- 5 Aralık 2008
- 13.177
- 4
- 36
tmm esram çık,esra sana duaları nasıl yollıyabilirim fikrin varmı canım yaokuduğun zaman yazarsın cvp allaha emanet
canım istersen kkdan özel mesajla yolla istersen msn adresimi veriyim maille yolla hangisini istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm esram çık,esra sana duaları nasıl yollıyabilirim fikrin varmı canım yaokuduğun zaman yazarsın cvp allaha emanet
Alemsin heee :roflol: :roflol:yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan..
yalan yalan yalaaaaannn.... dıdıdıdııdımmm seniii sevmedigimm yalannn
kızgın bir anımda söyledimmm yaalllaaaann senii unuttugum yalaaaaaaaaaaaaannnnn
sen yoksann her şey eksiiik sen varsannn herşeyyyy tamammm çocukca bir sevinçç başlarr içimdee seni gördügümm zamannn ... =))))))))))
ooffff offf
Alemsin heee :roflol: :roflol:
Damar topişi olduğu için dertlerimi buraya döküyoruz kıss kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyamaan yaa hep keder hep keder olmuyor bazen gırgıra almak lazm dımı bu arada kızlar müslüm baba favorimdir :jeyyar: yatak odamın duvarlarında babanın posterleri varlaelaelaelaelae
Hoşgeldin canım damar sohbeti yapıyoruz gel kaydirigubbakcemile3selam canlar ben geldim neler kaynatıyorsunuz bakıyım
Ayy valla alemsin bebişide doğuştan arabeskçi yapcan yanii. kaydirigubbakcemile3Ne diyim süper kaydirigubbakcemile5makbet hoşgeldin =))) gelecek olan oglusumunda odasının duvarlarını babanın posterleriyle süsleyecegim bıyıklı bıyıklı bebişin baktıkca içi acılsın dimi amaaaasırnaşık şey
Nasılsın canım .Hayat nasıl gidiyo yerimsenibengeldim bilem kaçırırı mıyım hiç
Allah bozmasın keyfini.Bide buralara gelseydi bahar :1no2:iyiyim canım sağol iyi gidiyor valla bu gün hava çok güzel sabahtan beri açtım müziğimi ohh değmeyin keyfime
slm kızlar..kusura bakmayın dün gelemedim.benim sıpacık uyumadı.2 ye kadar onla uğraştım sonra bende uyumuşum.yeni arkadaşlar gelmiş.hoşgeldiniz kızlar.a.s.
ben görmeyeli muhabbet iyice koyulaşmış.aslı kk yi keşfettin hemen bakıyorumda.:dilcikar:
bu gece görüşürüz inşallah benim sıpa rahat bırakırsa gelirim.gelemezsem ruhum sizlerle, beni unutmayın anacım.klava: