Arabasını sanayiye götüren arkadaş var mı?

FloppyDisk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2023
1.877
3.211
53
41
Merhaba bizim arabada sorun oldu. Servise götürsem pahallı malum... Bunlar için çevreden erkek mi arıyorsunuz ? Eş dost vs.

Çocukken babamın kızıydım. Belli bir yaşa kadar sanayiye de giderdim. Büyüdün dediği günden beri gitmiyorum.

Şimdi babamdan rica ettim. Sağolsun o halledecek. Ama yaşlandı. Kıyamıyorum da. Bundan sonrası için ne yapabilirim.

Evliyim bu arada. Eşim farklı ilçede çalışıyor. Ayrıca Gamsız böyle idare ete getirdi. Ona kalsam hiç iş yürümez.

İş yerimdeki bilgili arkadaşlardan sanayi ustası tavsiyesi alarak kendim gidiyorum yıllardır, çok iyi ustalar buldum bu şekilde.

Sanayi kadınlara çoktan alıştı kadın ustalar, sekreterler, satış danışmanı dolu artık. Babanızdan çevrenizden usta tavsiyesi alıp kendiniz götürebilirsiniz rahatlıkla.

Küçük bi şehirdeyim şuan. Yıllardır gitmediğim için bilmiyorum aslında. Alışmış yada alışmamış da olabilirler. Babama sorsam söylemez. Ben hallederim der o

Böyle idare et diyen adama acımaz o arabayı servise götürürüm

Böyle idare edebiliyorum derim
Maaşlar ortak olunca ben acıyorum. Arabayı işe gelip giderken kullanıyorum sıkışırsam mecbur zaten. Serviste bayan çalışan çok.

Sanayi azıcık karışık. İlin varoş kesimine çok yakın.

Küçük bi şehirdeyim şuan. Yıllardır gitmediğim için bilmiyorum aslında. Alışmış yada alışmamış da olabilirler. Babama sorsam söylemez. Ben hallederim der o
Kadınlara her yerde alışıldı artık hiçbir yerde yadırganmıyor, sanayii, TÜVTÜRK, tır şoförlüğü, marangoz, boyacı, oto tamirci.

Sanayiye eşim bile gitmiyor. Hep servise gittik simdiye kadar ben olsam servise giderim bilip bilmeden kandirilma ihtimaliniz de var.
Cihaz aldım 3bin 500e orijinali 53bincik miş kurumsal servise 5 bine bakım yaptırdık. Servis 17bin istedi. Aradaki uçurumdan korktum.

Babam yaptırırsa sorun yok anlıyor da ben anlamıyorum doğru. Muhtemelen yaptırsam, babam arabayı götürüp ustaya kayar

Dediğinizi yapayım bir sonraki sefer.

Goturmede sıkıntı yok ben girer çıkarım da sanayide seni dolandırmayacak kaliteli adam bulmak zor. İşte bu yüzden sadece servise götürüyorum.

3.5 a aldığın orjinali 53 bin olan cihaz seni yarı yolda bırakmaz mi ? 15 alırsın orjinali 20-25 dir neyse de 3.5 ile 53 arasında çok fark var.

3.5 a aldığın orjinali 53 bin olan cihaz seni yarı yolda bırakmaz mi ? 15 alırsın orjinali 20-25 dir neyse de 3.5 ile 53 arasında çok fark var.
Araba 2018 model 3 sene idare etse yeter. İçindekini geri taktırıp satarız. Yeni olsa değerdi. Araba eskiyor. Eşim sağ olsun çizilmedik yerini bırakmadı. Baya bir masrafı var ben usta şoför değilim yanlış anlaşılmasın

Cihazı yoruma göre aldım. Alanlar memnundu.

Bekarken bep kendim goturdum, evlendim esimle goturmeye basladik. Tavsiye uzerine gittim 2. 3 yer var sanayide. Surekli onlara gidiyorum. Sizde kendiniz goturebilirsiniz.

Sanayisine göre değişir rahatlık durumu, tanıdığınız ustanız varsa başında beklemek mantıklı değil.
Önceden ustanızla telefonlaşırsınız, eş dost vs ile birlikte gidilir aracı bırakır arkadaşınızla dönersiniz, bitince ararlar aynı şekilde almaya gidersiniz.
Ustanız yoksa da özel servisler değerlendirilebilir, kurumsal olanları öneririm ama yine de biraz çevrenizdekilere danışıp gidin.

3.500 liraya orjinali 53 bin olan ne almış olabilirsiniz bilmiyorum ama biraz imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…