• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabadaki Kitap?

Olayı öyle bir anlattınız ki, insanın aklına hemen "adam genç atanmak isteyen bir sevgili buldu, kitap da onun kitabı" geliyor. Ne diyeyim? Kocanızı siz daha iyi tanırsınız.

kıllanıyorsanız mutlaka altında bir şey vardır. kadınlar hissediyor bu paranoyaklık değil içgüdü.

ne varsa telefonda gizlidir. hesaplarını iyice kurcalayın kurcalattırmıyorsa yiyordur bi haltlar.

bence sizin istemediğiniz, sevmediğiniz, hoşlanmadığınız ya da bu durumdan rahatsız olacağınız bir erkek veya kadını bir yerden almak ya da bir yere bırakmak zorunda kaldı. bakın erkek veya kadın diyorum. yani bence bir aldatma olayı yok ama hoşlanmayacağınız biriyle kısa süreli de olsa sizin arabanızla bir gezi yapılmış. 5 dk mesafede bir yere bırakılmış olabilir. ya da bir arkadaş grubu ile bir yere gidiliyorken mecburen hoşlanmayacağınız o insan da sizin arabanıza binmiş olabilir. eşiniz o kitabı unuttu veya hiç fark etmedi sonra da eve yanlışlıkla çıkardı muhtemelen. o an durumu ört bas etmek için de böyle saçmalamış. bana en mantıklısı bu geldi.
bu arada çok çok yakın bir arkadaşımla resmen aynı şeyleri yaşıyorsunuz acaba o musunuz? :KK70:

Merhaba kknın zeki kadınları..Benim zihnimi inanılmaz meşgul eden ama bir türlü çözemediğim bir konu için sizlerden fikir almak istedim.Öncelikle ben de eşim de kıdemli öğretmenleriz.

Geçen hafta kvye gittik.Oraya varınca eşim arabadaki eşyaları eve taşımaya başladı en son da elinde aday öğretmenlik hazırlık kitabıyla eve geldi.Anlamlandıramadım..

Ne alaka bu nerden cıktı falan dedim bilmiyorum bir aydan fazladır arabada kimin olduğunu bilmiyorum yırt at dedi annesine.

Okulunda yeni atanmış biri yok kesinlikle.

Ama ben gerçekten gözlerindeki o kaçışı hissettim içim bi garip oldu yalan söylediğini hissettim resmen..Bi kaç saat sonra yalan mı söyledin o kitabın kimin olduğunu bildiğini düşünüyorum dedim.

Ne kadar salak seyler soruyosun bilsem söylerim sahibine veririm dedi..

Arabaya binen insanlar belli bilmemen cok garip dedim ama ısrarla şuna sordum yok buna sordum yok dedi ne bileyim kimin falan dedi..

Ben mdr yrd sınavına hazırlanıyordum işte eve getirdim ben o sınav kitabı zannettim işine yarar diye hatırlamıyor musun dedi kesinlikle öyle bi sey yok hayır diyorum evet öyle yaptım deyip durdu.

Arkadaslar kesinlikle bi yanlısını görmedim şimdiye kadar ama çok saçma değil mi ya sizce de gerçekten yalan söylüyor bariz ama neden?
Keşke ilk etapta sormak yerine bekleseydiniz belki gerçekten de altına bir şey yatabilir.. Şimdi eminim ki eşiniz daha temkinli davranacaktır..

At yirt demesi sacma bir hareket. Okuldan bir hocanin ya da stajyer bir arkadasin dese normal olurdu. Ben de cok supheciyim. Daha once hic suphe uyandiracak hareketi olmasa da ilkinde de şüphelenmek gerekir bana gore. Temkinli sekilde takipte kalmanizda fayda var

Size genel davranışları nasıl ? hissinizin peşinden gidin . bir kadın ters birşeyler olduğunu genelde hissediyor

Konuyu unutmuş gibi olun.kapatin.başka konulara odaklanin (gibi olun)
Ama takipte kalin.emin olana kadar.
Azgin teke dönemlerine girilmiş olunabilir.

bence sizin istemediğiniz, sevmediğiniz, hoşlanmadığınız ya da bu durumdan rahatsız olacağınız bir erkek veya kadını bir yerden almak ya da bir yere bırakmak zorunda kaldı. bakın erkek veya kadın diyorum. yani bence bir aldatma olayı yok ama hoşlanmayacağınız biriyle kısa süreli de olsa sizin arabanızla bir gezi yapılmış. 5 dk mesafede bir yere bırakılmış olabilir. ya da bir arkadaş grubu ile bir yere gidiliyorken mecburen hoşlanmayacağınız o insan da sizin arabanıza binmiş olabilir. eşiniz o kitabı unuttu veya hiç fark etmedi sonra da eve yanlışlıkla çıkardı muhtemelen. o an durumu ört bas etmek için de böyle saçmalamış. bana en mantıklısı bu geldi.
bu arada çok çok yakın bir arkadaşımla resmen aynı şeyleri yaşıyorsunuz acaba o musunuz? :KK70:
Yok sanmam arkadaşlarıma hiç bahsetmedim bu konudan :) benim de en cok ağırlık verdiğim ihtimal bu ama yine de yalan söylemesi gerçekten cok cok üzücü

kıllanıyorsanız mutlaka altında bir şey vardır. kadınlar hissediyor bu paranoyaklık değil içgüdü.

ne varsa telefonda gizlidir. hesaplarını iyice kurcalayın kurcalattırmıyorsa yiyordur bi haltlar.
Telefonunu gizlemez hiç istediğim gibi alıp bakabilirim

Adam öğretmenmiş,etrafında da öğretmenler var,belki biri unuttu.
Bundan yola çıkarak şüphelenmek fantezi değil mi?

Adam öğretmenmiş,etrafında da öğretmenler var,belki biri unuttu.
Bundan yola çıkarak şüphelenmek fantezi değil mi?
Şöyle ki, kitap yeni atanmış bir öğretmene ait bulunduğumuz ilçe ve okul itibariyle öyle bi öğretmen yok çevresinde yani ilk atamaya açılan bir ilçede değiliz

Şöyle ki, kitap yeni atanmış bir öğretmene ait bulunduğumuz ilçe ve okul itibariyle öyle bi öğretmen yok çevresinde yani ilk atamaya açılan bir ilçede değiliz
Allah allah,belki öğretmen birine vercekti unuttu:)
Ay bilmiyorm ben mi cok safım ama:)
Kocam pc yazılımcısı eve başka bilgisayarla geldiği oluyor.Format atmak için falan.
Bu kimin diye sormam hic:)
Bende sıkıntı var sanırım:)

Yalan söylediğini hissetmişsiniz bu önemli bence ve üzerine gidince salak şeyler sorma demiş suçluluk psikolojisi gibi..
Yada gerçekten bilmiyodur. Bilemeyiz zaman gösterir

Merhaba kknın zeki kadınları..Benim zihnimi inanılmaz meşgul eden ama bir türlü çözemediğim bir konu için sizlerden fikir almak istedim.Öncelikle ben de eşim de kıdemli öğretmenleriz.

Geçen hafta kvye gittik.Oraya varınca eşim arabadaki eşyaları eve taşımaya başladı en son da elinde aday öğretmenlik hazırlık kitabıyla eve geldi.Anlamlandıramadım..

Ne alaka bu nerden cıktı falan dedim bilmiyorum bir aydan fazladır arabada kimin olduğunu bilmiyorum yırt at dedi annesine.

Okulunda yeni atanmış biri yok kesinlikle.

Ama ben gerçekten gözlerindeki o kaçışı hissettim içim bi garip oldu yalan söylediğini hissettim resmen..Bi kaç saat sonra yalan mı söyledin o kitabın kimin olduğunu bildiğini düşünüyorum dedim.

Ne kadar salak seyler soruyosun bilsem söylerim sahibine veririm dedi..

Arabaya binen insanlar belli bilmemen cok garip dedim ama ısrarla şuna sordum yok buna sordum yok dedi ne bileyim kimin falan dedi..

Ben mdr yrd sınavına hazırlanıyordum işte eve getirdim ben o sınav kitabı zannettim işine yarar diye hatırlamıyor musun dedi kesinlikle öyle bi sey yok hayır diyorum evet öyle yaptım deyip durdu.

Arkadaslar kesinlikle bi yanlısını görmedim şimdiye kadar ama çok saçma değil mi ya sizce de gerçekten yalan söylüyor bariz ama neden?

Kesin arabanıza bir bayan bindi ve bu kitabı unutmuş olmalı. Yalnız ben bunu eşiniz sizi aldatıyor vb. imasında söylemiyorum. Belki okulda öğle arası hep beraber yemeğe gittiler belki yol üstünde bir yere bıtaktı felan.

Ancak duyduğunuzda buna bile kızacağınızı düşündüğü ve zamanında size söylemediği için doğruyu da söyleyemiyor.

"Ne kadar salak şeyler soruyorsun" diyerek fazla yükselmiş mesela. Gereksiz yükselmiş.
O yüzden iç gıcıklayıcı birşeyler var gibi.
Belki de çok saçma birşey ama erkek kafası ile saklama gereği duydu, iyice saçmaladı.
Olabilir.
Hemen kötüye yormayın.
Ama gözlemlemeyi de ihmal etmeyin.

Back