arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

Alırız tabi hemşom.Ama ozamanda yanına gelincede siz kimsiniz tanımıyorum dersen nolcek kaydirigubbakcemile3

vayy bee yaşaa canım yaa sen kaset çıkarda canımm almam mı hiçç bi arabesk kraliçeside sen olursunnnhihoyyyt

ee şekerimm tamamm ozman eşinse seni böle sveiyosa boşverr ne kilosuu

Yanlış annaşılmasın yafriler babayı çok severim ama o lafa tepkim kaydirigubbakcemile3

slmmm canlarrr nasıınızzz orhan baba dinleyenler şuann radyoda orhannn çalıyooo okuyooo bee babaaa

burda bişilerr oldu canımm oda artık girmiycenii söylediii arada slm veririm dedi sadecee canımm yaaa aslımm çok iyii bi kıızzz keşke bişey olmasaydıdaa girseydiii ufff

burda bişilerr oldu canımm oda artık girmiycenii söylediii arada slm veririm dedi sadecee canımm yaaa aslımm çok iyii bi kıızzz keşke bişey olmasaydıdaa girseydiii ufff
Gerçektende yaa bende çok üzüldüm. :çok üzgünüm: Keşke konuşup sorunun ne olduğunu öğrenseydik çözebilirdik belki problemi fisfisfis

yaa ben biliyorum sorunu ama burda söylemem ve ona sormadan söylemem doğru olmazz gibii aslıya bi sorumm sanada söylerimm canımm... ee sen neler yapıyosunn ev hanımısın sanırımm..
bende ev kızıı:):) hernekadar sıkıcı olsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…