Şimdi ben mantıklı açıklama yapacağım size konu sahibi,yaşadıklarınız için üzgünüm.
1- 4 adet prezarvatif olduğunu söylediniz,bahsettiği gibi arkadaşının olsaydı prezarfatif adedi kutularda en düşük10 (mor olduğu için durex olduğunu tahmin ediyorum durexde en az 10dan başlıyor) 10-20-30-40-50 diye gidiyor.Eğer arkadaşının bir kerelik kaçamağı diyelim geri kalan 6 prezarvatif nerede ? Arkadaşının küçük bir araba kaçamağında 6 kez yaptığını sanmıyorum.
2-Diyelimki arkadaşı yaptı,gözlüğün kutusuna koymayı düşünmez.Torpidoya gelişi güzel atar neden olsa çöpe atılır diyerekten.
3- 3ü mor 1i gri mesela buda şüpheli,arkadaşı heralde iki farklı kutuda kondom alıp ikisininde en az 10 olduğunu sayarsak griyi komple bitirmiş,sonra mor olanı almış olması lazım.O zaman arkadaşının bu arabayı sürekli kullanması gerekiyor diye düşünüyorum.
4-Sarhoşken insanlar bilinçaltındakini söylerler
5- Bence eşinizin uzun soluklu bir fuckbodysi var,yakışıklıda bir adammış illaki kadınların dikkatini çekmiştir ki birileri onla beraber olmuş.
Eşimin en yakın arkadaşının evlilikleri harika,görseniz ne mutlu yuva karısını ne kadar seviyor dersiniz.Ama meğer iş yerinden birileriyle küçük kaçamaklar yapıyormuş kendisi,üstelik çocuklarıda hasta.Hep eşimin hakkını ödeyemem diye konuşur ama kaçamaklarda yapıyor doğrusu.Eşinizin sadece seks olarak birileriyle görüşmesi sizi sevmediğini göstermez,doyumsuz olduğunu gösterir.Bunda tepki çekeceğim ama erkekler cinsellik konusunda çok doyumsuzlar eşlerine deli gibi aşık oldukları halde kaçamakları olur çok saçma ama öyle.. Umarım en kısa zamanda atlatırsınız.Karar sizin.