Hahha benimde MP3 çalarım kaybolmustu en son anladim ki kedim saklamisEsiniz yalan mi soyluyor bilemem de en nefret ettigim sey boyle nereden geldigini bilemedigim objeler ya da durduk yere evde kaybolan nesneler. En sevdigim tshirtum, bir corabimin teki ve bir kutu kup sekerim evde kayboldu. Ara tara hicbi yerde bulamadim. Hala sinir oluyorum.
Tabii ki inceledim yepyeni bir kitaptı tek bir çizik bile yoktuElinize alıp sayfalarini cevirseydiniz keske.. hamo uzerinde calisilmis mi daha once yoksa yeni bor kitap mi olup olmadigini anlardiniz.
Mesela ben ders calisirken adimi yazarim surekli.. notlar var mi yok mu gibi bakabilirdiniz.
En çok üzerinde durdugum ihtimal bu muhtemelen hosuma gitmeyecek birini bi yere bıraktıBelki birini 5 dklığına evine bıraktı kitabını unuttu şimdi size söyleyince büyüyeceğini düşünüyor olabilir bazen ortada birşey yokken karısına birsey söylesem kızacak korkusuyla böyle yapabiliyorlar erkekler.
Bu kadar takacagımı düsünmedi muhtemelenKotu birsey olsa niye size gostersin ki siz gormeden yok ederdi
Kötü düsünmek degil de yoksa yalandan huylanmak benimkisi daha cokGeçenlerde arabada bir kadın ayakkabısı buldum, kesinlikle benim ayakkabım değildi. Eşim de işe arabayla gider gelir, öğle yemeklerine dışarı giderler ofisten arkadaşlarıyla falan. Gördüğüm an kafamda kırk hikaye yazdım. Ertesi gün hatırladım ki o ayakkabı annemindi, bir yere götürüyordum, arabada ayakkabısını değiştirmişti, 3-4 ay koltuğun altında kalmış, görmemişiz :)
Demem o ki, hemen kötüyü getirmeyin aklınıza. Yakalanacağı birşey olsa eve çıkarmazdı herhalde
Bi de nasıl biliyo musunuz umarsız gibi görünme cabası vardır ya öyle bi tavırlaHersey bir kenara annesine yirt at demesi beni iskillendirirdi.
Belki sahibi cikacak neder yirt at diyor.atmayida gectim, yirt at demesi bir tuhaf cidden
Genelde hep kısa keser ve bunu da kısa kesti ama bi konu benim mantığıma yatmıyorsa ben onu sindiremem kurcaladıkca kurcalarım ve bu konuda da eksik parcalar var barizEşim nişanlıyken bana yalan söylemişti hissetmiştim sorduğumda detaylı anlatınca emin oldum ben çok detayciyimdir o değildir.mesela kısa ve öz anlatır yalan söyleyen erkek detaylarına kadar anlatıyorsa bence yalan söylüyordur siiznki nasıl anlattı yada nasıldır diğer konularda detaylı anlatirmi kısa kesermi?
Nasıl kurcalayabilirim ki beklemekten baska yapacak bi seyim yok ki ve hayır eger yüzde yüz doğru olsaydı inanın her seyiyle anlatırdı ama bu konuyu eksk anlattıBence de şüpheli davranışlar, mesela hiç "salak" demezmiş size ve burada söylemesi suçlu olduğunu düşündürür bana, fazla yükselmiş. Ayrıca en iyi siz tanıyorsunuz, huzursuzluğunuzu hissettim resmen anlatırken, o kadar süredir tanıdığınız insanın farklı davranışını sezersiniz bence. Ben böyle hissetsem her şeyini kurcalardım açıkçası. Bir şey yokmuş gibi davranmak, ortaya çıkmasını beklemek benim için çok zor...
Bir ihtimal de genelde çok şüpheci bir insansanız ondan böyle yapmış olabilir... Şimdi söylesem inanmayacak, huzursuzluk çıkacak vs. diye düşünmüştür.
Yalan söyledi benceSen hissettim diyorsan ben asla boş çıkcağını düşünmüyorum.
Yaaaa tam da o his ancak bu kadar iyi tanımlanırdı.. Belki anlatsa coktan aşacağım bir meseleyi tırmandırıyorum içimde.O hissi bilirim. Kesinlikle bir pislik var bu işin içinde hissi. Ve vardır da. Ama şu da var. Olay büyümesin diye basit şeyleri dahi örtmek için erkeklerin beceremediği yalan söyleyip konuyu uzatmadan kapatma gibi aptal taktikleri var. Onlardan biri olabilir.
Ben bu hissi yaşayıp eşim köşelere kıstırıp söylemediğini söylettiği birkaç seferde kendimi salak gibi hissetmiştim. O küçük beyninde yaptığı plan anlattığı salak şeye öylesine değmiyordu kiYaaaa tam da o his ancak bu kadar iyi tanımlanırdı.. Belki anlatsa coktan aşacağım bir meseleyi tırmandırıyorum içimde.
Umarım bu da öyle boş bi şeydirBen bu hissi yaşayıp eşim köşelere kıstırıp söylemediğini söylettiği birkaç seferde kendimi salak gibi hissetmiştim. O küçük beyninde yaptığı plan anlattığı salak şeye öylesine değmiyordu kibence sadece tetikte olup birkaç ay izlemeye alın. Erkekler korkuyor üstüne gidince, kenardan izlemek daha akıllıca bir taktik.
Birşey sezmişsiniz kadınsal hislerimiz olduğu doğru siz gene de kontrol edin.Merhaba kknın zeki kadınları..Benim zihnimi inanılmaz meşgul eden ama bir türlü çözemediğim bir konu için sizlerden fikir almak istedim.Öncelikle ben de eşim de kıdemli öğretmenleriz.
Geçen hafta kvye gittik.Oraya varınca eşim arabadaki eşyaları eve taşımaya başladı en son da elinde aday öğretmenlik hazırlık kitabıyla eve geldi.Anlamlandıramadım..
Ne alaka bu nerden cıktı falan dedim bilmiyorum bir aydan fazladır arabada kimin olduğunu bilmiyorum yırt at dedi annesine.
Okulunda yeni atanmış biri yok kesinlikle.
Ama ben gerçekten gözlerindeki o kaçışı hissettim içim bi garip oldu yalan söylediğini hissettim resmen..Bi kaç saat sonra yalan mı söyledin o kitabın kimin olduğunu bildiğini düşünüyorum dedim.
Ne kadar salak seyler soruyosun bilsem söylerim sahibine veririm dedi..
Arabaya binen insanlar belli bilmemen cok garip dedim ama ısrarla şuna sordum yok buna sordum yok dedi ne bileyim kimin falan dedi..
Ben mdr yrd sınavına hazırlanıyordum işte eve getirdim ben o sınav kitabı zannettim işine yarar diye hatırlamıyor musun dedi kesinlikle öyle bi sey yok hayır diyorum evet öyle yaptım deyip durdu.
Arkadaslar kesinlikle bi yanlısını görmedim şimdiye kadar ama çok saçma değil mi ya sizce de gerçekten yalan söylüyor bariz ama neden?
Nasıl kurcalayabilirim ki beklemekten baska yapacak bi seyim yok ki ve hayır eger yüzde yüz doğru olsaydı inanın her seyiyle anlatırdı ama bu konuyu eksk anlattı
Genelde hep kısa keser ve bunu da kısa kesti ama bi konu benim mantığıma yatmıyorsa ben onu sindiremem kurcaladıkca kurcalarım ve bu konuda da eksik parcalar var bariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?