• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabandan anlayanlar bakabilir mi ?

Toprak ve su

Geçip giden zamanları bir yerlerde bulsam ;)
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
514
315
323
558CAF51-F49B-430C-96F2-8902A81A3A8E.jpeg

Merhaba arkadaşlar :KK54:
Eşimle iki aydır aynı evde olmamıza rağmen görüşmüyoruz .. her sonum kendim halletmeye çalışıyorum, arabamda böyle bişi çıktı .daha bir yıldır araba sürüyorum. bu konularda biraz cahilim .biraz internette araştırayım dedim ama pek bişi anlamadım. Bu önemli bişey mi acaba ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
Ne cikmis anlamadim ben.arabanin km si,benzin,hiziniz drgil mi onlar?markasi nedir arabanizin

Yol bilgisayarı 4 haneye ayarlı olduğundan 9999 da takılı kalmış sanıırm. bu sizin o süre içerisindeki ortalama hızınızı ve yakıt tüketiminizi vs. gösteriyor. İstanbul gibi dur kalkı çok olan bi şehirdeyseniz 30 lu km ler ortalama hızınız olabilir. sanırım sayacı sıfırlamak gerekiyor ama doğru hatırlamıyor olabilir bunları.

Eğer aracın kullanma kılavuzu duruyorsa ordan bakabilirsiniz, biz birkaç konuda bakmıştık ve işe yaramıştı. Bu arada bence de bi sorun yok. İkaz ışıkları yanıp sönerdi öyle bir durumda, tabi aracın modeline de bağlı.

peugeot 308 daha önce böyle bişi dikkatimi çekmemişti birde sürekli ekranda

Bilgi ekranı bu, bir sorun görünmüyor. Ama bazı araçlarda bu ekranlarda yazılar değişebiliyor, eliniz bir yere değince mi çıktı? Bizimkinde mesela tuşa bastıkça değişik şeyler çıkıyor

Eki Görüntüle 2544360
Merhaba arkadaşlar :KK54:
Eşimle iki aydır aynı evde olmamıza rağmen görüşmüyoruz .. her sonum kendim halletmeye çalışıyorum, arabamda böyle bişi çıktı .daha bir yıldır araba sürüyorum. bu konularda biraz cahilim .biraz internette araştırayım dedim ama pek bişi anlamadım. Bu önemli bişey mi acaba ne yapmalıyım ?
Bizde peugeot 207 var aynı ekran bizdede çıkıyo. Silecek kolunda bi tuş var oraya basıncada aracınızın yaktığı ortalama yakıt filan çıkıyo. Yani bi sorun yok.

Arkadaşlar yardımcı olan bütün herkese çook teşekür ederim .... Burda bir düğmeye basmışım Silecek kolu Oradan açılmış . iki gündür anlamaya çalışıyordum bende :kızgın:ne cahilim ya .
Herkese Teşekürler :KK200:

Son düzenleme:
Back
X