- 12 Mart 2015
- 750
- 363
-
- Konu Sahibi kaymerikaa
ne zengin ne fakir allah kimsenin basina vermesin. emeklerinin bosa gitmesi cok zor.zaten olan bizim gibi orta direklere oluyor,calacaksan git bari zenginlerinkini cal,onlara dokunmaz,emekci adamlardan ne istiyorsun haysiyetsiz adam.
yok canm ya. malesef. bulunursa ilk isim kasko olcak.
yok canm kaskomuz yoktu malesefçok geçmiş olsun. kaskosu var mıydı çalınmaya karşı? parasını geri alabilirsiniz varsa.
aahh keske yaptirsaydk.Cok uzuldum yahuinsallah bulunurr arabaniz. keske keske yaptirsaydiniz su kaskoyu,
inşallahİnşallah bulunur. Pislikler cezalarını bulurlar inşallah.
benimde dugundeki altinlarimla alinmisti. bi yaramiza merhen olur diye saklamistik .İnsan ne emeklerle alıyor arabasını şerefsiz gelip senin emeğini bir anda alsın geçmiş olsun inşaallah bulunur..Bizimde yıllar önce eşimin ofisinden anahtarı alıp arabamızı çaldılar 2 gün sonra sahilde arabayı polisler buldu kolonlarını falan sökmüşler,aksesuarları falan alınmış.Yine de arabamıza kavuşmuş olduk.Ben de düğünde takılan bileziklerimle almıştık arabamızı.Sizin de inşaallah bulunur arabanız
inşallah canm. dualarnizi bekliyorum.İnşallah bulunur. Pislikler cezalarını bulurlar inşallah.
inşallah canm. dua edn bze .hay Allah keşke alır almaz yaptırsaydınızumarım arabanız bulunur
Sigorta nasil karsilamaz ya aklim almadi..yok canm karsilamiyo malesef.
devlet adalet gereken cezayi vermezse onun cezasini ben veririm. hic ummadigi anda tek bicak darbesiyle elini kullanamaz durumuna getiririm. bunuda acikca söylüyorum madem onlar benim alin terimi calan adami serbest birakiyorlar ben onun benim malimi calan ellerini kirdigimda kestigimde benide serbest birakirlar. tum halkin hakkini nasil odeyecekler buyukler.Hanimlar yeni arabalarda yani cok yeni olmasina da gerek yok 2000 yili civari gibi arabalarda immobilizer diye bir sey var ve duz kontakla calistiramiyorlar. Eski arabalari calmalari bu yuzden. Eski arabalari ne yapacaklar derseniz de motorunu, yedek parca olacak kisimlari cikarip hurdaciya satiyorlar. Yani siz 7000 tl aldiysaniz onlarin eline gecen para en fazla 3000 falan oluyor. Siz alinterinizle 7000 vermissiniz onlara havadan gelen 3000 yani umurlarinda bile degil degerinin dusmesi. Ki alinteriyle alinan birsey bana gore paha bicilemezdir.
Bu ulkede adalet sistemi zayif, cezalar hic caydirici degil. Siz simdi hirsizi bulsaniz bile onceden sabikasi olsa bile bu isten pisman olacak kadar bir ceza alacagini sanmayin. Haberlerde cikiyor mesela adamin 100 den fazla sabikasi var yine yakalanmis bir bakiyorsun "tutuksuz yargilanmak uzere serbest birakildi". Bu insan niye disarida hala ve bu kadar sabikasi oldugu halde demek ki vazgecmeyecek ona gore uzun bir ceza verin ki hem herkes rahat etsin hem de bir daha yaparken iki kere dusunsun. Hic kimse kanunlari degistirmeyi akil edemiyor mu yani?
Allah a emanet yasiyoruz resmen.
borcu bitmedi daha hatta hic baslamamistik bile borc odemeye. arabayi aldgmz adamin acelesi vardi kredide gec cikiyodu kredi cekene kadar bileziklerimi verdm kredi ckincada esim kredi parasna bileziklerimi geri aldi krediyi de her ay odeyecekti. bu ay baslayacakti kredi odemesi. daha arabamizi alali bi ay olmustu. aglamak istiyorum agliyorumda ama care yok donusu olmuyor arabamizi geri bulamazsak eger alti milyar kredi odeyecegiz bos yere herr ay 510 liramizi cope atmis gbi olacagiz. allahim hakkimizi onlarsa birakmasin.Canim cok gec,mis olsun
Bizde 10 ay once dolandiricilarin eline dustuk ve arabamiz gitti bizde dugun borclarini odeyip kurban kesecektik oksuzun helal parasini dolandirip gittiler
Ses seda hicbirsey yok ben rabbime havale ettim nasil biliyorsa iyle yapsin
Bebegimuz olacak az zaman sonra hem borc kaldi hemde arabamiz gitti cook agladik esimle en ufak kurusunda haram yok keza esim 10 kurusu goturup veren ve rabbim kursagima haram para sokmadan canimi alsun diyen biuri ve bu serefsixler bizim canimizi cok kotu yakti bizimki gitti
İns siuzinki geri gelir cok uzuldum ayni o gune dondum resmen
bizimkide zengin arabasi degil canm ya. sahin 94 model. yedi bucuk milyara almistik. ama bize yetiyordu. elime bi geçse o hirsiz allah sahit onu sakat birakirim. öldürmem ama burda cani yansin benim icimi yakti o adam allahta onu yaksin. :'(
arabamizda nerdeyse bi bucuk milyarlik aksesuar vardi. depo da full doluydu. inşallah tek kullanip biraksalar. parcalamarindan korkuyorum .Böyle arabaları gençler çalıp gezip boş bir arazide bırakıyorlar. İnşaallah sizinde öyle olur.
zaten olan bizim gibi orta direklere oluyor,calacaksan git bari zenginlerinkini cal,onlara dokunmaz,emekci adamlardan ne istiyorsun haysiyetsiz adam.
arabamizda nerdeyse bi bucuk milyarlik aksesuar vardi. depo da full doluydu. inşallah tek kullanip biraksalar. parcalamarindan korkuyorum .