdi bizi unuttu:)

Benim orda her telden çalarız canım.
Ayrıca 4 yıılık evliyim bizde tedaviye başlicaz artık bebiş için :çok üzgünüm:

hoy kurban olurum yaa..üzme kendini canım benim..ya kızlar bu olayla ilgili dualar var denedinizmi hiç?ben çok gördüm kuran kitapları oluyo ya dular kitapları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…