arabamiz calindi :'(

allah kimsenin ocagina emek hirsizligi atesini dusurmesin. her turlu hırsızlık olmasin. haksizlik olmasin.

Neydi o aksesuar ? Bence bulunacak inşaallah.. Sizde gezip bakın ; böyle araba bulan çok var.
esim biraz ses sistemlerine merakli. ses sistemi yaptirmisti bir milyarlik bassli muzik sistemi fln vardi. bide baska bi alet daha vardi adini bilmiyorum pekde ilgilenmemstmde oda pahalydi dort yuz kusure almisti. teybi falan hep yenilemisti. aradik aksama kadar esim hala aramaya devam ediyor sananiye falan da bakmis tanidik parca gorurmuyum diye.

Bunu yaparsaniz onu adam yerine koyup size ceza verirler. Hic denemeyin bile lutfen.

Bunu yaparsaniz onu adam yerine koyup size ceza verirler. Hic denemeyin bile lutfen.
benim kocam o parayi kazanmak icin milletin altini bile temizliyor hastanede. kusura bakmasnda o pis insani ceza vermeden salarlarsa kendim yapmasam bile birine yaptiririm. onun benım arabami caldgndan nasil kimsenin haberi olmadi benim ona verdigim zarardan da kimsenn haberi olmaz. allaha havale etmek istiyorum ama icim sogumuyor. elime gecse ah bi elime gecse o şerefsiz.

Cok uzuldum ya. Allah yardimciniz olsun. Insallah bulunur.
Merak ediyorum acaba bir adaginiz falan var mıydı? Lutfen yanlis anlamayin. Sadece merak.

Cok uzuldum ya. Allah yardimciniz olsun. Insallah bulunur.
Merak ediyorum acaba bir adaginiz falan var mıydı? Lutfen yanlis anlamayin. Sadece merak.
yok canm oyle bi durum olsaydi aklmzda olurdu . anladm seni yanls anlamam merak etme . sürekli de düşünüyorum acaba yanlis bisey mi yaptim diye. ama gelmiyor aklma.

Herkes kasko sormus, bu arabaya kasko olmuyor arkadaslar. Bide genelde dogan ve sahini bu sekilde calabiliyorlarmis,ozellikle bu iki model.

Bundan 5-6ay once komsumuzun arabasini da goturduler ama polis mobeseden hep takiple sakaryada yakaladilar.ama adamlar her durduklari bir ilde baskalarinin plakalarini calmislar degistirerek oraya kadar gidebilmislerdi yakalandilar.araba aksama geri geldi.

ayyy kıyamam yaaa çok geçmiş olsun
çalındığı yerde 40 defa tarık suresini okuyun Allah ın izniyle ya geri gelir yada nerde olduğunu rüyanızda görürsünüz

elleri kırılsın..bunlar oto faresi..bu konuda uzmanlaşmışlar..zorlamadan açıyorlar..umarım arabayı parçalamadan bulursunuz..onların mesleği bu zaten..ne acımaları var ..nede vijdanları var..olsa zaten yapmazlar..tabi cezada fazla olmayınca devam ediyorlar..

ya bende ondan korkuyorum sger plaka degistirirlerse de bulamazlarsa diye .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…