arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

paylaşımları müzik kutusunda yapıyoruz.burayı geyik yapalım diye açtık.ordan takip edebilirsin.

canı sıkıldıda neden sıkıldı acep.bende kaçar size daldım dizimi unuttum.gidiyimde dudaktan kalbe ye bakıyım.gece yine gelirim.öpüldünüz..

ben burdayımda kk de geziyorum.sanırım insan bi süre sonra sıkılıyor internetten.

valla bende hemen hemen her yerini gezdim ama yeni bişey yokki.ilk açtığımda hemen bir derdim var topiğine bakıyodum.ondanda sıkıldım.arada bakıyorum nerelere baktığınıza. sedada bir derdim var yada kk de dostluk böyle kurulur du galiba ismi genelde o topiklere bakıyor.

Son düzenleme:
valla bende hemen hemen her yerini gezdim ama yeni bişey yokki.ilk açtığımda hemen bir derdim var topiğine bakıyodum.ondanda sıkıldım.arada bakıyorum nerelere baktığınıza. sedada bir derdim var yada kk de dostluk böyle kurulur du galiba ismi genelde o topiklere bakıyor.
Zaten dostluk topiği benim topik haliyle hep orda bulunuyorum genelde çok kalabalık oluyo çünkü.
Sizleride herzaman beklerim tabi güzel dostluklar vardır ordada.
Onun dışında bu ara ev dekorasyon bölümüne takmış durumdayım :smiley-cool:

Ayrıca oyun kulübüne ve oyun bölümünede çok takılırım iyi vakit geçiyo :jeyyar:

Kızlar ben çıkıyorum herifin uykusu gelmiş yatalım deyor :nazar:
Yarın görüşürüz.Hoşçakalın

8498smiley300ms0.gif

bende şimdi bakıyodum topiğine.bilmiyodum senin olduğunu.öncede söylemiştin galiba unutmuşum.
yaa çocuk olayına çok takmışsın galiba.benimde kankam 6 yıllık evli onunda olmadı maalesef.sanki hemen çocuk olmayan evlilikler daha uzun oluyor gibi geliyor.bende şimdiki aklım olsaydı biraz beklerdim diyorum.şimdi evlilikten hiçbişey anlamadım.dadı gibi geziyorum evde.halbuki benimde içimde hala büyümemiş bi velet var.e haliyle iki velet biraz zor oluyor.

hoşçakal canım.iyi geceler.bugünde kimse yok.ben rahatımya hani,sıpam kaynanamda sabaha kadar otururum diyodum.galiba bende yatacam.

bende şimdi bakıyodum topiğine.bilmiyodum senin olduğunu.öncede söylemiştin galiba unutmuşum.
yaa çocuk olayına çok takmışsın galiba.benimde kankam 6 yıllık evli onunda olmadı maalesef.sanki hemen çocuk olmayan evlilikler daha uzun oluyor gibi geliyor.bende şimdiki aklım olsaydı biraz beklerdim diyorum.şimdi evlilikten hiçbişey anlamadım.dadı gibi geziyorum evde.halbuki benimde içimde hala büyümemiş bi velet var.e haliyle iki velet biraz zor oluyor.
Haklısın canım.Ama hiç olmaması gibi bir durumda olduğu için var endişelerim.Olacağını bilsem hiç takmam bukadar.Çok riskli çünkü bizim durum.
Yarın daha genişçe konuşuruz artık öpüldünüz Şeniz

ateşe düşmüşüm söndürenim yok
dünyamı tersine döndürenim yok
gülmeyen yüzümü güldürenim yok
birtek tebessüme vurgun giderim......

ali tekintüre--ateşe düşmüşüm
mutlaka dinleyin.........

hadinn canlar bende kaçar artıkınn geç oldu iycee öpüldünüzzz hepinizz...
kankaa sen satışş yaptınn bugecedee görüşecok senlee

X