Arabanın camına yumruk attı: (

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Hayırlı aksamalar ,

Çok uzgun ve yapacağımı bilmez bi halindeyim 2 aylık nişanliyim . Yarın damat görmeye gitcez 15 kisi felan ailecek . Nisanlimla daha önceden konuştuk bugün elbise almaya gitcektik yarın giymem için . Kendisi cok yogun çalışıyor olmasina rağmen beni kırmadı geldi ilk girdiğimiz yerden aldik.

eve girmemizle elbise bakmamiz 1 saat sürmedi. Ailesine hediyelik için outlet olan bulunduğumuz yere 15 20 dk uzaklikta bi yere gidelim dedim ..
Gidemeyiz cok isim var yarın musteri gelcwk.soz verdim beni bekliyolar (abisi ve elemanlari) dedi normalde oyle bisey demez sirun yapmaz garip geldi sinirlendim gezdirmedim ilk girdigimiz yerden aldik ya begenmeyip 3 5 ywre baksaydik nolcakti dedim vs.. uzadi ama beni genede goturdu yolda hizli gidiyo diye bağırdım kollarını sıktım ki o bana hiç. Bi şekilde bi sey yapmadi ..

Mağazanın onunde our diledi gel hayatim gidip bkalim dedi ama ben cok kirildim istemedim eve götür yada ben giderim felan dedim magzadan geei cikip arabaya geldik cok soylendimki sanirim

Direksiyonu yumrukladi ve sonra cama yumruk atti ilk defa gördün onu oyle 7 yıldır sevgiliyiz şok oldum.

Cam çatladı paramparça oldu..
Saatlerce agladm tel kapatti gitmiyorum bi yere desi 6de gitmesi gerekirken 10 da gitti yanimdan hediyelik alcaklarimizi hepsini aldık kötü davranmadi

ve kırmadı kizmadi ben şimdi ne diycem heekes anliycak saat 10 oldu yarin musteriye ne diycem sozunu bile tutamayan haysiyetsiz serefsizin tekiyim dedi..

Tel kapatti dukkana gitmiycem yüzüm. Yok arabaya ne diycem anliycaklar defolup gitcem yarin babami ara sizi alsin beni arayan olursa bilmiyorum yanımda yok de dedi biktim herseyden birakip gitcem artik dedi...

Yarın napcam ne diycem tel kapali ulasmiyorum beni eve bırakıp gitti asla biyke seylee yapmazdı çok. İşine evine bagli biri ..
millet benim.yuzunden.oldugunu anliycam ailecek ortaklar herkes arabayi sorcak tas atti desek tas atilmis gibi degil sol tarafta belli çok caresizim kafam allak bullak ne yapcam annesi babasi bisey dermi bana hakkimda ne düşünürler ilk defa onu boyle görüyorum cok korkuyorum: (

öfkesını kontrol edemeyıp bukadar basıt bırseye bu tepkıyı veren adam guya erkeklık taslayan adam sonucuna da katlanır
bu yuzden evlenırken sakin ve mantıklı eşler secın dıyoruz

Korkma. Nisanlin cok bunalmis belli ki. Bir yandan isleri, bir yandan telasiniz. Adam ofkesini baska seye vurarak gostermis, ofkesi yer-yon degistirmis yani. Cok ust duzey durumlarda maalesef ki olabiliyor bu tarz olaylar. Onemli olan bence bu olayin tekrarlanmamasi ve sana donmemesi.
Kesinlikle onaylamiyorum bu durumu yanlis anlasilmasin ama zarar gelecegini dusunmuyorum.

Neden kavga çıkması için elinizden geleni yapıyorsunuz? Hayır ben de çok sinirli biriyim eğer ki her iyi niyetime karşı karşımdaki illa kavga çıkartmaya çalışırsa çıldırırım, adamı anlıyorum o yüzden.
Yarın için siz de bir şey belli etmezsiniz.

Hayırlı aksamalar ,

Çok uzgun ve yapacağımı bilmez bi halindeyim 2 aylık nişanliyim . Yarın damat görmeye gitcez 15 kisi felan ailecek . Nisanlimla daha önceden konuştuk bugün elbise almaya gitcektik yarın giymem için . Kendisi cok yogun çalışıyor olmasina rağmen beni kırmadı geldi ilk girdiğimiz yerden aldik.

eve girmemizle elbise bakmamiz 1 saat sürmedi. Ailesine hediyelik için outlet olan bulunduğumuz yere 15 20 dk uzaklikta bi yere gidelim dedim ..
Gidemeyiz cok isim var yarın musteri gelcwk.soz verdim beni bekliyolar (abisi ve elemanlari) dedi normalde oyle bisey demez sirun yapmaz garip geldi sinirlendim gezdirmedim ilk girdigimiz yerden aldik ya begenmeyip 3 5 ywre baksaydik nolcakti dedim vs.. uzadi ama beni genede goturdu yolda hizli gidiyo diye bağırdım kollarını sıktım ki o bana hiç. Bi şekilde bi sey yapmadi ..

Mağazanın onunde ozur diledi gel hayatim gidip bkalim dedi ama ben cok kirildim istemedim eve götür yada ben giderim felan dedim. magzadan geri çıkıp arabaya geldik cok soylendim bağırdım kollarını sıktım ki tirnagim bile geçmiş pismanim :KK43:

Sinirlendi Direksiyonu ve sonra cama yumruk atti ilk defa gördün onu oyle 7 yıldır sevgiliyiz şok oldum.

Cam çatladı paramparça oldu..
Saatlerce agladm tel kapatti gitmiyorum bi yere desi 6de gitmesi gerekirken 10 da gitti yanimdan alcaklarimizi aldık kötü davranmadi konuşmadı çok dusunceliydi.

ve kırmadı kizmadi ben şimdi ne diycem heekes anliycak saat 10 oldu yarin musteriye ne diycem sozunu bile tutamayan haysiyetsiz serefsizin tekiyim dedi..

Tel kapatti dukkana gitmiycem yüzüm. Yok arabaya ne diycem anliycaklar defolup gitcem yarin babami ara sizi alsin beni arayan olursa bilmiyorum yanımda yok de dedi biktim herseyden birakip gitcem artik dedi...

Yarın napcam ne diycem tel kapali ulasmiyorum beni eve bırakıp gitti asla biyke seylee yapmazdı çok. İşine evine bagli biri ..
millet benim.yuzunden.oldugunu anliycam ailecek ortaklar herkes arabayi sorcak tas atti desek tas atilmis gibi degil sol tarafta belli çok caresizim kafam allak bullak ne yapcam annesi babasi bisey dermi bana hakkimda ne düşünürler ilk defa onu boyle görüyorum cok korkuyorum: (
Adam zaten işinin gücünün arasında sana zaman ayırmış sen daha dırdır etmişsin haksızsın bence kolunu felanda sıkmışsın adamın.O halde bile sana yine ılımlı yaklaşmış , kendine çeki düzen ver adamı sıkma bence senden sıkılır gerçekten bırakır yoksa

Ara ında baska sorunlar mı var ? Bu olaya bu kadar sinirlenmesi normal gelmedi çünkü bana

adami tirnakla it kak ustune trip at,sinirden cam kirdir, isinden alikoy aferin size bravo!
sen onu tirnaklarken o sinirle bi tane yapistirsa kadina siddet mi oluyo bu? bidr araba kullanirken kol sıkmak nedir ya, bildigin histeriksin.
ozur dilerek soyluyorum ama evlat olsan sevilmezsin, bn okurken bunaldim adam kim bilir ne hale geldi

Back