arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

aslı kız topiğini gördüm kıyafetlerini satışa çıkarmışın.hayırdır maddi durumun kötümü gıııı :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hee çok kötü sen böyle dediğine göre ultra lüxün heralde hasap no veriyimde 1 milyon dolar yatır hayrına,sana göre paramı dimizenginlikte başka oluyo tüh...:teselli:

hee çok kötü sen böyle dediğine göre ultra lüxün heralde hasap no veriyimde 1 milyon dolar yatır hayrına,sana göre paramı dimizenginlikte başka oluyo tüh...:teselli:

aslı noldu anlamadım.alındınmı.sadece şaka yapmıştım.
neyse ben bu topikten arkama bakmadan kaçarım.ben yine eskisi gibi masum masum dolanıyım sitede.bu yaştan sonra arkadaş bulmak benim neyime.
seda hoşçakal canım.:1hug:

damarcılar nerdesinizz yoksa jiletledinizmi kendiniziiii puaahaha kafamçokkarıştı kabul ediyorum igrençtiisırnaşık şey
damara gelin damaraaaa:teytey::içelim:

Mrb sanem hoşgeldin canım.Eskidendi o haylaz günler duruldk ayol şimdik kaydirigubbakcemile3
Dengesiz bacım hayırdır nereye gidiyonki yaw annamadım ben fisfisfis

hosbuldum tatlım dun için kusura bakma çıkmak zorunda kaldım
naptın nasılsın bugun ?

tşklerr canlar iyiyiim bende ne olsunn devamm işdee okuduğumm bazı şeylerr üzüyo benii insanlarınn bbirsürü dertlerii varr yaaallah dert verip derman aratmasınn çok zorsenağlama

tşklerr canlar iyiyiim bende ne olsunn devamm işdee okuduğumm bazı şeylerr üzüyo benii insanlarınn bbirsürü dertlerii varr yaaallah dert verip derman aratmasınn çok zorsenağlama
Haklısın gülüm.Ama yıpratma kendinide nelerle uğraşıyo inanoğlu,alışıyoda zamanla.Allahım beterinden saklasın :Saruboceq:

haklısınn balımm sendee allah beterinden saklasınn bideee bunlara damar ekleyincee puffff fenaa oluyoo valla insann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…