yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan..
yalan yalan yalaaaaannn.... dıdıdıdııdımmm seniii sevmedigimm yalannn
kızgın bir anımda söyledimmm yaalllaaaann senii unuttugum yalaaaaaaaaaaaaannnnn
sen yoksann her şey eksiiik sen varsannn herşeyyyy tamammm çocukca bir sevinçç başlarr içimdee seni gördügümm zamannn ... =))))))))))
ooffff offf
Damar topişi olduğu için dertlerimi buraya döküyoruz kıss kaydirigubbakcemile3
Oyyyy süper yaa.Kociş izin vermezki duvara yapıştırıim bende fisfisfis
iyiyim canım sağol iyi gidiyor valla bu gün hava çok güzel sabahtan beri açtım müziğimi ohh değmeyin keyfime
Yok canım ben denemeden başıma geleceği biliyorum susuyim en iyisi :roflol:[/b]
bi denede gör istersen:roflol:makber bana çıkarken msn yaz özelden atıyım sana resmini çekip bakalım nası olucak...hoşbuldum canlarım eyvallaha.s.
Yok canım ben denemeden başıma geleceği biliyorum susuyim en iyisi :roflol:
Öyle bişeyi hayatta yapmaz kıs deme öle.olm kocalarınız gizli giriyomuş bide ne gülerim hee hahah arada bakın alta misafir kullanıcı varmı diekız belki bayan niki alırlar nerden biliceksiniz sonuçta dimi:1ninca:
Yakışır valla ne diyim :jeyyar:kızlar avatar resmimi değiştiricem şöyle isyankar misyankar bişey yapıcam:jeyyar:duyguda yazmış ya hep damar ful damar:roflol:
Öyle bişeyi hayatta yapmaz kıs deme öle.
Hem ben onun yanındada konuşurum ama faliyete geçiremem kaydirigubbakcemile3
olm sana onları demiyoruz la:mymeka:hani bizim hareketli kop koplarımızda bu yani die:asigim:kızım o değilde söylesin müslüm baba NERDEN SEWDİM O ZALİMİMüslüm babadan Herşey Gönlünce Olsun da beni koparır hep
OO DENGESİZLERİN KRALİÇESİ GELDİİ:1hug:senin sıpan rahat durursa bende pop dinliyimbende burdayımmmm alooooooooooo.....damladım hemen kim kulağımı çınlattı.sıpamıda kaynanama yolladım durursa orda kalacak hiç zannetmiyorum ama bakalım.sizinle sabaha kadar muhabbet ederiz artıkım.
Hoşgeldin dengesiz bacım kaydirigubbakcemile3 nerden geldi aklına bu nick yaa sölesene bi delikafaduldenbende burdayımmmm alooooooooooo.....damladım hemen kim kulağımı çınlattı.sıpamıda kaynanama yolladım durursa orda kalacak hiç zannetmiyorum ama bakalım.sizinle sabaha kadar muhabbet ederiz artıkım.
Ekle bakalım kolay gelsinkız seda bu müslüm baba varya bnm damarlarıma fena işliyo ya
kötüysem düşkünsem kime ne bundanmirmirmirmir
bacım coştum babanın resimleri ekliycem beekleyin