arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

anlaşıldı asocum.ismin ne ya aso garip oluyo.benimki şule.hepiniz isminizi yazında kaynaşalım.tamamdır turuncum.

Evet canım her türlü link vermek yasak aman dikkat edin

yaşa be makberde burda bi duygumuz eksik oda olsa tam olucak kız kaynanan benle konuşucağna gitti pc başına demesin :jeyyar: kızlar ne dinliyosunuz şu anda ben emrah dinliyorum dön bilen varmı

valla helal hepinize damarcı dediğin böyle olur kardeşim hihoyyyt aslı cnm bnm adım şule memnun oldum makber senin adın ne hayatım

yok kız benim kaynanam öyle diğer kaynanalara benzemez annem gibidir.severim garıyı oda beni sever.sıpamın uykusu gelince eve geldik.ben şuanda efkariye--sana kötü alıştım parçasını dinliyorum.

arabesk olurda benden kaçarmı hiç..benim adımda esra şuan bilirmisiniz bilmiyorum yücel arzen dinliyorum nedense acayip duygusala bağladım (

canlarım cierlerim şu anda hangi damarları dinliyosunuz bakem kız şule selo baba dinledim uzun zamandır dinlemiyodum sayende aklıma geldide doya doya dinledim bu gün aramızda sıra dağlar aramızda denizlerr off diyorum be canlar

bende şuan diğer şarkıya geçtim ferdi babadan BıR YABANCI GıBı...

efkariye vaay be isminden belli hemen bulup dinliyorum esram senin parçayıda dinliycem..ben emrah dön dön artık bana sev sev artık benii hafif kaldı yanınızda ama bi dinliyin derim.esra senin bebe yok galiba bacım seda nereye takıldın yine

maşallah kafalar iyi desenize.bide biarada olsaydık.şehir yıkılırdı heralde.

off diyorummm sana tüm dileyim herşey gönlünce olsun ya bana müslüm babayıgece gündüz dinletin bıkarsam nolıyım

yok canım malesef 5 ay önce dış gebelik geçirdim o zamandan beri yeniden istiyorum ama olmadı demekki zamanı var daha...

dengesiz haklısın canım yaa bir arada olsak şehir hakkaten yıkılırdı

kızlar yaaa burdan zor oluyor online sohbete geçsek.ben burdan bişey anlamıyorum.

sevindim şule senin adına hayatım.kayınvalide ile geçim zor.gelin iyi olsa kaynana kötü,kaynana iyi olsa gelin kötü..rabbim hayırlısını versin..aynı şehirlerde olsak harbi yıkılırdı kalplerimiz bir,belki ilerledikçe zmn görüşürüz bellimi olur

off diyorummm sana tüm dileyim herşey gönlünce olsun ya bana müslüm babayıgece gündüz dinletin bıkarsam nolıyım
Aynen canım yaa.Bıkmam usanmam
Ya buarada şunuda diyim benimde topik var orda oluyorum ama burayııda kaçırmıyorum merak etmeyin yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…