- 7 Mart 2007
- 270
- 1
kızlar dert değil tabi ama sizden fikir yada cesaret bekliyorum.. Şimdi benim ve eşimin ayrı arabalarımız var. Ben gayet Allah korusun kazasız belasız işime ve özel işlerime kendi arabamla yaklasık 2 senedir istanbul trafiğine alışmış ve gayet iyi bi sürücü olarak gidip geliyorum. Arabam otomatik vites benzinli . Eşimin ki manueldizel. Şuan çalıştığım iş yeri eve çok uzak oldukça yüklü benzin parası olacak arabayı yenilemeyi istemiyorum istemiyoruz çünkü tekrar üzerine para koy daha iyisini al yada dizel otomatik al olayına girersek bü sürü para vercez ki otomatik dizel tutulan belli arabalar var onlarda çok çok pahalı eşimde onlardan alırım alırsam uğraşamayız arızalancak arabayla diyo. yada ikisinide satalım öyle alalım diyor.bende öyle olcağına ozaman benmi araba kalsın oluyorum. ama bu araba olayı zaten bir aileye 2 araba ( çok çok gerekli değilken) külfet. aklıma şöyle geldi benimkini satsak eşim zaten çok kullanmıyo arabasını işi hem çok yakın hem servisle gidiyo bende manuel öğrensem çünkü onun arabası zaten çok güzel ve çok kullanışlı ve çok seviyorum o nun arabası ama kullanabilirmiyim manuel ??otomatiğe alıştım süper kullanıyorum ama diğerine cesaretim yok..
manuel araba kullanan yol ustalarınden cesaret,herkestende fikir bekliyorum
dert değil biliyorum buda dertmi demeyin ama kafamız karışık satacaksakta karar vermek lazım arabaya müsteri çıktı sze danışmak istedim....:kedi:
manuel araba kullanan yol ustalarınden cesaret,herkestende fikir bekliyorum
dert değil biliyorum buda dertmi demeyin ama kafamız karışık satacaksakta karar vermek lazım arabaya müsteri çıktı sze danışmak istedim....:kedi: