Arabayı sürttüm sizce?

tramer kaydına bu kadar takılmanızın nedeni ne ? satarken söylemeyecek misiniz değişenini ?
zaten siz istediğiniz kadar saklayın bu devirde kimse eksptertize gitmeden araç satın almaz, orada çıkar ortaya herşey.

Henüz satmadık ne olur bilmiyorum ama birebir aynı şeyi yaptık biz de

benimki 2010 model. sanayide yetkili servisten ayrılmış çok kaliteli bir usta tanıdık var. ona götürüyorum.
yetkili servis işçiliğini de döviz üzerinden hesaplıyor, benim marka öyle en azından. ve kaliteli hizmeti daha makul fiyata almış oluyorum.
ha bence zaten 11 yıllık aracı yetkili servise götürmek gerekmiyor :)

Arkadaşlar çok haklı. Tamam kayda geçmeyecek ama sonuçta eksperde şurada şusu var burada busu var diye pat pat söyleyecekler. O sebeple yetkili servis diyorum. 2021 modelmiş, orada burada harcamayın.

Arkadaşlar çok haklı. Tamam kayda geçmeyecek ama sonuçta eksperde şurada şusu var burada busu var diye pat pat söyleyecekler. O sebeple yetkili servis diyorum. 2021 modelmiş, orada burada harcamayın.

valla tramerden haberi var ama ekspertizi öğrenmemiş daha sanırım ki satarsa kimse öğrenmesin diye tramere takılmış durumda.

valla tramerden haberi var ama ekspertizi öğrenmemiş daha sanırım ki satarsa kimse öğrenmesin diye tramere takılmış durumda.

Dediğiniz gibi bu devirde ekspertize sokmayan yok. Elbet çıkacak, tramerde saklamak nafile bir çaba.
Ben şöförlükte pek iyi değilim, arabamı benden çok kardeşim kullanmıştır neresinde nesi var benden iyi bilir. Ben satınca arabayı kendisi almak istiyor o bile abla sokarım hee ekspere deyip gülüyor. Yani saklaması mümkün değil, alan kişi elbet bunu öğrenecek.

Ben 15 yaşındaki arabamı da yetkili servise götürüyordum Hiç yanıltmadılar beni sağolsunlar, hep kolaylık sağladılar falan. Seviyorum o yüzden yetkilileri ben. Eski arabamı bir kez sanayiye çok methedilen bir ustaya götürdüm, clio’ya çıkma brodway parçası taktı

geçen yaz erkek arkadaşıma araba ararken bin türlü satıcı ile karşılaştık. neyse bir gün biri ile baya anlaştık, deneme sürüşleri, pazarlık vs.
ben aldığımda şusu vardı yaptırdım ettim bilmem ne anlattı.
dedik ekspere sokucaz. abi bişey çıkmayacak farklı dedi, kendi 6 ay önce alırken ki eksper raporunu gösteriyor sürekli. bak başka bişey çıkmayacak falan diyor.
gittik hala iddialı, gerek yok yaptırmaya falan diye. en pahalı paketi seçtik, dedik farklı bişey çıkarsa ama sen ödersin. tamam abi nolacak öderim dedi.
sonuçta o ödedi.
kendisi en düşük paketten yaptırmış ve en düşük paketlerde en basit şeylere bakılıyor.
biz kapsamlı istedik çünkü 210bin gibi bir rakam ödeyecektik.
sonuçta her şey çıktı oraya ki masrafı da büyük çıktığı için vazgeçtik.

Evet çok iyi yapmışsınız en kapsamlısını seçmekle. 2 kilo kivi almıyoruz sonuçta, canımızı emanet ediyoruz başımız ağrımasın sonra. Konu sahibi de nerede yaptırırsa yaptırsın ortalığa dökülecek, bari düzgün bir yerde olsun.

Geçmiş olsun servise götürseniz daha iyi olmaz mı

Aynısını yakın zamanda yaşadım otoparkta kolona sürttüm arabayı ama ben tamir ettirmeyi düşünmüyorum pasta cilayla çizikleri giderdik hafif bir göçük var oda kalsın dedik çok göze batmıyor komple kapı boyansa ilerde aracı satarken sıkıntı yaşarız diye düşündük..Şayet tamir ettirecek olsam servis+kasko tercih ederdim sanırım daha garanti olur.

4 sene önce servise anahtarın pili bittiği için gittim. fransadan yeni kumanda getirtmemiz lazım diyip 1000 tl istediler.
o gün ilişiğimi kestim :)
sanayiden 5 tl ye pil aldık, usta para almadan değiştirdi.

2021 modelmiş zaten, servise götürmek en mantıklısı.
8-10 yıllık olsa usta derdim.
ha gerçi gene kendi bilir de ben bu satarken ortaya çıkacak kaygısından rahatsız olduğumdan yorum yaptım daha ziyade.

Evet tabi ki eksperde çıkacak. Ben de göstereceğim fotoğrafı. Sadece eğer elden sanayide yaptırırsam tramer kaydı olarak yazmayacak olması önemli bir konu mu onu çözemiyorum

2021 modelmiş zaten, servise götürmek en mantıklısı.
8-10 yıllık olsa usta derdim.
ha gerçi gene kendi bilir de ben bu satarken ortaya çıkacak kaygısından rahatsız olduğumdan yorum yaptım daha ziyade.

Simdi ben anlamadim elden yaptırip satarken insanları kandirmak mi istiyorsunuz hasarsız diye ve bunun için yardim mı istiyorsunux bizden

Arkadaslar önceden de yazdigim 2 mesaji okur musunuz? Tabi ki de kimseden saklamayacagim ve ekspere de sokunca tabi ki gozukecek. Buradaki yanitlara bakarsaniz A ve C secenekleri arasinda herkes. Benim de kafam karisti ve hic bilmedigim icin yardim istedim kimseyi kandirma hibi bir niyetim yok. Lutfen kendinizi yerime koyun…

Istanbuldaysa ozelden yazabilir misiniz

iyi da habire tramerde görünmesinden bahsediyorsunuz ne düşünülebilir sizce ? siz de kendi yazdığınızı bizim gözümüzden okuyun.

Keşke benimde makyajlı arabam olsydıda yerine koysamdım ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…