aslı kız topiğini gördüm kıyafetlerini satışa çıkarmışın.hayırdır maddi durumun kötümü gıııı :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hee çok kötü sen böyle dediğine göre ultra lüxün heralde hasap no veriyimde 1 milyon dolar yatır hayrına,sana göre paramı dimizenginlikte başka oluyo tüh...:teselli:
İyiyim canım saolasın.Topik topik koşturuyorum işte :bbo:hosbuldum tatlım dun için kusura bakma çıkmak zorunda kaldım
naptın nasılsın bugun ?
Hoşgeldin canım.İyilik valla ne olsun.Sende iyisinya inşallah kaydirigubbakcemile5kk ya selamm damara devamm naberr kıslarrr...
kk ya selamm damara devamm naberr kıslarrr...
Tabikide kıss bende seni gördüm yazdım orayada delikafaduldenturuncu sen sivaslımısın biraz önce sivas topiginde gördm seni=)
Tabikide kıss bende seni gördüm yazdım orayada delikafadulden
Hemşom benim Şeniz
He valla kaynayıverdik iki günde Şenizbende diyom neden kaynaştık hemen ee toprak degilmi kan çekiyo kızzz =)))kaydirigubbakcemile5
He valla kaynayıverdik iki günde Şeniz
Valla iki gündür gergin gibi buralar bende anlamadımya.buhar olup uçalım hadi
ee ben dun ne guzel konser verdim kimse konser vermiomu burdaaaa benneyaptımki
Haklısın gülüm.Ama yıpratma kendinide nelerle uğraşıyo inanoğlu,alışıyoda zamanla.Allahım beterinden saklasın :Saruboceq:tşklerr canlar iyiyiim bende ne olsunn devamm işdee okuduğumm bazı şeylerr üzüyo benii insanlarınn bbirsürü dertlerii varr yaaallah dert verip derman aratmasınn çok zorsenağlama
Napalım tatlım ordan oraya koşturuyorum ben kaydirigubbakcemile3nabayınz bakalım..............