- 17 Kasım 2016
- 8.474
- 1
- 28.688
- 548
- 42
Dinlemeyin eslerinizi diyen birinin de ehliyet almak icin esini dinlemesiEsle ogrenmek zor oluyor ve erkekler arabalarini paylasmak istemiyor.
Ben mesafenin yakin oldugu 5-10 km koy yollarinda yada yakin marketlere gidiyorum tek basima ama esim ehliyet almami hic istemiyor.hep kostek hep kostek hic iyi olmadu senin arabayi kullanmayi ogrenmen diye manuel bide araba esimden habersiz alip goturuyorum ama sunir oluyor ehliyetim olmadan fazla uzaklasamicagimi biliyor ve arabanin hep ona kalmasini istiyor.ne hiz yapmayi seviyorum nede bu zamana kadar bir kazam oldu ona ragmen hep erteliyor ehliyet isini yok bidahaki seneye alirsin yok syle yok boyle.
Dinlemeyin eslerinizi biraz cesaret lazim
Trafik kurallarına uyup, hız yapmayıp, alkollü araç kullanmayıp, kırmızı Işık’ta geçmeyip, ters yoldan girmeyip, yaya ve okul yolunda durup insanlara yol verip, emniyet kemerini takıp, araba kullanırken telefon kullanmadıktan sonra neden kaza olsun? Neden bir sorun olsun? Yavaş yavaş alışacaksınız. Korkmayın.
Aynı benim gibisin sende anlattıklarının tamamını bende yaşıyorum ama tek eksik çocuk . Söylediklerinin tamamına katılıyorumasker esiyim esim goreve gidip 2 ay 3 ay gelmeyince is basa dusuo hastane market eczane hepsi sana bakinca bide 2 cocuk olunca mecburen ogreniliyor kendine guvenin yoksa once bi ozel hoca sonada trafikte pratikle gecer
ilk ehliyeti aldigimda buyuk bi kaza yaptim araba pert oldu ben o aractan sag ciktim bende bidaha asla kullanamam die dusunuodum ama zamanla geciyor o his sadece pratik ve zamana ihtiyacin var
bu nasıl tavsiye araba ihtiyaç bu devirde kendine güvenip bir yerden başlaması lazım kullanmaya konu sahibinin .Herkes araba sürmek zorunda değil, siz de sürmeyiverin. Zaten korkularınız varmış. Bı korkuların üzerine neden gidesiniz? Huzursuzsanız sürmezsiniz olur biter. toplu taşıma araçları da var. Kafaya takmayın
malesef tamamiyle bıraktımŞimdi nasılsınız araba kullanma konusunda ? Aştınız mı korkularınızı
Özel ders al ben kadın hocadan aldım, daha deneyimsiz olduğun için arabanın tekeri nereye basar hesaplayamaman çok normal. Sürdükçe kazanılıyor o yetenek. Eşin araba kullanırken sağ önde otur ve sağ dikizden arka trafiği izle. Ayna varya şoför yanında olan koltuğun üst tarafında makyaj aynası, aç onu arka trafiği izle. Hiçbirşey yapmasan da bunları yap. Zamanla hangi araba nerede öğrenirsin. Önce aynadan bak sonra dön arkana bak mesela ayna ile gerçek arasında olan farkı anla. Ama pes etme asla pes etme. Bende heyecan yaptım vs hatta soğudum bir ara arabadan ama devam ettim. Şimdi hamileyim diye çok kısa mesafe kullanıyorum sadece oda araya soğukluk girmesin diyemalesef tamamiyle bıraktım
biraz işleri yoluna koyalım deneyimli bir hoca ile son bir defa daha calısmak istiyorum ama eşimle kesinlikle denemeyecegim artık
bizim araba otomatik ama oyle basıyosun gidiyo basıyosun duruyor meselesı degıl sadece araba kullanmak
benım dıreksıyon sorunum var
bırde arabayı kendı govdem gıbı goremıyorum
bır yerden mesela araba gecebılır mı hesaplayamıyorum arabanın sag tarafını ayarlayamıyorum sılme gecıyorum yanımdakı aracları ama ben daha pay var sanıyorum
onumde cukur varsa tekerı cukurun ıcıne gırmeyecek sekılde ayarlayamıyorum
bu tıp sorunlarım var
bunları esımle asamadık kı daha gerı gıtme park etmelere hıc gelemedık
ben de tumuyle bıraktım olmuyor eşimle
insallah yapabilirimÖzel ders al ben kadın hocadan aldım, daha deneyimsiz olduğun için arabanın tekeri nereye basar hesaplayamaman çok normal. Sürdükçe kazanılıyor o yetenek. Eşin araba kullanırken sağ önde otur ve sağ dikizden arka trafiği izle. Ayna varya şoför yanında olan koltuğun üst tarafında makyaj aynası, aç onu arka trafiği izle. Hiçbirşey yapmasan da bunları yap. Zamanla hangi araba nerede öğrenirsin. Önce aynadan bak sonra dön arkana bak mesela ayna ile gerçek arasında olan farkı anla. Ama pes etme asla pes etme. Bende heyecan yaptım vs hatta soğudum bir ara arabadan ama devam ettim. Şimdi hamileyim diye çok kısa mesafe kullanıyorum sadece oda araya soğukluk girmesin diye
malesef tamamiyle bıraktım
biraz işleri yoluna koyalım deneyimli bir hoca ile son bir defa daha calısmak istiyorum ama eşimle kesinlikle denemeyecegim artık
bizim araba otomatik ama oyle basıyosun gidiyo basıyosun duruyor meselesı degıl sadece araba kullanmak
benım dıreksıyon sorunum var
bırde arabayı kendı govdem gıbı goremıyorum
bır yerden mesela araba gecebılır mı hesaplayamıyorum arabanın sag tarafını ayarlayamıyorum sılme gecıyorum yanımdakı aracları ama ben daha pay var sanıyorum
onumde cukur varsa tekerı cukurun ıcıne gırmeyecek sekılde ayarlayamıyorum
bu tıp sorunlarım var
bunları esımle asamadık kı daha gerı gıtme park etmelere hıc gelemedık
ben de tumuyle bıraktım olmuyor eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?