arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

Eşim kocaelili canım.Her yazda gideriz izmite.Çok güzeldir oralar yaa bende çok çabuk alıştım.Hem annemlerde bursada olduğu için yakın onlarada.Hayırlısıyla olurda gideriz inşallah :Saruboceq:

allah gönlüne göre versin istiyosun heralde baya..olur işallah canım ya

Hemşo sayılırız kıss sivaslıyım bendee :teytey:
Ayrıca kaynanam yok benim 9 sene önce vefat etmiş

İzlemezmiyiz canım yaa klasiktir tatar ramazan tabikide.Ama benim hiç dikkatimi çekmedi sevmediğim için

kızım oynamıyo zatensırnaşık şeyfilm müziklerini oy yaptı ve o müzikler beni bitiriyoo...internetten tatar ramazan sürgünde yaz dinle sonra bana yorum yap şakkıdı bekliyorum...

kızlar zaza bizi izliyo hadi ona zararsız olduğmuzu söyliyelimde gelsin bize:ecrin_bebek:

kızım oynamıyo zatensırnaşık şeyfilm müziklerini oy yaptı ve o müzikler beni bitiriyoo...internetten tatar ramazan sürgünde yaz dinle sonra bana yorum yap şakkıdı bekliyorum...
Bende müzikleri diyorum işte dikkate alarak dinlemedim hhiiç lülülülülülü

İnşallah gülüm valla yaşanacak yer olmaktan çıktı oralar.Gidelimde gezip eğlenelim az dimi ama yerimseniben

tatlım işallah,rabbim bide çocuk nasip ederse o zmn deyme keyfine:Saruboceqlucak ama allahın izniyle inanıyorum..makberinde seninde olucak işallah

anaaaaaa.........kız abim sivasta polis.negüzel hemşo sayılırız.gidemedim sivasa yaaa.abimin bekar,ev arkadaşı var öyüzden gidemedik.şarkını sivasta yapıyo abim.bu sene gitti.inşallah şarkı bitmeden görürüm sivasıda.abim nereye giderse bizde anca ozaman görebiliyoruz diğer şehirleri.ilk önce istanbulu gördük abim sayesinde şimdide sivas inşallah.abim saolsun....
kaynananı tanımadın yani öylemi.allah rahmet eylesin.

Amin canım çok saol.
Bizde 7 göbekten sivas merkezliyiz işte hemşomm Şeniz

kızlar size bi bombam varrdelikafaduldendikkat dikkatBU GÜN İTİBARİYLE KÜS OLDUĞUM AŞKIMLA NİŞANLIMLA BARIŞTIKK:asigim::1hug:

iyi nörek.......:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yeni gördüm bende kaynanam vefat etmiş diye hoba diyosun sandım:roflol:töbe töbe..allah rahmet eylesin canım:)hay allahım ya ne diyo bu dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…