- 12 Mart 2015
- 750
- 363
- Konu Sahibi kaymerikaa
sagol canim. bulmuslarr cok şükür.Maalesef kasko yaptırmadığınıza üzülmeyin çünkü o araca kasko yapılmıyordu zaten. Umarım biraz gezip bir yerde bırakmıştır. Çok üzüldüm bu olaya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canim. bulmuslarr cok şükür.Maalesef kasko yaptırmadığınıza üzülmeyin çünkü o araca kasko yapılmıyordu zaten. Umarım biraz gezip bir yerde bırakmıştır. Çok üzüldüm bu olaya.
keske demek yetmiyor bazen canm bizim arabaya zaten kasko olmuyormus.Bu kelimeyi bizde çok kullandıydik .. Cok üzüldüm çok tanidik bi his ..
dualarniz icin tesekkurler canm bulundu allahin izniyle.ay dün konunuza göz atmistim , rüya ma girmis bulundu diye acaba diyorum o kadinin arabasimi
vs ay insallah cikar
cok üzüldüm adiniza ..
cok sukur bulmuslar canim . bakmaya gitttiler simdi . inşallah bi sıkıntısi yoktur. hersey icin teşekkür edermm.
sagol canimm yaa.Geçmiş olsun. Okuyunca çok üzülmüştüm. Bulunduğunu okuyunca da bir o kadar sevindim sizin adınıza.
allah kimseye hic bir üzüntü vermesin canim. dogrusun cana gelecegne mala gelsn deriz hep ama mal gidincede zorumuza gidiyor .Ayyyy çok sevindim.Tam konuyu okuyup yorum yapacaktım ki bulunmuş. Cana geleceğine mala gelsin denir ama ; mal da canın yongasıdır. Kolay kazanılmıyor para.
teşekkür ederim canm benmm.Geçmiş olsun. Okuyunca çok üzülmüştüm. Bulunduğunu okuyunca da bir o kadar sevindim sizin adınıza.
allah kimseye hic bir üzüntü vermesin canim. dogrusun cana gelecegne mala gelsn deriz hep ama mal gidincede zorumuza gidiyor .
aynen oyle canim. kolay kaznilmiyo para. cok şükür bulundu.Gitmez mi gider tabi. O parayı kazanmak için onlarca kişinin ağız kokusunu çekiyoruz.Sabahın köründe kalkıp akşam bilmem kaçta dönüyoruz. Çeşit çeşit insanla uğraşıyoruz. Kıyafetlerime bile bir şey olsa üzülürüm ben. Şükür ki bulunmuş arabanız.
ay tüh ya, polise gittiniz mi belki o taraflarda sürekli olan bir şeyse boyundan hacminden yine bir seyler yapılabılır .... çok geçmiş olsun ya. çok siinir bozucubabamgil bilmem kac milyar para verip kamera taktirmislardi binaya. ama ne gece görüşü var nede cozunurluk. adam ruh gibi gidiyor ne yuz belli ne kimlik . soyle deyim adamin golgesi kendisinden daha net duruyor. kameralardan sadece arabanin calndigi goruluyor. baska hic bsey yok.
bulundu muuuu :)aynen oyle canim. kolay kaznilmiyo para. cok şükür bulundu.
dualarniz icin tesekkurler canm bulundu allahin izniyle.
sagol canim. bulmuslarr cok şükür.
ay tüh ya, polise gittiniz mi belki o taraflarda sürekli olan bir şeyse boyundan hacminden yine bir seyler yapılabılır .... çok geçmiş olsun ya. çok siinir bozucu
canm yaklasik on yildir ayni semtte oturuyoruz tek bi hırsızlık olayi duymamistim. ilk duydugum basima geldi diyebilirim.ay tüh ya, polise gittiniz mi belki o taraflarda sürekli olan bir şeyse boyundan hacminden yine bir seyler yapılabılır .... çok geçmiş olsun ya. çok siinir bozucu
yas olarak buyuk olanlari yapmiyorlar sanırim. bizim eve bes km uzaklıkta biyerde bulunmus canim. hirsizin bi yakini ihbar etmis onuda. allah ondan razı olsun.sizin adınıza sevindim..nerede bulunmuş..hadi gözünüz aydın..birde neden kasko yapılmıyorki..ben gördüm birisi şahin arabasına kasko yapıldığını..
sagol canım bnim. Böyle güzel rüyalar gör hep emii :)rüyalarim gerceklesiyor:)) sevindim adiniza
yas olarak buyuk olanlari yapmiyorlar sanırim. bizim eve bes km uzaklıkta biyerde bulunmus canim. hirsizin bi yakini ihbar etmis onuda. allah ondan razı olsun.
hirsizda yakalanmis. daha cocukmus yirmi yasnda bi cocuk. demiski bide dort bcukda misafirlikten ciktim otobüs bulamadim ondan bindim geldm demis. oylede yuzsuz şerefsiz.o zaman hırsızın kim olduğuda ortaya çıkar..