arabamiz calindi :'(

benim kocamin ne zorluklarla geceleri nöbette kalarak milletin altini temizliyerek helal kazanip aldigi arabayi allahsiz şerefsizler sanki kendilerininmis gibi caldi. Nasıl böyle vicdansz oluyorlar boyle insanlar. dun gece annemlere kalmaya geldik. sabah bi kalkip baktik ki arabmiz yok. Kamera kayitlarindan baktik adam cok guzel arabalari aciyo kapilarini iclerine bakiyor sonra begenmiyo hic birini bizim arbamiza geliyo bizimkinin de icine giriyor karistiriyor ters mi duz mu bi kontak yapiyor calistirip defolup gidiyor. kizlar cok icim yanıyor. parasinda arabasinda degilim helal parayla alindi o sadece kocamin ugraslarina üzülüyorum. beddua etmek istiyorum ama onuda yapamıyorum. allahindan bulsunlar hakkim katkat haram olsun o calan kisiye .

Kaskosu varmıydı ...?

geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda hırsızlar bulunur ve sizde arabanızı kurtarırsınız bu pisliklerin elinden

tüh ya çok üzüldüm keşke kasko yaptırsaydınız.. herhangi bir yaptırımı olmadığı için hırsızlar mantar gibi çoğaldı, geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur arabanız..

Yok artık.:KK57:
Adam bildiğin bütün arabaların kapılarını rahatça açıp, hoşuna gideni alıp götürüyor.
Ülkecek ne can güvenliğimiz, ne mal güvenliğimiz koruma altında değil.
Allah belasını versin.:KK20:
Geçmiş olsun, umarım bulursunuz en kısa zamanda.

Yok artık.:KK57:
Adam bildiğin bütün arabaların kapılarını rahatça açıp, hoşuna gideni alıp götürüyor.
Ülkecek ne can güvenliğimiz, ne mal güvenliğimiz koruma altında değil.
Allah belasını versin.:KK20:
Geçmiş olsun, umarım bulursunuz en kısa zamanda.
caydırıcı cezalar olmadikca bugün benimkini calarlar yarin bi baskasininkini. insan basina gelince anliyormus.

caydırıcı cezalar olmadikca bugün benimkini calarlar yarin bi baskasininkini. insan basina gelince anliyormus.

Evet, gerçekten bu tür hırsızlık suçlarına caydırıcı ceza lazım. Yoksa yarın altımızdan evi alıp götürürler yapacak bir şeyimiz olmaz.
Çivisi çıkmış ülke.
Yazık be.

Evet, gerçekten bu tür hırsızlık suçlarına caydırıcı ceza lazım. Yoksa yarın altımızdan evi alıp götürürler yapacak bir şeyimiz olmaz.
Çivisi çıkmış ülke.
Yazık be.
elimizden hic bisey gelmiyor. ifade vermeye karakola gittik. polis bize resmen ustune soguk su icin dedi. hirsizlik Serbest zina serbest insanlik yasak bu ulkede.

X