arabamiz calindi :'(

Ayyyy çok sevindim.Tam konuyu okuyup yorum yapacaktım ki bulunmuş. Cana geleceğine mala gelsin denir ama ; mal da canın yongasıdır. Kolay kazanılmıyor para.

Ayyyy çok sevindim.Tam konuyu okuyup yorum yapacaktım ki bulunmuş. Cana geleceğine mala gelsin denir ama ; mal da canın yongasıdır. Kolay kazanılmıyor para.
allah kimseye hic bir üzüntü vermesin canim. dogrusun cana gelecegne mala gelsn deriz hep ama mal gidincede zorumuza gidiyor .

allah kimseye hic bir üzüntü vermesin canim. dogrusun cana gelecegne mala gelsn deriz hep ama mal gidincede zorumuza gidiyor .

Gitmez mi gider tabi. O parayı kazanmak için onlarca kişinin ağız kokusunu çekiyoruz.Sabahın köründe kalkıp akşam bilmem kaçta dönüyoruz. Çeşit çeşit insanla uğraşıyoruz. Kıyafetlerime bile bir şey olsa üzülürüm ben. Şükür ki bulunmuş arabanız.

Gitmez mi gider tabi. O parayı kazanmak için onlarca kişinin ağız kokusunu çekiyoruz.Sabahın köründe kalkıp akşam bilmem kaçta dönüyoruz. Çeşit çeşit insanla uğraşıyoruz. Kıyafetlerime bile bir şey olsa üzülürüm ben. Şükür ki bulunmuş arabanız.
aynen oyle canim. kolay kaznilmiyo para. cok şükür bulundu.

babamgil bilmem kac milyar para verip kamera taktirmislardi binaya. ama ne gece görüşü var nede cozunurluk. adam ruh gibi gidiyor ne yuz belli ne kimlik . soyle deyim adamin golgesi kendisinden daha net duruyor. kameralardan sadece arabanin calndigi goruluyor. baska hic bsey yok.
ay tüh ya, polise gittiniz mi belki o taraflarda sürekli olan bir şeyse boyundan hacminden yine bir seyler yapılabılır .... çok geçmiş olsun ya. çok siinir bozucu

ay tüh ya, polise gittiniz mi belki o taraflarda sürekli olan bir şeyse boyundan hacminden yine bir seyler yapılabılır .... çok geçmiş olsun ya. çok siinir bozucu
canm yaklasik on yildir ayni semtte oturuyoruz tek bi hırsızlık olayi duymamistim. ilk duydugum basima geldi diyebilirim.

sizin adınıza sevindim..nerede bulunmuş..hadi gözünüz aydın..birde neden kasko yapılmıyorki..ben gördüm birisi şahin arabasına kasko yapıldığını..
yas olarak buyuk olanlari yapmiyorlar sanırim. bizim eve bes km uzaklıkta biyerde bulunmus canim. hirsizin bi yakini ihbar etmis onuda. allah ondan razı olsun.

X