Evet tatlım anladım tabiki :jeyyar:turuncu86
bendensin anacım anladın onu sen:)ya çocuk gibi seviniyorum çoğaldıkça kızlar biliyomusunuzkaydirigubbakcemile2artık sessiz kalma.şimdi haykırma zamanı...abarttım sanırımçoğu kızlar varki dinlediklerini saklayıp bizim gibi yüreklice söyliyenlerle ayy sen bunlarımı dinliyosun diyip daga geçen aklınca geceleri yatağında gizlice dinleyip ağlayan...ömründe bir kere müslüm denlemeyen bi insan zannetmiyorumki olsun...tabi dinlemeyenlere saygımız sonsuz ama en azından onlarda aynı saygıyı bize gösterseler çok güzel olucak.can aramıza hoşgeldin ayrıca pasaklı tanrıça sende hoşgeldin canım benima.s.bundan sonra seni burda görmek istiyorum ona göreyerimsenibenmutlaka gel canım kendini bize biraz tanıtırsan iyi olur bide..
bacım dün evde yoktum giremedim.yoksa her gece sıpamı uyutur işimi halleder geçerdim kk nin başına biraz geç oluyo ama 11,30 12 gibi girerim 1 saat takılır çıkarım.bakalım artık her gece burdayım.online sohbettede konuşalım güzel olur.duygu yok ortada.:sm_confused:
bitter meraba anacım.
pasaklı bacım sende hoşgeldin.topiği kirlettin be:roflol:
Sağolasın canım darısı başınıza. :1hug:allah yuvanda ağız tadı versin sedacım benimde nişanlım sivas gürünlü sen neresindensin,bende erzincamlıyım toprağamhihoyyyt vee bende beşiktaşlıyım ama 2.takımım sivas ay napıcamı şaşırdım be..kız burcunuda söyle bari:)bu topicte birbirini tanımıyo kimse özelliklerimizi bilelimki yavaş yavaş kaynaşalım istersen müzik kutusundaki topicimizede bak ordan şarkı tavsiyen olur bilmeyenler için,duygu nirdesin bacım ya özledim valla dengesiz gece bekliyorum güzel tavsiyelerde bulunuruz birbirimize makber ztn bi görünüyo bi gidiyo
İyi akşamlar canım ben burdayım.1 dede olurum sanırım haftasonları geç saatlere kadar takılırım. yerimsenibencanlarım cierlerim ben çıkıyorum saat tam 1de herkezi buraya bekliyorum:lepi:ben daha erkendende gelirim ama tam 1de gece nöbetimiz başlasın vaktimiz olduğu sürece muhabbet edelim damardan girelim muhabbete..şimdilik allaha emanet olun.burayı keşfeden arkadaşlarım kendinizi kısaca tanıtırsanız iyi olur
Bana uyar güzelim akalım gecelere :jeyyar:yükselenini seviyim senin:)benim yükselen oğlak ay burcum ikizlerkız bizim durumlar karışık şu an çok zor neyse dur konuşuruz sonra olucak tabi ne sandın hemde en kraliçeleri hani kralı derler ya neyse hadi bu sefer gittim bak gece buluşalım he arabesk resimlerde ekleriz renklensin burası yehuuuu
Hoşgeldin canım.ben geldimmm selam kızlar buldum sizi yaa genelde akşamları daha çok burda oluyorum ama malum haftasonu misafirlik falan..bende kendimden bahsediyim 21 yaşındayım ev karısıyım :)) işim gücüm pc başında oturup kkya takılmak ve müzik dinlemek ferdiciyim ama gökhan güney müslüm vs.. hepsini dinlerim arabesk olduktan sonra..kafamı rahatlatan tek müzik tarzıdır arabesk lisedeyken derste bile telden ferdi dinlerdim tam bir arabesk delisiyim diyebilirim