arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

oda biraz dengesizdir anası gibi neyapacağı belli olmaz.belkide durur.
sen daha karnında başla çocuğa selo baba ferdi ve dier ağar arabeskçilerimizi sonra rahat durmasını beklelaelaelaelaelaeişlemiş bacım ruhuna çocuğun iflah olmaz daha:içelim:

Hoşgeldin dengesiz bacım kaydirigubbakcemile3 nerden geldi aklına bu nick yaa sölesene bi delikafadulden

anacım herif bana hep dengesiz garı derdi. dedi dedi bende bu hale geldim.kayışı biraz kopardım galiba.bi anım bi anıma uymaz.cidden dengesizlik var yani.-tatlicadiarzu-

yav bu aslı niye durmadan gözüm gözüm diyip duruyo yaaa.kesin bu ahmet kaya yıda dinliyodur.eğer dinliyosan gözün çıksın emiiiii:)))))))))

esra napıyosun bacım.kocaelide hava nasıl.senin ruh durumun nasıl. anlat biraz.

yav bu aslı niye durmadan gözüm gözüm diyip duruyo yaaa.kesin bu ahmet kaya yıda dinliyodur.eğer dinliyosan gözün çıksın emiiiii:)))))))))

allah canını almasın emi çocuğun rock dinler işşalah:Saruboceq:la dengesiz garı pskopata bağlarım ne dengesiz dinlerim ne manyah heyyttÇok üzgünüm çoook kızdırmayın len...yok olm ondan diil seviyorum o lafı

OLAY BUDUR:lepi: YENİ RESİMLERİNİ SEVMİYORUM BUNLAR DAHA ARABESK:CüvCüv:

iyi,hadi bakalım affettim seni yoksa senin topuk gidiyodu:)))))))))))))))))))))))))))))))

esra napıyosun bacım.kocaelide hava nasıl.senin ruh durumun nasıl. anlat biraz.
Banamı dedin esra diye kıss sedayım ben seda kaydirigubbakcemile3
Çok şükür iyi tatlım.Şuan çankırıdayım ama 1 aya kadar tayin oluyoruz kocaeliye inşallah :Saruboceq:

kız sendemi kocaelili idin.ben makbere demiştim oda uçmuş.hemşerin varmış burda.sen kocaelini çok seviyosun galiba.inşallah istediğin gibi olurda tayininiz kocaeline çıkar.hiç gitmedim ben oraya.nasıl biyer anlatsana.

dengesiz garı gençlerimizi bilgilendirelim,müziğimizi tanıtalım alem damar görsün şu bizim müzik kutusundaki topiğede yazsana bişeyler kızım 4 koldan yazalım işte millet müzik görsün.şule senin kaynanada ne kadar iyiymiş he maşşallah valla,eşin nereli?/COLOR]

yozgatlıyız anacım.doğma,büyüme ve ölme yozgatlı olacağız galiba.
iyidir kız kaynanam allah sizede benimki gibi bi kaynana versin inşallah.2 yıllık evliyim hiç kötü bişey geçmedi aramıza allaha şükür.

sedacım valla bende sevmezdim önceden ama tatar ramazan filminden sonra sevmeye başladım filmi izliyen varmı?

Eşim kocaelili canım.Her yazda gideriz izmite.Çok güzeldir oralar yaa bende çok çabuk alıştım.Hem annemlerde bursada olduğu için yakın onlarada.Hayırlısıyla olurda gideriz inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…