• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabadaki Kitap?

Merhaba muallime hanım, kesinlikle bu tepkisi normal degıl, hem size hakaret hem hareket olarak. Nacizane tavsıyem konuyu kapamış gibi yapın ama gözünüz de onda olsun. Kitabın sahibini biliyor ki gözlerini kaçırıyor.
Ben olsam ben de bir öğrenciyle mi geziyor diye Düşünürüm.
Ben de bildigini düsündüm zaten bakın siz de yalan söyledigini düsündünüz

Sahibi niye arayıp bulmamıs falan dedi bilmiyorum ki ya cok basit bi konuyu takıyorum ya da esim yalancı

Tamam da diyelim ki başka birinin ve 1 aydır arabada. Gökten havalanıp inmediği aşikar. Sahibi çıkar demek ya da kütüphaneye koyalım demek varken "yırt at çöpe" demek kuşku uyandırıcı. Kitap yani bu tişört olsa atsın diyeceğim de mantıklı bulmadım hareketini.

Tamam da diyelim ki başka birinin ve 1 aydır arabada. Gökten havalanıp inmediği aşikar. Sahibi çıkar demek ya da kütüphaneye koyalım demek varken "yırt at çöpe" demek kuşku uyandırıcı. Kitap yani bu tişört olsa atsın diyeceğim de mantıklı bulmadım hareketini.
Yüzde yüz aynı fikirdeyim

Esiniz yalan mi soyluyor bilemem de en nefret ettigim sey boyle nereden geldigini bilemedigim objeler ya da durduk yere evde kaybolan nesneler. En sevdigim tshirtum, bir corabimin teki ve bir kutu kup sekerim evde kayboldu. Ara tara hicbi yerde bulamadim. Hala sinir oluyorum. :kızgın:

Kotu birsey olsa niye size gostersin ki siz gormeden yok ederdi

Geçenlerde arabada bir kadın ayakkabısı buldum, kesinlikle benim ayakkabım değildi. Eşim de işe arabayla gider gelir, öğle yemeklerine dışarı giderler ofisten arkadaşlarıyla falan. Gördüğüm an kafamda kırk hikaye yazdım. Ertesi gün hatırladım ki o ayakkabı annemindi, bir yere götürüyordum, arabada ayakkabısını değiştirmişti, 3-4 ay koltuğun altında kalmış, görmemişiz :)

Demem o ki, hemen kötüyü getirmeyin aklınıza. Yakalanacağı birşey olsa eve çıkarmazdı herhalde

Elinize alıp sayfalarini cevirseydiniz keske.. hamo uzerinde calisilmis mi daha once yoksa yeni bor kitap mi olup olmadigini anlardiniz.
Mesela ben ders calisirken adimi yazarim surekli.. notlar var mi yok mu gibi bakabilirdiniz.

Belki birini 5 dklığına evine bıraktı kitabını unuttu şimdi size söyleyince büyüyeceğini düşünüyor olabilir bazen ortada birşey yokken karısına birsey söylesem kızacak korkusuyla böyle yapabiliyorlar erkekler.

Merhaba kknın zeki kadınları..Benim zihnimi inanılmaz meşgul eden ama bir türlü çözemediğim bir konu için sizlerden fikir almak istedim.Öncelikle ben de eşim de kıdemli öğretmenleriz.

Geçen hafta kvye gittik.Oraya varınca eşim arabadaki eşyaları eve taşımaya başladı en son da elinde aday öğretmenlik hazırlık kitabıyla eve geldi.Anlamlandıramadım..

Ne alaka bu nerden cıktı falan dedim bilmiyorum bir aydan fazladır araba kimin olduğunu bilmiyorum yırt at dedi annesine.

Okulunda yeni atanmış biri yok kesinlikle.

Ama ben gerçekten gözlerindeki o kaçışı hissettim içim bi garip oldu yalan söylediğini hissettim resmen..Bi kaç saat sonra yalan mı söyledin o kitabın kimin olduğunu bildiğini düşünüyorum dedim.

Ne kadar salak seyler soruyosun bilsem söylerim sahibine veririm dedi..

Arabaya binen insanlar belli bilmemen cok garip dedim ama ısrarla şuna sordum yok buna sordum yok dedi ne bileyim kimin falan dedi..

Ben mdr yrd sınavına hazırlanıyordum işte eve getirdim ben o sınav kitabı zannettim işine yara diye hatırlamıyor musun dedi kesinlikle öyle bi sey yok hayır diyorum evet öyle yaptım deyip durdu.

Arkadaslar kesinlikle bi yanlısını görmedim şimdiye kadar ama çok saçma değil mi ya sizce de gerçekten yalan söylüyor bariz ama neden?
Hersey bir kenara annesine yirt at demesi beni iskillendirirdi.
Belki sahibi cikacak neder yirt at diyor.atmayida gectim, yirt at demesi bir tuhaf cidden

Ben de tam tersi en ufacık seye anlam yüklerim hayat detaylarda gibi sanki

Eşim nişanlıyken bana yalan söylemişti hissetmiştim sorduğumda detaylı anlatınca emin oldum ben çok detayciyimdir o değildir.mesela kısa ve öz anlatır yalan söyleyen erkek detaylarına kadar anlatıyorsa bence yalan söylüyordur siiznki nasıl anlattı yada nasıldır diğer konularda detaylı anlatirmi kısa kesermi?

Bence de şüpheli davranışlar, mesela hiç "salak" demezmiş size ve burada söylemesi suçlu olduğunu düşündürür bana, fazla yükselmiş. Ayrıca en iyi siz tanıyorsunuz, huzursuzluğunuzu hissettim resmen anlatırken, o kadar süredir tanıdığınız insanın farklı davranışını sezersiniz bence. Ben böyle hissetsem her şeyini kurcalardım açıkçası. Bir şey yokmuş gibi davranmak, ortaya çıkmasını beklemek benim için çok zor...
Bir ihtimal de genelde çok şüpheci bir insansanız ondan böyle yapmış olabilir... Şimdi söylesem inanmayacak, huzursuzluk çıkacak vs. diye düşünmüştür.

Back