sen daha karnında başla çocuğa selo baba ferdi ve dier ağar arabeskçilerimizi sonra rahat durmasını beklelaelaelaelaelaeişlemiş bacım ruhuna çocuğun iflah olmaz daha:içelim:oda biraz dengesizdir anası gibi neyapacağı belli olmaz.belkide durur.
Hoşgeldin dengesiz bacım kaydirigubbakcemile3 nerden geldi aklına bu nick yaa sölesene bi delikafadulden
Alemsin valla yaa :roflol: :roflol:anacım herif bana hep dengesiz garı derdi. dedi dedi bende bu hale geldim.kayışı biraz kopardım galiba.bi anım bi anıma uymaz.cidden dengesizlik var yani.-tatlicadiarzu-
Umarım dinlemiodur ne diyim fisfisfisyav bu aslı niye durmadan gözüm gözüm diyip duruyo yaaa.kesin bu ahmet kaya yıda dinliyodur.eğer dinliyosan gözün çıksın emiiiii:)))))))))
yav bu aslı niye durmadan gözüm gözüm diyip duruyo yaaa.kesin bu ahmet kaya yıda dinliyodur.eğer dinliyosan gözün çıksın emiiiii:)))))))))
Banamı dedin esra diye kıss sedayım ben seda kaydirigubbakcemile3esra napıyosun bacım.kocaelide hava nasıl.senin ruh durumun nasıl. anlat biraz.
Umarım dinlemiodur ne diyim fisfisfis
Sevmediğimiz için şeyettik yaf dinlersen dinle baane lülülülülülüyeni gördüm kız nieki umarım?dinlerim ahmet kayayıda
yeni gördüm kız nieki umarım?dinlerim ahmet kayayıda
Eşim kocaelili canım.Her yazda gideriz izmite.Çok güzeldir oralar yaa bende çok çabuk alıştım.Hem annemlerde bursada olduğu için yakın onlarada.Hayırlısıyla olurda gideriz inşallah :Saruboceq:kız sendemi kocaelili idin.ben makbere demiştim oda uçmuş.hemşerin varmış burda.sen kocaelini çok seviyosun galiba.inşallah istediğin gibi olurda tayininiz kocaeline çıkar.hiç gitmedim ben oraya.nasıl biyer anlatsana.