arabamiz calindi :'(

bu dunyada belki adalet olmayabilir ama öbür dunyada var. inşallah rabbim onun cezasinin da cogunu obur dunyaya birakir. ordaki cezayi odemek daha zor. cezayi caydirici yapmayan insanlarada hakkim helal degil. tabi kendilerinin tuzu kuru onlarin tek bir malina zarar gelme ihtimali yok. anca bizlerin cani gitsin anca bizlerin mali gitsin . ccanim gorsen sanki kendi arabasi gibi bir rahat biniyor arabaya. ben o kadar rahat binemem yani.

çok geçmiş olsun, kamera kayıtları da varmış, bulunur bence...
babamgil bilmem kac milyar para verip kamera taktirmislardi binaya. ama ne gece görüşü var nede cozunurluk. adam ruh gibi gidiyor ne yuz belli ne kimlik . soyle deyim adamin golgesi kendisinden daha net duruyor. kameralardan sadece arabanin calndigi goruluyor. baska hic bsey yok.

kayseri ve civari sehirdekiler koyde ara sokakda gorenler ne olur haber etsin. plaka : 66 lh 824

çok üzüldüm gerçekten, tanıdığınız bir polis yok mu ona sorun kayseri gibi illerde genelde mimli şahıslar yapar böyle şeyleri ve kimin yaptığı da polisler tarafından bilinir çünki ilk vukuatları değildir.Ama polise gittiğinizde oradakiler size bunu söylemez. Arabanızın çalınmaya karşı kaskosu var mıydı ??
Kötü konuşmak istemem ama o araba derhal parçalanıp satılmış, ya da çıkmacılara satılmış olabilir ya da aynı modelde pert ama pert kaydı olmayan bir araçla "change" amaçlı kullanılmış olabilir bilmiyorum...bunlar da ihtimal dahilinde bulundurun çalınan otomobiller tek parça bulunamıyor genelde çünkü. Eşim polis ve aynı zamanda araba alıp satıyor, ondan biliyorum.

94model arabaya kasko yapmıyorlar bende de vardı 25 senelik bi araç oradan biliyorum. benim Alarmı vardı. ona rağmen ittirerek yerini değiştiriyorlardı geceleri, çok geçmiş olsun.

canim nolur esine soyle de bi yasadiginiz sehirden de anons ettirsin cok korkuyoruz bu anlattigin durumdan. nolur kayseride tanıdığınız bi polis varsa isler hizlansn. polis yakinmz var ama oyle cok yakn degil o yuzden pek ilgilenecgni sanmıyorum oyle ayrntili.

eşim şu an izinde maalesef ve kayseriye kilometrelerce uzakta oturuyoruz.

arabanin calindigini anladigimiz an hemen aradik ifade falan verdi esim. ben pazarda falan bile bir visne alsam haram mi diye vicdan azabi cekiyorm bu insanlar kocaman arabanin vebalini hic mi dusunmuyorlar.

Çalındı diye başvurup ifade vermeseydiniz bir şey diyecektim de neyse...
Çalan kişinin arabayı herhangi bi yasa dışı amaç için kullanıp bırakması en iyi ihtimalle...
Kaskosu var mıydı aracın

Eşimi aradım da maalesef tanıdığı biri yok kayseride, ama diyor ki, araba düşük modelli ise parçalayıp satmak ya da change yapmak yerine hırsızlık amaçlı kullanmak için çalınmıştır, eski modelli arabalar genelde bir suç işlemek için kullanılır çünkü parçası pahalı değil ve change için de kar ettirmez diyor.
İnş öyledir de bir an önce bulnur arabanız, mal canın yongası emek edilerek alınmış

Çalındı diye başvurup ifade vermeseydiniz bir şey diyecektim de neyse...
Çalan kişinin arabayı herhangi bi yasa dışı amaç için kullanıp bırakması en iyi ihtimalle...
Kaskosu var mıydı aracın
kasko yoktu canm. ifade verdgmiz an arabanin mahsuliyeti üzerimizden cikiyormus canim herhangi bir sucta bizlik bisey olmazmiz. kocam bide ruhsati arabada birakmamis eve gelirken yaninda getirmis. polis yasal islem baslattigi icin hirsizlik kaza vs durumlarda arabayi suren adam suclu cikarmis.

zaten yasal islem basladigi an araba bizim himayemizden cikmis oldu herhangi bi suc islendigi takdirde bizlik bisey olmayacak. bildigimiz sahin canm bizde zaten parcasi ucuz diye onu tercih etmistik. inşallah hic bisey olmadan geri gelr elmze. cok tesekkur ederim bu arada canm.

Umarım öyle bir amaç için kullanıp bir kenara bırakırlar parçalamalarından iyidir diye dedim
tabii ki suç işlense de hukuken hiçbir sıkıntı yaşamazsınız

ay dün konunuza göz atmistim , rüya ma girmis bulundu diye acaba diyorum o kadinin arabasimi
vs ay insallah cikar

cok üzüldüm adiniza ..

Maalesef kasko yaptırmadığınıza üzülmeyin çünkü o araca kasko yapılmıyordu zaten. Umarım biraz gezip bir yerde bırakmıştır. Çok üzüldüm bu olaya.

Umarım öyle bir amaç için kullanıp bir kenara bırakırlar parçalamalarından iyidir diye dedim
tabii ki suç işlense de hukuken hiçbir sıkıntı yaşamazsınız
cok sukur bulmuslar canim . bakmaya gitttiler simdi . inşallah bi sıkıntısi yoktur. hersey icin teşekkür edermm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…