- 12 Mart 2015
- 750
- 363
-
- Konu Sahibi kaymerikaa
aynen oyle ona sukrediyorum . ama kalbimin acisi dinmiyor. saka gibi sanki.Haram olsun aynen ,neyse ki cana gelmemiş tek tesellin bu olsun
inanin bilmiyorum. tek bizim degil nerdeyse bes alti tane arabayla ugrasti uc tanesini acti icine bindi geri indi en son bizimkine bindi onuda alip gitti. tornavidayla mi acti bilmiyorum. diger actigi arabalarda kilitde hic zorlama yok. elinde her cesit arabanin anahtari varmis gibi.Nasıl açmış kilitli arabayı????
arabanin calindigini anladigimiz an hemen aradik ifade falan verdi esim. ben pazarda falan bile bir visne alsam haram mi diye vicdan azabi cekiyorm bu insanlar kocaman arabanin vebalini hic mi dusunmuyorlar.Çok geçmiş olsun, ne emeklerle aliniyor, nasil boyle insanlar olabiliyor anlamiyorum, Allah karsilastirmasin. İnsallah bulunur en kisa surede, polise haber verdiniz degil mi?
inanın parasnda degilim. Sadece kocam cok heveslenerek almisti geceleri fazladan nobete kaldi hastanede gezme olayini falan biraktik araba borcu odeyecegiz diye. onun emekleri zorumuza gidiyor. dua edinde bulalim nolur.ahhh çok çok geçmiş olsun canım yaa. parasında değilim demişsin ama insan ona da üzülür yaa. ne zorluklarla alıyor insanlar o arabaları.bir arkadaşımında arabası çalınmıştı istanbulda bulundu inşallah sizinki de bulunur.
allahindan bulsun kopekler. cok sagol canm. bende oyle dedim her iste bir hayr vardir. ama zoruma gidiyor iste insanlar bu kadar gunaha yakinken .Allah islah etsin böylesi serefsizleri ya.. cok gecmis olsunesinize ve size sabirlar diliyorum,cana gelecegine mala gelsin ...ama insan hazmedemiyor iste ya yillarin emegi..
inanın parasnda degilim. Sadece kocam cok heveslenerek almisti geceleri fazladan nobete kaldi hastanede gezme olayini falan biraktik araba borcu odeyecegiz diye. onun emekleri zorumuza gidiyor. dua edinde bulalim nolur.
bizimkide zengin arabasi degil canm ya. sahin 94 model. yedi bucuk milyara almistik. ama bize yetiyordu. elime bi geçse o hirsiz allah sahit onu sakat birakirim. öldürmem ama burda cani yansin benim icimi yakti o adam allahta onu yaksin. :'(çok geçmiş olsun ya bizim mahallede de ben şahit oldum gece 3 lere kadar uyumadığım için sesini duydum bağırdım kaçtı komşumuzun arabasıydı lüks de değil araba ya toros bildiğin ona bile göz dikiyorlar hobi olarak yapıyor bazıları galiba
bizimkide zengin arabasi degil canm ya. sahin 94 model. yedi bucuk milyara almistik. ama bize yetiyordu. elime bi geçse o hirsiz allah sahit onu sakat birakirim. öldürmem ama burda cani yansin benim icimi yakti o adam allahta onu yaksin. :'(
amin canm.Bulunur inşallah hırsız çok,allah böyle insanlardan bizleri korusun.
amin canm.Bulunur inşallah hırsız çok,allah böyle insanlardan bizleri korusun.
benim kocamin ne zorluklarla geceleri nöbette kalarak milletin altini temizliyerek helal kazanip aldigi arabayi allahsiz şerefsizler sanki kendilerininmis gibi caldi. Nasıl böyle vicdansz oluyorlar boyle insanlar. dun gece annemlere kalmaya geldik. sabah bi kalkip baktik ki arabmiz yok. Kamera kayitlarindan baktik adam cok guzel arabalari aciyo kapilarini iclerine bakiyor sonra begenmiyo hic birini bizim arbamiza geliyo bizimkinin de icine giriyor karistiriyor ters mi duz mu bi kontak yapiyor calistirip defolup gidiyor. kizlar cok icim yanıyor. parasinda arabasinda degilim helal parayla alindi o sadece kocamin ugraslarina üzülüyorum. beddua etmek istiyorum ama onuda yapamıyorum. allahindan bulsunlar hakkim katkat haram olsun o calan kisiye .