- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Anladim umarim sigorta cok sisirmez. Evet dovizle oluyormus sanirim. Bir de dogusun isciligi pahaliymis. Ama yetkili servis olmasi en mantikli geldi sigortacimla konusuncabenzer bi kazayı geçen yaz yaşadım. bana çarpan kişinin trafik sigortasından karşılandı. 4100 tl tuttu.
Fotograflari ekledim. Ben de kasko+ yetkili servis dusunuyorum ama durum suEğer çok bariz bir çizik değilse ben boyatmazdım.
Yok illa ki yaptırılması gerekiyorsa servise gitmek makul. Hem kasko ödeyecek, hem de arabayı satarken dürüst davrandığınız belli olacak. Arabayı alırken tramer çıkmayıp, eksperde boya şu bu çıkarsa benim midem bulanır.
Anladim umarim sigorta cok sisirmez. Evet dovizle oluyormus sanirim. Bir de dogusun isciligi pahaliymis. Ama yetkili servis olmasi en mantikli geldi sigortacimla konusunca
Fotograflari ekledim. Ben de kasko+ yetkili servis dusunuyorum ama durum su
Eger elden yaptirirsam da eksperde zaten boya gozukecek ben de fotograflari kazayi gosterecegim. Durum neyse o.
Yetkili servis cok sisirir mi onu bilemiyorum. Yani satarken aracin fiyati bu iki secenek arasinda cok degiskenlik gosterir mi onu bilemedim.
Sizin acinizdan mantikli olmus. Ben duran kolona carptim ya donerkenben aracımı ustaya bıraktığımda araba yokken yedek aracım yoksa kaskoyu devreye sokacağım dedim ki bize çarpanla zabıt tutmuştuk ve adam kabul ediyordu hatasını.
usta direkt dedi ki, sigorta şirketleri araba kiraları çok yüksek olduğu için suçun yoksa bile seni suçlu çıkarır ki seneye daha çok alsın senden.
araştırdım cidden bu şekilde kaskonun kabahat bulduğu kazalar olmuş. hiç sokmadım devreye.
Fotograflari ekledim. Ben de kasko+ yetkili servis dusunuyorum ama durum su
Eger elden yaptirirsam da eksperde zaten boya gozukecek ben de fotograflari kazayi gosterecegim. Durum neyse o.
Yetkili servis cok sisirir mi onu bilemiyorum. Yani satarken aracin fiyati bu iki secenek arasinda cok degiskenlik gosterir mi onu bilemedim.
Sizin acinizdan mantikli olmus. Ben duran kolona carptim ya donerken
Seneye satabilirim %60 ihtimalleKararınızı şöyle kolaştırabilirim. Siz bu aracı yakın zamanda satar mısınız? Yoksa kullanmak için mi aldınız
Cok artmis yaonu 2020 yazında yaptım. kasko karşıladı.
2021de 3-4 bin civarında artış çıktı kasko değerimde.
O zaman birkaç usta gezin. Tanıdık falan bulun daha ucuza Elden yaptırın. 4 bin çok fazla. Üst kısımların boyası çıkmamış gibi. Fotodan net anlaşılmıyor ama bunun için tramer kaydı oluşturmaya değmez gibi geldi bana. Satmayacağım deseydiniz kasko derdimSeneye satabilirim %60 ihtimalle
Evet bugunku usta da camurluk + kapida cizginin altindan yapicam lokal boya olacak dedi. Hafif gocuk icin de duzeltme yapilacak. Servise gidip onu soracagim kapi komple mi boyanacak cizginin altindan mi diye. Sanayide yaptirmak da bi yandan istiyorum bi yandan istemiyorum. Sigortacim dedi ki yarin obur gun basin agriyabilir yetkili servis iyidir. Ben tam olarak su emojiyimO zaman birkaç usta gezin. Tanıdık falan bulun daha ucuza Elden yaptırın. 4 bin çok fazla. Üst kısımların boyası çıkmamış gibi. Fotodan net anlaşılmıyor ama bunun için tramer kaydı oluşturmaya değmez gibi geldi bana. Satmayacağım deseydiniz kasko derdim
Parça değişikliği olmadığı sürece garantiniz devam eder. Sadece ileride boya ile ilgili bir sıkıntı olursa boya ile ilgili bölümü garanti kapsamında yaptıramazsınız. Mesela arabanın herhangi bir bölümünde kaza harici boya kabarıklığı vs oldugunda onu servise götürdüğünüzde onu garanti kapsamına dahil etmez ki bu da çok rastlanabilecek bir durumdur.4000 veririm cok cok buyuk bir sikinti olmaz ama hangisi daha mantikli uzun vadede karar veremiyorum. Mesela simdi sanayide bunu yaptirsam aracimin garantisi gitmis mi oluyor biliyor musunuz?
Yok camurlukta gocuk yokÇamurlukta göçük var mı ben resimlerde göremiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?