Haklısın iyi kopuyo insan dimi :roflol:haklısınn balımm sendee allah beterinden saklasınn bideee bunlara damar ekleyincee puffff fenaa oluyoo valla insann
Alemsin hemşoo kafan güzelmidir nedir :roflol: :roflol:babaya selammm
damara devammkafamçokkarıştısırnaşık şey:teytey:
Hoşgeldin fıstık.Bende geldimmkaydirigubbakcemile2
Ayy hemşom sendemi o dertten muzdaripsin yaf.ya işteyim sıkılıyorum ve karnım büyümeye basladı yerimden kalkamıyorum kiloda almaya basladım sanırım offf anam of dertliyim ondan kafam güzel hemsooo
Evet canım yaa.En fazla 48 olabiliyorum ölmeden bide 50ye çıkaydım kaydirigubbakcemile3hayırdırr kız sanem hamilemisinn normal kilo mu:):)
canımm turuncumm sende kilo alamamkdan mı şikayet ediyonn bacımm
ewet canım hamileyim :)hayırdırr kız sanem hamilemisinn normal kilo mu:):)
canımm turuncumm sende kilo alamamkdan mı şikayet ediyonn bacımm
Hele bebişini sağlıkla kucağına alda sen.Doğum sonrasındekileri ben alırım kaydirigubbakcemile3ewet canım hamileyim :)
hemsom kilomu almak istiyonben verim sana :jeyyar:
Hele bebişini sağlıkla kucağına alda sen.Doğum sonrasındekileri ben alırım kaydirigubbakcemile3
Olsn hemşom oda lazım bana hayır demem yani kaydirigubbakcemile3işte benım hemsom budur lülülülülülü
aynen dedigin gibi eli ayagı düzgün olsunda ben dobiş olmaya razıyım
benim hamilelik popoya vuruyo yanlız gittikçe buyuyo sırnaşık şey
Benimde boy 1.65 canım yaa.Çok istiyorum almayıda olmuyo valla fisfisfisooo amma zayıfmışsınn be canımm boyun kaçç kilona göree
benim arkimde varr 165 boylarında senin kilolarında çok şikayetçii
inşiallah alırsınn yaaa
inşalahh sağlıkkla bebeğini kucağına alırsınn canımcımm..
allah sizede bebeğinizede sağlık versinn
Aynen öyle oda almamı istemiyo zaten.Seni böle sevdim hep böle kal diyo :asigim:evet yaa al demeklede olmuyoo inan bazıı insanlarr çok yesedee yaramıyoo:):)
nys belki zmanla alırsınn yaa eşin ve sen şikayetçi dğeilsenn sorun yok zatennn
Evet canım hoş parçalar dinlerim arada yerimsenibenkızlarr gülden karaböcek'den nezaman bitecek tanrım bu azapp ..
tavsiye ediyorumm çok güzel ...vee
bergendenn sen affetsen ben affetmem ...
bunuda dinleyinnn