- 8 Ekim 2019
- 3.056
- 1.406
Kızlar ehliyetimi alalı 4-5 sene kadar oluyor. Fakat o arada üniversite okuyordum falan. Hiç kullanmadım araba. Sonra yurt dışına gelin geldim. Burada sadece şehir içinde biraz kullandıktan sonra ehliyetimi değiştirmek için de 1 seneyi geçkin bekledim ve o sırada hiç kullanmadım araba. Ehliyetim geldikten sonra eşim küçük bi araba aldı. Ford ka. Araba sürmeyi epey unuttuğum için burada bi direksiyon eğitimi alacaktım fakat araya pandomim girince kaldı o da. Ben de yakınlardaki fırına, mağazaya yavaş yavaş gide gide baya geliştirdim kendimi tekrar. Baya ama eski Halime göre baya yani. Çok çok iyi değilim. Şehir içinde normalim fakat özellikle otobana çıkarken çok korkuyorum. Bugün otobana girerken gireceğim yolda arkadan kocaman bi kamyon geliyordu ve ben çok korktum. Ne kendim düzngünce geçebildim ne de kamyon gidebildi. Saçma sapan bseyler oldu. Şimdi bile düşününce çok kötü oluyorum. Bunu düşününce araba kullanmayı bir süre bırakmak istiyorum ama sonra yine bi şekilde kullanıyorum. Aslında çok dikkat ediyorum. Gözüm sürekli yolda oluyor ama arada ufak hatalar yapıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Herkese mi bu kadar zor yoksa acemilik geçince daha mı iyi olurum bu konuda?