arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

tmm esram çık,esra sana duaları nasıl yollıyabilirim fikrin varmı canım yaokuduğun zaman yazarsın cvp allaha emanet

canım istersen kkdan özel mesajla yolla istersen msn adresimi veriyim maille yolla hangisini istersen

slm kızlar..kusura bakmayın dün gelemedim.benim sıpacık uyumadı.2 ye kadar onla uğraştım sonra bende uyumuşum.yeni arkadaşlar gelmiş.hoşgeldiniz kızlar.a.s.
ben görmeyeli muhabbet iyice koyulaşmış.aslı kk yi keşfettin hemen bakıyorumda.:dilcikar:
bu gece görüşürüz inşallah benim sıpa rahat bırakırsa gelirim.gelemezsem ruhum sizlerle, beni unutmayın anacım.klava:

bende bir ara gece kuşlarından dım taki eşim pc odasında yatmayana kadar
odayı aldı elimden gece takılamıyom gayri pc yi acamıyom o uyurken :1no2:
eeeeeeeeee ben yok ken baya kaynamış buralar
eeeeeeeeeeee aso sen bebeçikken ben ferdiye takılıyodum niberrrrrrrrr:roflol:
görüşmek üzere damar kızları
ben çıkar anam gelecek az sonra

Güldür Yüzümü

insanı yaşatan ümitler gibi
güneşi getiren saatler gibi
gerçeğe dönüşen vaatler gibi
geliver yanıma güldür yüzümü
olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan
şarırır kalırdın aşkı tanısan
beklemez gelirdim yerin de olsam
geliver yanıma güldüryüzümü
bahane arama yol uzun diye
redetme aşkımı son sözün diye
böyle çok sevene bu nazın niye
olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan
şarırır kalırdın aşkı tanısan
beklemez gelirdim yerinde olsam

yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan..
yalan yalan yalaaaaannn.... dıdıdıdııdımmm seniii sevmedigimm yalannn
kızgın bir anımda söyledimmm yaalllaaaann senii unuttugum yalaaaaaaaaaaaaannnnn
sen yoksann her şey eksiiik sen varsannn herşeyyyy tamammm çocukca bir sevinçç başlarr içimdee seni gördügümm zamannn ... =))))))))))
ooffff offf

Alemsin heee :roflol: :roflol:

Alemsin heee :roflol: :roflol:

sırnaşık şeyamaan yaa hep keder hep keder olmuyor bazen gırgıra almak lazm dımı bu arada kızlar müslüm baba favorimdir :jeyyar: yatak odamın duvarlarında babanın posterleri varlaelaelaelaelae

sırnaşık şeyamaan yaa hep keder hep keder olmuyor bazen gırgıra almak lazm dımı bu arada kızlar müslüm baba favorimdir :jeyyar: yatak odamın duvarlarında babanın posterleri varlaelaelaelaelae
Damar topişi olduğu için dertlerimi buraya döküyoruz kıss kaydirigubbakcemile3
Oyyyy süper yaa.Kociş izin vermezki duvara yapıştırıim bende fisfisfis

makbet hoşgeldin =))) gelecek olan oglusumunda odasının duvarlarını babanın posterleriyle süsleyecegim bıyıklı bıyıklı bebişin baktıkca içi acılsın dimi amaaaasırnaşık şey

makbet hoşgeldin =))) gelecek olan oglusumunda odasının duvarlarını babanın posterleriyle süsleyecegim bıyıklı bıyıklı bebişin baktıkca içi acılsın dimi amaaaasırnaşık şey
Ayy valla alemsin bebişide doğuştan arabeskçi yapcan yanii. kaydirigubbakcemile3Ne diyim süper kaydirigubbakcemile5
Buarada Allah tamamına erdirsin canım Sağlıkla kucağına al işallah :Saruboceq:

iyiyim canım sağol iyi gidiyor valla bu gün hava çok güzel sabahtan beri açtım müziğimi ohh değmeyin keyfime

:roflol:sorma bacım keşfetmekle kalmadım fetettim fet:lepi:kız gece takılabilirsen gel laflarız
cierlerim ben geldim selam herekze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…