Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke ilk etapta sormak yerine bekleseydiniz belki gerçekten de altına bir şey yatabilir.. Şimdi eminim ki eşiniz daha temkinli davranacaktır..Merhaba kknın zeki kadınları..Benim zihnimi inanılmaz meşgul eden ama bir türlü çözemediğim bir konu için sizlerden fikir almak istedim.Öncelikle ben de eşim de kıdemli öğretmenleriz.
Geçen hafta kvye gittik.Oraya varınca eşim arabadaki eşyaları eve taşımaya başladı en son da elinde aday öğretmenlik hazırlık kitabıyla eve geldi.Anlamlandıramadım..
Ne alaka bu nerden cıktı falan dedim bilmiyorum bir aydan fazladır arabada kimin olduğunu bilmiyorum yırt at dedi annesine.
Okulunda yeni atanmış biri yok kesinlikle.
Ama ben gerçekten gözlerindeki o kaçışı hissettim içim bi garip oldu yalan söylediğini hissettim resmen..Bi kaç saat sonra yalan mı söyledin o kitabın kimin olduğunu bildiğini düşünüyorum dedim.
Ne kadar salak seyler soruyosun bilsem söylerim sahibine veririm dedi..
Arabaya binen insanlar belli bilmemen cok garip dedim ama ısrarla şuna sordum yok buna sordum yok dedi ne bileyim kimin falan dedi..
Ben mdr yrd sınavına hazırlanıyordum işte eve getirdim ben o sınav kitabı zannettim işine yarar diye hatırlamıyor musun dedi kesinlikle öyle bi sey yok hayır diyorum evet öyle yaptım deyip durdu.
Arkadaslar kesinlikle bi yanlısını görmedim şimdiye kadar ama çok saçma değil mi ya sizce de gerçekten yalan söylüyor bariz ama neden?
Yok sanmam arkadaşlarıma hiç bahsetmedim bu konudan :) benim de en cok ağırlık verdiğim ihtimal bu ama yine de yalan söylemesi gerçekten cok cok üzücübence sizin istemediğiniz, sevmediğiniz, hoşlanmadığınız ya da bu durumdan rahatsız olacağınız bir erkek veya kadını bir yerden almak ya da bir yere bırakmak zorunda kaldı. bakın erkek veya kadın diyorum. yani bence bir aldatma olayı yok ama hoşlanmayacağınız biriyle kısa süreli de olsa sizin arabanızla bir gezi yapılmış. 5 dk mesafede bir yere bırakılmış olabilir. ya da bir arkadaş grubu ile bir yere gidiliyorken mecburen hoşlanmayacağınız o insan da sizin arabanıza binmiş olabilir. eşiniz o kitabı unuttu veya hiç fark etmedi sonra da eve yanlışlıkla çıkardı muhtemelen. o an durumu ört bas etmek için de böyle saçmalamış. bana en mantıklısı bu geldi.
bu arada çok çok yakın bir arkadaşımla resmen aynı şeyleri yaşıyorsunuz acaba o musunuz?
Evet zorlaştırıyorum gerçekten ama yapım genelde de cok detaycıdır ve bu yorucu bir durumHayati coj zorlastirmiyor musunuz?
Telefonunu gizlemez hiç istediğim gibi alıp bakabilirimkıllanıyorsanız mutlaka altında bir şey vardır. kadınlar hissediyor bu paranoyaklık değil içgüdü.
ne varsa telefonda gizlidir. hesaplarını iyice kurcalayın kurcalattırmıyorsa yiyordur bi haltlar.
Şöyle ki, kitap yeni atanmış bir öğretmene ait bulunduğumuz ilçe ve okul itibariyle öyle bi öğretmen yok çevresinde yani ilk atamaya açılan bir ilçede değilizAdam öğretmenmiş,etrafında da öğretmenler var,belki biri unuttu.
Bundan yola çıkarak şüphelenmek fantezi değil mi?
Edindim emin olun özür diledi ki önceden yaşanan bir durum degilKitabı değil de üslubu dert edinseydiniz keşke.
Ne demek salak ?
Allah allah,belki öğretmen birine vercekti unuttu:)Şöyle ki, kitap yeni atanmış bir öğretmene ait bulunduğumuz ilçe ve okul itibariyle öyle bi öğretmen yok çevresinde yani ilk atamaya açılan bir ilçede değiliz
Merhaba kknın zeki kadınları..Benim zihnimi inanılmaz meşgul eden ama bir türlü çözemediğim bir konu için sizlerden fikir almak istedim.Öncelikle ben de eşim de kıdemli öğretmenleriz.
Geçen hafta kvye gittik.Oraya varınca eşim arabadaki eşyaları eve taşımaya başladı en son da elinde aday öğretmenlik hazırlık kitabıyla eve geldi.Anlamlandıramadım..
Ne alaka bu nerden cıktı falan dedim bilmiyorum bir aydan fazladır arabada kimin olduğunu bilmiyorum yırt at dedi annesine.
Okulunda yeni atanmış biri yok kesinlikle.
Ama ben gerçekten gözlerindeki o kaçışı hissettim içim bi garip oldu yalan söylediğini hissettim resmen..Bi kaç saat sonra yalan mı söyledin o kitabın kimin olduğunu bildiğini düşünüyorum dedim.
Ne kadar salak seyler soruyosun bilsem söylerim sahibine veririm dedi..
Arabaya binen insanlar belli bilmemen cok garip dedim ama ısrarla şuna sordum yok buna sordum yok dedi ne bileyim kimin falan dedi..
Ben mdr yrd sınavına hazırlanıyordum işte eve getirdim ben o sınav kitabı zannettim işine yarar diye hatırlamıyor musun dedi kesinlikle öyle bi sey yok hayır diyorum evet öyle yaptım deyip durdu.
Arkadaslar kesinlikle bi yanlısını görmedim şimdiye kadar ama çok saçma değil mi ya sizce de gerçekten yalan söylüyor bariz ama neden?