Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kankacımmm hoşgeldinn:)))
pati bu arada önlenemeyen bir puan yükselişin var arkadaşım tebrik ediyorum kıskanankar çatlasın yani:)
bu arada rep veremiyorum yaa
oo kalp kalbe karşıymış talesssss:))
hoşgeldin canımmmmm
aklımdaydın sana msj atıcaktım gece..
gece online oluyosun genelde die..bakımlar nasıl gidiyo?bu arada hala msn eklemedin nie olmadı anlamadım valla!
bi saattir resim arıyorum pati..hareketli die kaydediyorum,yükleyince hareketsiz kalıyo..:S
anca bunları bulabildim..avatar güzel olduda profil resmini daha şıkırtılı istiyodum
ilk üye olduğum zamanlar senin avatar çok hoşuma gitmişti:)
bu kız kesin kumral ve resimdeki ona benziyo dedim heheh:)
höpürrttttttttttttt....ohhhhhhh:))))))
bacım bizden başka kimse yok hihihhii..
ama bi tane misafir geldi hadi oda sebeplensin:)
merhaba hatunlar nasılsınız bakalım :)))))))) patiant.t sağol )))
pati sen saçının rengini değiştiricektin ne oldu?
düşünüyomusun hala?
bence tam zamanı,seninkine değişiklik olur :)
pati senin ismin anlamı ne?:)
meraklıyım alla alla napim:dilcikar:
süpersin....ben bu ara yapamıyorum fırsatım yok,pati fransız kalma bu bahsettiğimiz kırk kilit otu saç için..topiğimde varya..hem içiyoruz hem sürüyoruz
tamam gelişmeleri bekliyorum..
hayatım sen verdiğin dakka ekledim ama kabul etmedin..yani olmamış..sendende bana gelmedi:S
çıkarken konuşuruz özelden tekrar..bu arada ikimizde avatar yenilemişizkaydirigubbakcemile5
evet canm kndime uygun bişe olsun diye seçtm bu avatraı kumralım yaa -tatlicadiarzu-
ben bayılırım kahveye asoo
günün her saati içerim yani
hadi ya:)ben hiç sevmem biliyomusunzaten falda baktırmam o yüzden hiç içmem:icecream:
ne demk şekerim yerimseniben
kıskansın aso :dance: sana rap verebiliyom yaa
lülülülülülülülülülülülühiç kıskanmadım bi kerem gıcık tamamı:dilcikar:laelaelaelaelae:kaydirigubbakcemile3...ya ilk üye olduğum zaman millet benden rep istiyodu kızlar ben ölsem demem ya:sm_cool:
tatlım bi kndimi alşverişe atıyım önce de
snra kararımı benm tavrlı (!) sevgilimle paylşcam ona göre karar vercem tam olarak a.s
:)))))patii alıntının içine yazmışım puhahahahhaha
taless..yeni resmini çok beğendim tatlişkom