arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

acıktım yaaaaaaaaaa..aslı makarna yapta yiyelim hadi.nışanlınla barışmanı kutlayalım.

:teselli:geçer zara geçer bi buhran yaşıyosun şu an ama atlatıcaksın:teselli:

Yaw kızlar sonuçta geyik bölümü burası ve herkes girmekte özgür bırakın izlesin arkadaşta.Bakarsınız gönlü çeker bişeyler yazar tanışırız yerimseniben

Yaw kızlar sonuçta geyik bölümü burası ve herkes girmekte özgür bırakın izlesin arkadaşta.Bakarsınız gönlü çeker bişeyler yazar tanışırız yerimseniben

gelende saolsun gelmiyende gelmesi gelmemesi sorun diil ama böylede çok komik bi durum insan bi slm verir merak ettim okuyorum sln dese bile yeterdi muhabbet etmesi gerekmez sonuçta bu kadar merakla okuyosa bizden die düşündüm davet ettim keyfi bilir

aslı kız topiğini gördüm kıyafetlerini satışa çıkarmışın.hayırdır maddi durumun kötümü gıııı :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

noluyo bee herkez dağıldı.bende burda durmam gariiiiiiiiiiiii...........
zazayla tek başıma bıraktınız.bende çıkıyorum o kalsın öyleee...

kizlar topic cok güzel ama paylasim fazla yok
sadece sohbetten ibaret olmus
yani sevdiginiz parcalari yazsaydiniz bilmediklerimizi ögrenirdik
cünkü o kadar güzel parcalar varki cogumuz bilmiyoruz

bu zamanlarda en cok taktigim parca

eski yaram eski yaram
kapanmiyor eski yara

nurettin rencber

kizlar topic cok güzel ama paylasim fazla yok
sadece sohbetten ibaret olmus
yani sevdiginiz parcalari yazsaydiniz bilmediklerimizi ögrenirdik
cünkü o kadar güzel parcalar varki cogumuz bilmiyoruz
Haklısın canım.Ama birkaçgün oldu topik açılalı ve anca birbirimizle kaynaşıyoruz.Sonrasında hep paylaşım olucak yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…