Arabayla 1500 km kadın sürücü?

İyi de ben de günde ortalama 500-600 gitmiş olacağım yarı yolda konaklayacağım kimse bu kısmı okumuyor mu ki
Çocuğunuz kaç yaşında? Yolda sikilacak yasta mi, sizinle sohbet edip sizi uyanik tutabilecek yaşta mi? İki gün üst üste 750 km yapacaksınız, 500 km ile 750 km arasında dünya kadar fark var. Benim mesafem ucaklik değil, siz uçakla yapabileceğiniz bir seyahat için hem canınızı hem de konforunuzu riske atıyorsunuz. Ben iç Anadolu'dan Karadeniz'e gidip geliyorum, yollar son derece güvenli.
Tabi ki en iyi kararı siz verirsiniz, ben ihtimallerden söz ettim. Iyi geceler.

Nasıl mesela ne yaptılar ? Ailemin arabası yok araba lazım oluyor gezerken
Uzun mu kalacaksınız memlekette? Uçak konforu dururken gezeceğim diye dört günümü yollarda geçirmek istemezdim ya. Taksi diye bir şey var, bilemedim. Bu arada biz bekarken iki kız maruz kalmıştık buna. Sıkıştırdılar. Bir de konuşmak isteyen iki genç de olmuştu. Ama siz çocuklu bir kadınsınız. O zaman iş biraz değişebilir. Hoş burası Türkiye. Burada hiçbir şey için olmaz denemez.

Aslında bu planim yaz için ve evet gitmişken bir ay falan kalırım sanırım

Biz eşimle dönüşümlü kullanıyoruz ama ben üçte birini kullanıyorum bizim de 1000 km civarında. Uzun yolda diğer arabaların şoförlerine mi bakıyoruz nereden bilecekler kadın olduğunuzu? Şehir içi ışıklarda falan durunca görülebilir ancak. Ama yorucu oluyor, bir yerde en az 1 gece konaklarsanız, 2-3 saatte 1 de mola vereceksiniz ki biz de bu şekilde yapıyoruz yine de yorucu oluyor.

Aslında bu planim yaz için ve evet gitmişken bir ay falan kalırım sanırım
Benim yazın memlekette iki ay da kaldığım oluyor. Eşim arada bir geliyor. Mesafe 1200 km, bana çok mantıksız geldi bu proje. Siz kendi önceliklerinize göre düşünün.

Kızım değil, kuzenim uçakla gidip, memlekette araba da kiralayabilirsiniz.
Kız kardeşimle defalarca uzun yola çıktık, çok şükür tacize ugramadik.
Karar verirseniz arabayla gitmeye sağlıkla, kolaylıkla gider gelirsiniz inşallah.
Ayy kizinizi tebrik ederim çok sevindim demek ki yollar güvenli tacuz vs olmuyor. Ben de yapacağım. Bu arada uçakla gitmememin sebebi memlekette ailemin arabası yok araba lazım oluyor gezerken

Eşinizle gidin sizi bırakıp dönsün uçakla . Dönüşümlü kullanın madem 1 ay kalıcaksınız

Ben tacize vesaire maruz kalacağınızı düşünmüyorum neticede uzun yolda giderken bu arabayı kadın mı kullanıyor a tek başına mı diye kimsenin bakacağını düşünmüyorum gerçi burası Türkiye. Ben daha çok uyku ve dayanıklılık konusunda sorun yaşayacağınızı düşünüyorum günlük 750 kilometrede az bir mesafe değil iki güne bölseniz bile. Erkekler bünye olarak bizden daha dayanıklılar. Bize şimdiden uzun yola çıktığımızda ben ancak üçte birinde araç kullanabiliyorum sonra yoruluyorum uykum geliyor vs. Siz uyku ve odaklanma konusunda kendinize güveniyorsanız deneyin derim farklı bir macera olur sizin için de aynı zamanda bir ay kalacağım demişsiniz bir aylık tatil için de araba şart tabii ki

Çocuğunuz kaç yaşında ben Zonguldak ve Eskişehir’e gittim istanbuldan size göre çok çok kısa ama oğlum 14 kızım 8 yaşında oğlum çok destek oluyor bana Eskişehir yolu şansıma tır doluydu ki bende tırlardan çok korkuyorum onlar benden uzaklaşıyordu sanki yol boyu çok rahat geçmişti git gel kendime de inanılmaz güvenim geldi konaklamayla düşünebilirsiniz çocuğunuz da çok küçük değil zorlamayacaksa

Yolda lastik patlasa ne yapacalsınız? Doğuda ve güneydoğuda öyle yollar var ki kmlerce yol gidiyosunuz bi tesis bi petrol yok. Yol yardımı çağırsanız gelmesi bir saati geçer. Yollar tenha olur küçük çocukla nasıl bekliceksiniz? Yerinizde olsam usta şoför bile olsam yalnız başıma gitmezdim

Kadınlıkla vs ilgisi yok yaparsında 20 saat çok uzun ya. Hele bir de çocukla çocuk küçük mü bilmiyorum da tek şöför 20 saat bence çok yorucu. Onun haricinde tabi ki gidersiniz bende kadın sürücüyüm kimse beni sıkıştırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…