Arabadaki Kitap?

Hahha benimde MP3 çalarım kaybolmustu en son anladim ki kedim saklamis

Elinize alıp sayfalarini cevirseydiniz keske.. hamo uzerinde calisilmis mi daha once yoksa yeni bor kitap mi olup olmadigini anlardiniz.
Mesela ben ders calisirken adimi yazarim surekli.. notlar var mi yok mu gibi bakabilirdiniz.
Tabii ki inceledim yepyeni bir kitaptı tek bir çizik bile yoktu

En çok üzerinde durdugum ihtimal bu muhtemelen hosuma gitmeyecek birini bi yere bıraktı

Kötü düsünmek degil de yoksa yalandan huylanmak benimkisi daha cok

Hersey bir kenara annesine yirt at demesi beni iskillendirirdi.
Belki sahibi cikacak neder yirt at diyor.atmayida gectim, yirt at demesi bir tuhaf cidden
Bi de nasıl biliyo musunuz umarsız gibi görünme cabası vardır ya öyle bi tavırla

Genelde hep kısa keser ve bunu da kısa kesti ama bi konu benim mantığıma yatmıyorsa ben onu sindiremem kurcaladıkca kurcalarım ve bu konuda da eksik parcalar var bariz

Nasıl kurcalayabilirim ki beklemekten baska yapacak bi seyim yok ki ve hayır eger yüzde yüz doğru olsaydı inanın her seyiyle anlatırdı ama bu konuyu eksk anlattı

O hissi bilirim. Kesinlikle bir pislik var bu işin içinde hissi. Ve vardır da. Ama şu da var. Olay büyümesin diye basit şeyleri dahi örtmek için erkeklerin beceremediği yalan söyleyip konuyu uzatmadan kapatma gibi aptal taktikleri var. Onlardan biri olabilir.

Yaaaa tam da o his ancak bu kadar iyi tanımlanırdı.. Belki anlatsa coktan aşacağım bir meseleyi tırmandırıyorum içimde.

Yaaaa tam da o his ancak bu kadar iyi tanımlanırdı.. Belki anlatsa coktan aşacağım bir meseleyi tırmandırıyorum içimde.
Ben bu hissi yaşayıp eşim köşelere kıstırıp söylemediğini söylettiği birkaç seferde kendimi salak gibi hissetmiştim. O küçük beyninde yaptığı plan anlattığı salak şeye öylesine değmiyordu ki bence sadece tetikte olup birkaç ay izlemeye alın. Erkekler korkuyor üstüne gidince, kenardan izlemek daha akıllıca bir taktik.

Umarım bu da öyle boş bi şeydir

Birşey sezmişsiniz kadınsal hislerimiz olduğu doğru siz gene de kontrol edin.

Nasıl kurcalayabilirim ki beklemekten baska yapacak bi seyim yok ki ve hayır eger yüzde yüz doğru olsaydı inanın her seyiyle anlatırdı ama bu konuyu eksk anlattı

Benimki doğru diye demiyorum ama ben sakin kalmakta çok zorlanır susamazdım üstüne giderdim sanırım ya da sussam bile telefon vs. kurcalardım gibi geliyor bir şekilde ama siz yapabiliyorsanız bekleyin, gözlemleyin bakalım, umarım önemsiz bir durumdur.

Öğrenci olduğum için mi bilmem, aklıma belki bir otostopçu almıştır diye geldi. Şimdi de siz ters tepki verirsiniz diye söyleyemiyordur belki? Bana çok şüpheli bir durum gibi gelmedi.

Genelde hep kısa keser ve bunu da kısa kesti ama bi konu benim mantığıma yatmıyorsa ben onu sindiremem kurcaladıkca kurcalarım ve bu konuda da eksik parcalar var bariz

Eşini sen daha iyi tanırsın ama akışına bırak derim ben vardaki yaptığı bir hata bırak bida yapsın gizli gizli gözetle belki edersen dikkat eder bence

Basit bi kitap işte fazla abartmışsın. Eğer altında birşey arıyorsan başka deliller de bulmaya çalış bence.

Gozlerinde kacis gorduyseniz ve supheyi hissettiyseniz emin olun ki dogrudur o suphe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…