Çocuğunuz kaç yaşında? Yolda sikilacak yasta mi, sizinle sohbet edip sizi uyanik tutabilecek yaşta mi? İki gün üst üste 750 km yapacaksınız, 500 km ile 750 km arasında dünya kadar fark var. Benim mesafem ucaklik değil, siz uçakla yapabileceğiniz bir seyahat için hem canınızı hem de konforunuzu riske atıyorsunuz. Ben iç Anadolu'dan Karadeniz'e gidip geliyorum, yollar son derece güvenli.İyi de ben de günde ortalama 500-600 gitmiş olacağım yarı yolda konaklayacağım kimse bu kısmı okumuyor mu ki
Nasıl mesela ne yaptılar ? Ailemin arabası yok araba lazım oluyor gezerkenŞehirler arası gitmek daha kolay aslında ama evet taciz oluyor. Bize denk gelmişti. Size belki denk gelmez bilemeyiz. Uçak seçeneği neden yok?
8 yaşındaCocugunuz kac yasinda?
Dinlenerek gidilir. Ama konu Türkiye olunca bilemedim. En son 14 sene once araba sürdüm orada. Ozaman sorun yasamamistim
Uzun mu kalacaksınız memlekette? Uçak konforu dururken gezeceğim diye dört günümü yollarda geçirmek istemezdim ya. Taksi diye bir şey var, bilemedim. Bu arada biz bekarken iki kız maruz kalmıştık buna. Sıkıştırdılar. Bir de konuşmak isteyen iki genç de olmuştu. Ama siz çocuklu bir kadınsınız. O zaman iş biraz değişebilir. Hoş burası Türkiye. Burada hiçbir şey için olmaz denemez.Nasıl mesela ne yaptılar ? Ailemin arabası yok araba lazım oluyor gezerken
Aslında bu planim yaz için ve evet gitmişken bir ay falan kalırım sanırımUzun mu kalacaksınız memlekette? Uçak konforu dururken gezeceğim diye dört günümü yollarda geçirmek istemezdim ya. Taksi diye bir şey var, bilemedim. Bu arada biz bekarken iki kız maruz kalmıştık buna. Sıkıştırdılar. Bir de konuşmak isteyen iki genç de olmuştu. Ama siz çocuklu bir kadınsınız. O zaman iş biraz değişebilir. Hoş burası Türkiye. Burada hiçbir şey için olmaz denemez.
Benim yazın memlekette iki ay da kaldığım oluyor. Eşim arada bir geliyor. Mesafe 1200 km, bana çok mantıksız geldi bu proje. Siz kendi önceliklerinize göre düşünün.Aslında bu planim yaz için ve evet gitmişken bir ay falan kalırım sanırım
Ayy kizinizi tebrik ederim çok sevindim demek ki yollar güvenli tacuz vs olmuyor. Ben de yapacağım. Bu arada uçakla gitmememin sebebi memlekette ailemin arabası yok araba lazım oluyor gezerken
Biz eşimle birlikte gidip o 1-2 hafta kalıyor, sonra o uçakla dönüyor biz çocuklarla biraz daha kalıyoruz sonra eşim uçakla yine geliyor 1 hafta falan kalıp beraber dönüyoruz.Aslında bu planim yaz için ve evet gitmişken bir ay falan kalırım sanırım
Biz de iki yaz böyle yaptık.Biz eşimle birlikte gidip o 1-2 hafta kalıyor, sonra o uçakla dönüyor biz çocuklarla biraz daha kalıyoruz sonra eşim uçakla yine geliyor 1 hafta falan kalıp beraber dönüyoruz.
En mantıklısı uzun süre kalınacaksa.Biz de iki yaz böyle yaptık.
Kadınlıkla vs ilgisi yok yaparsında 20 saat çok uzun ya. Hele bir de çocukla çocuk küçük mü bilmiyorum da tek şöför 20 saat bence çok yorucu. Onun haricinde tabi ki gidersiniz bende kadın sürücüyüm kimse beni sıkıştırmıyorOğlumu da alıp kendi arabamızla memlekete gotmek istiyorum ama maalesef eşim yoksa sıkıştırırlar kadin başına pis insan dolu heryer diyor izin vermiyor. Onun izninden değil de ben de endişe ediyorum etmeli miyim? Yol 20 saatlik arada bi şehirde gece konaklarız. Yani yapabilirim inanıyorum kendime ama gerçekten yollar tehlikeli mi ? Eşim diyor sen hiç uzun yolda kadın sürücü görüyor musun vs vs Bu arada eşim gelemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?