Alırız tabi hemşom.Ama ozamanda yanına gelincede siz kimsiniz tanımıyorum dersen nolcek kaydirigubbakcemile3duygucugum tesekkurlerr :) darısı sana ..
ne zaman bitecekk tanrımm bu azaaaapp yarını olmayannn güünlere kaldıııkk dünyamı ben yktımm kendiii elimleee Askima bir yuva kuramiyorum
ben neymişim yaa kızlar sayenizde kendimi keşfettim mesur olrsam bi kaset alırsınız
Alırız tabi hemşom.Ama ozamanda yanına gelincede siz kimsiniz tanımıyorum dersen nolcek kaydirigubbakcemile3
duygucugum tesekkurlerr :) darısı sana ..
ne zaman bitecekk tanrımm bu azaaaapp yarını olmayannn güünlere kaldıııkk dünyamı ben yktımm kendiii elimleee Askima bir yuva kuramiyorum
ben neymişim yaa kızlar sayenizde kendimi keşfettim mesur olrsam bi kaset alırsınız
Allah iyiliğini versin emi :roflol: :roflol:beni siz yarattınız der basarım bagrıma sırnaşık şeylaelaelaelaelae
Ne bilim yinede şöle toplu olsam hiç fena olmaz cokacimcoookee şekerimm tamamm ozman eşinse seni böle sveiyosa boşverr ne kilosuu
Ne bilim yinede şöle toplu olsam hiç fena olmaz cokacimcoook
Hoşgeldin fıstık.
Dinlermisin bakam sen arabesk damar :smiley-cool:
Fafori demekHoşbulduk canım
Dinlemem mi dinlerin Orhan Baba-Dokunma faforimdirkaydirigubbakcemile3
Fafori demekklava:
:roflol: :roflol:
Hee annayışlı yafrii :jeyyar:Sedacım biliyom yemekteyizdeki hasanı sevmion o yüzden tepkin annadım ben:jeyyar:
Hee annayışlı yafrii :jeyyar:
iyi geceler canım hoşgeldin.slmmm canlarrr nasıınızzz orhan baba dinleyenler şuann radyoda orhannn çalıyooo okuyooo bee babaaa
iyi geceler canım hoşgeldin.
Ya asoyu sorcam sana gelmiyo hiç neden acaba bi bilgin varmı fisfisfis
Nasıl yani evdeki durumlardanmı yoksa burdamı bişeyler oldu fisfisfishoşbuldukk canımm sormaa yaa aslıı eskisi gibi girmiyceni söyledii bazıı durumlardan dolayııısenağlama
Gerçektende yaa bende çok üzüldüm. :çok üzgünüm: Keşke konuşup sorunun ne olduğunu öğrenseydik çözebilirdik belki problemi fisfisfisburda bişilerr oldu canımm oda artık girmiycenii söylediii arada slm veririm dedi sadecee canımm yaaa aslımm çok iyii bi kıızzz keşke bişey olmasaydıdaa girseydiii ufff