Araba sürme meselesi

ay oyle güzel yazmıssınız ki yazacagım size insallah o günleri görürsem
ama cok umutsuzum ya acıkcası eşime de cok kırgınım bu konuda
benım 8 senedır ehlıyetım var ve 8 senedır bır baslayıp bır bıraktım kavga ettık küstüm bıraktım tekrar başladım tekrar kavga yine küstüm bıraktım derken 8 sene olmuş
kesın kararlıyım eşimle çalışmayacağım yoksa kalsın hiç sürmeyeceğim
hoca tutup bu seferde yapamazsam o zaman kabullenırım ben yapamıyorum diye

Özel ders veren hocalar var kendi aracınla ders al bir kaç saat çok iyi olur , hoca ile trafikte mutlaka deneme sürüşleri yapın canım , Erkekler her şey kendi istedikleri gibi olsun istiyor da o nedenle öğretemiyorlar . Hiç ama hiçç zor değil inanın ben 2005 de ehliyet aldım ve kısa süreler araba sürdüm , neredeyse 10 sene hiçç araba sürmedim fakat arabamı aldığımda bir öz güven geldi bir özgüven geldi ki görmelisin oto galeriden eve eşimle konvoy olarak gittik evimize benim korkacağımı düşündü sanırım şaşırdı ben sorunsuz araç sürünce Senin trafiğe çıkacağın günler yakındır diye düşünüyorum :) , bir de aklında bulunsun ilk sürüş denemelerinde çocuğun arabada olmasın , dikkatini dağıtmaması için. bir kaç deneme sonra al evladını gez toz eğlen oh mis Benim 10 yaşında yeğenim bile, anne teyzem bizi arabayla almaya gelsin diyor buluşacağımız zamanlar paşam bile alıştı arabanın konforuna .Sen yaparsın güveniyoruz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…