Tek sürücü, 20 saat yol cinsiyetten bağımsız olarakta sıkıntı. Arabada çocukla ilgilenecek kimse de olmayacak sanırım.Eşinizin haklılık payı da var.Oğlumu da alıp kendi arabamızla memlekete gotmek istiyorum ama maalesef eşim yoksa sıkıştırırlar kadin başına pis insan dolu heryer diyor izin vermiyor. Onun izninden değil de ben de endişe ediyorum etmeli miyim? Yol 20 saatlik arada bi şehirde gece konaklarız. Yani yapabilirim inanıyorum kendime ama gerçekten yollar tehlikeli mi ? Eşim diyor sen hiç uzun yolda kadın sürücü görüyor musun vs vs Bu arada eşim gelemez
İzmir’den vana1500km nerden nereye gideceksiniz?
Daha fazladır tabi yol da ortalama bir şey söyledim işte1500km nerden nereye gideceksiniz?
İzmir’den vana varsayalımGüzergah neresi?
İyi de ben de günde ortalama 500-600 gitmiş olacağım yarı yolda konaklayacağım kimse bu kısmı okumuyor mu ki20 saate tek başınıza çocukla yola çıkmayın. Bir noktadan sonra uyku basıyor, dikkat dağılıyor. Ben 500 km çocuklarımla yapıyorum eşim olmadan. Yolda bir sıkıntı yaşamadım ama oglum sıkılıyor kizim 12 yaşında büyük olduğu için onunla ilgileniyor. Cok konuştukları için de benim dikkatim dağılmıyor. Ama daha uzun bir yola çıkmaya cesaret edemezdim, cok yorucu oluyor.
Yolda konaklayacağım kimse okumuyor muyani sıkıştıriyor olarak düşünmeyin ama o kadar uzun yol tek sürücüyle olmaz. hele cocukla hic olmaz.
deli mi dürttü binin ucaga gidin mis gibi
20 saat yol mu olur:) ulke mi degistiriyorsunuz?
Sikistirma oluyor mu taciz yani olabilir mi tehlike çok mu bilemedimyani sıkıştıriyor olarak düşünmeyin ama o kadar uzun yol tek sürücüyle olmaz. hele cocukla hic olmaz.
deli mi dürttü binin ucaga gidin mis gibi
20 saat yol mu olur:) ulke mi degistiriyorsunuz?
Bundan sonra her solladığım arabaya el sallayacağımEşim diyor sen hiç uzun yolda kadın sürücü görüyor musun vs vs Bu arada eşim gelemez
Tek gün 20 saat değil amaTek sürücü, 20 saat yol cinsiyetten bağımsız olarakta sıkıntı. Arabada çocukla ilgilenecek kimse de olmayacak sanırım.Eşinizin haklılık payı da var.
Hiç dimi ama.Bundan sonra her solladığım arabaya el sallayacağımböyle bir cümleyle karşılaşılmaması için. Asıl şehirler arası gitmek kolay. Dinlene dinlene giidilir
Günde 500km gider biryerlerde konaklarsanız olur. Bir de tenha olmayan saatler secmelisiniz karanlık olmamalı.Daha fazladır tabi yol da ortalama bir şey söyledim işte
Ayy kizinizi tebrik ederim çok sevindim demek ki yollar güvenli tacuz vs olmuyor. Ben de yapacağım. Bu arada uçakla gitmememin sebebi memlekette ailemin arabası yok araba lazım oluyor gezerkenKuzenim üç çocukla Bingölden Istanbul'a gelmişti.Sadece tuvalet ihtiyacı ve benzin almak için durmuş çok şaşırmıştık, keşke ortada bir ilde bir gece konaklasaydin diye başının etini de yemiştik
Çocuğunuz yolda sorun çıkarmaz ve arada bir şehirde konaklarsanız, neden olmasın ki.
Şehirler arası gitmek daha kolay aslında ama evet taciz oluyor. Bize denk gelmişti. Size belki denk gelmez bilemeyiz. Uçak seçeneği neden yok?İzmir’den vana varsayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?