- 5 Aralık 2008
- 13.177
- 4
- 36
- Konu Sahibi EU2
canım sen nasılsın görüşemiyoruz valla uzun zamandır özledim sizimüziklikten çıktı bit pazarına döndü burası :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen nasılsın görüşemiyoruz valla uzun zamandır özledim sizimüziklikten çıktı bit pazarına döndü burası :roflol:
haydinn kıslaarr ben kaçıyorumm öptümm hepinizi yarınn gece görüşmek üzeree iyii muhabbetlerr...
canım sen nasılsın görüşemiyoruz valla uzun zamandır özledim sizi
annem kimse yememişmi duygumun kurabiyesini:))kendin yedin kaç tabilülülülülülüiyigeceler tatlım
heyyyyy kızlar nerdesinizz yafff dün gece bıraktığımm gibiii topikksenağlama..
çok pasifsiniz yafff..
sorma asomm yaa kimse yemedi kurabiyelerimiiikötükedihüsokötükedihüso..
nasılsın canımmm
iyim canım bendee...saol
niye kapadılar ki acaba yani yanlış bişi yoktu ki orda sataşma falan mı olduu canım ..
yok kız zaten internettn resim ekliyorumda işde kendi çektiklerimi böyle ekleyemiyorum nedensesenağlama..
nys onuda zamnla öğrenirizsırnaşık şey
ben hepsini dinlerim çok da severek
pili,canım hoşgeldin..aramızda görmek isteriz..sayfaları baştan sona doğru oku..geyiğe geçince bırakırsın..çünkü daha sonra geiyk oldu:)umarım yeni şarkılar keşfedersin belki..ayrıca paylaşımlarınıda bekliyoruzkaydirigubbakcemile5ben hepsini dinlerim çok da severek
ablacım günaydın değil iyi geceler sanakaydirigubbakcemile2cumartesi sınavlarım bitiyo:Saruboceq:gece damar operasyonuna başlarız artık:icecream:heyyyyyyyyy arabeksçiler uyanamadınızmı günaydın hepünüzeeeeeeeeee
makberim nasılsın?rastlaşamadık ne zamandır..bak yeni arkadaşlar katıldı aramıza:teytey:kızlar toplanalım bi gece hep beraber damar paylaşalım şöyleherkezden şarkılar bekliyorum haberiniz olsunsositosositoben burdayımmmm günaydınnnn
geldim asom iyiyim canım sen nasılsın ya ben geliyorum siz olmuyorsunuz siz olunca ben olmuyorum :)))