İzlemezmiyiz canım yaa klasiktir tatar ramazan tabikide.Ama benim hiç dikkatimi çekmedi sevmediğim içinsedacım valla bende sevmezdim önceden ama tatar ramazan filminden sonra sevmeye başladım filmi izliyen varmı?
Eşim kocaelili canım.Her yazda gideriz izmite.Çok güzeldir oralar yaa bende çok çabuk alıştım.Hem annemlerde bursada olduğu için yakın onlarada.Hayırlısıyla olurda gideriz inşallah :Saruboceq:
Hemşo sayılırız kıss sivaslıyım bendee :teytey:yozgatlıyız anacım.doğma,büyüme ve ölme yozgatlı olacağız galiba.
iyidir kız kaynanam allah sizede benimki gibi bi kaynana versin inşallah.2 yıllık evliyim hiç kötü bişey geçmedi aramıza allaha şükür.
İzlemezmiyiz canım yaa klasiktir tatar ramazan tabikide.Ama benim hiç dikkatimi çekmedi sevmediğim için
İnşallah gülüm valla yaşanacak yer olmaktan çıktı oralar.Gidelimde gezip eğlenelim az dimi ama yerimsenibenallah gönlüne göre versin istiyosun heralde baya..olur işallah canım ya
Bende müzikleri diyorum işte dikkate alarak dinlemedim hhiiç lülülülülülükızım oynamıyo zatensırnaşık şeyfilm müziklerini oy yaptı ve o müzikler beni bitiriyoo...internetten tatar ramazan sürgünde yaz dinle sonra bana yorum yap şakkıdı bekliyorum...
İnşallah gülüm valla yaşanacak yer olmaktan çıktı oralar.Gidelimde gezip eğlenelim az dimi ama yerimseniben
Hemşo sayılırız kıss sivaslıyım bendee :teytey:
Ayrıca kaynanam yok benim 9 sene önce vefat etmiş
aman iyi:dilcikar:...bi baksan nolur sanki:dilcikar:Bende müzikleri diyorum işte dikkate alarak dinlemedim hhiiç lülülülülülü
Amin canım çok saol.anaaaaaa.........kız abim sivasta polis.negüzel hemşo sayılırız.gidemedim sivasa yaaa.abimin bekar,ev arkadaşı var öyüzden gidemedik.şarkını sivasta yapıyo abim.bu sene gitti.inşallah şarkı bitmeden görürüm sivasıda.abim nereye giderse bizde anca ozaman görebiliyoruz diğer şehirleri.ilk önce istanbulu gördük abim sayesinde şimdide sivas inşallah.abim saolsun....
kaynananı tanımadın yani öylemi.allah rahmet eylesin.
İnşallah canımıniçi.Güzel duaların için çok saol Şeniztatlım işallah,rabbim bide çocuk nasip ederse o zmn deyme keyfine:Saruboceqlucak ama allahın izniyle inanıyorum..makberinde seninde olucak işallah
kızlar size bi bombam varrdelikafaduldendikkat dikkatBU GÜN İTİBARİYLE KÜS OLDUĞUM AŞKIMLA NİŞANLIMLA BARIŞTIKK:asigim::1hug:
Hemşo sayılırız kıss sivaslıyım bendee :teytey:
Ayrıca kaynanam yok benim 9 sene önce vefat etmiş
Ooooo güzel haber gözün aydın canım çok sevindim senin adına Şenizkızlar size bi bombam varrdelikafaduldendikkat dikkatBU GÜN İTİBARİYLE KÜS OLDUĞUM AŞKIMLA NİŞANLIMLA BARIŞTIKK:asigim::1hug:
iyi nörek.......:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:yeni gördüm bende kaynanam vefat etmiş diye hoba diyosun sandım:roflol:töbe töbe..allah rahmet eylesin canım:)hay allahım ya ne diyo bu dedim:)
Ooooo güzel haber gözün aydın canım çok sevindim senin adına Şeniz