Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları araba secımınde yardım..

kızlar bu pierre cardin enigma bebek arabasının tek yönlü ve çift yönlüsü varmış.alan olursa dikkat etsin birde tekerlekleri küçük gibi acaba sorun olurmu?vede dar gibi ama diğer bütün olumlu özellikler bu arabada var ne yapsak yaCADIARZUbu araba ve beşik seçme işi ne zormuş..:bbo:

Ben Enigma aldım geçen hafta,aklımda o vardı almaya giderken o yüzden diğer arabalar pek içime sinmedi.Çift taraflı,tam yatıyor,tekerlekler tam dönüyor,tamamen üzerini kapatabiliyorsun,kumaşı kalıteli,yıkanabiliyor,ve diğerlerine göre bayağı hafif geldi.Yer kaplıyor biraz ama dörde katlanan diğer modeli de vardı, çok fark göremedik biz fiyatı dışında.Paston olmayan bütün arabalar yer kaplıyor zaten...

kesinlile chicco...eltim chicco bende kraft aldım aman Allahım ne hata yapmışım kraft çok rahatsız edici kuzum büyüyünce arabada oturmadı oturma kısmı batıtor kılıfı çok ince...hemen gidip chicco multiway puset aldım şimdi 1 senedir kullanıyorum kuzum çok rahat......

pierre cardin dörde katlanan modelini kullanıyorum. çok çok memnunum .
hem hafif hemde dört tekerleğide hareketli olduğu için sürüşte byk kolaylık.
ayrıca sırtı tam yatabiliyor bu sayede doğduğu gnden beri kullandık.
iki tarafada dönmesi ise kesinlikle çok işimize yaradı.
aynı modeli sunaybaby de üretmişl

merhaba arkadaşlar dün bende bu rabadan aldım. aldığım yerde taşıma koltuğunu çok rahat takmıştım ama evde beceremiyorum. sanki taşıma koltuğu arabaya büyük geliyor ve yerleşmiyor yardımcı olur musunuz.

arkadaşlar sakın chicco ct02 almayın.görünüşü süper bir araba ama çok yer kaplıyo,bagaja asla sığmıyo kamyonla gezmek lazım sanırım.çift yönlü değil rüzgar ayne bebişe geliyo.çok ağır merdiven indirip çıkarmak çok zor.bunlar kötü yanları.iyi yabları leke tutmuyo kumaşı,çıkarıpı yıkıyosun.sağlam bir araba,konforlu ama yinede eksileri var.ben aldım pişman oldum.bilgilerinize

arkadaslar ben derin arastırmalar sonucu chicco nun for me model arabasını almaya karar verdim.tüm aradığım özellikler var.ilerde baston araba almama gerek olmayacak.cift yönlü olabiliyo.hem baston hem normal kullanımı var(tutma kolu birleşip yada baston gibi ayrı olabiliyo).hafif bi araba.travel sistem düşünmeyin.cok ağır oluyolar.arabanın her yeri kalite.daha bi cok özelliği var.satıcı bayan pier cardin alan bi müsterinin basına geleni anlattı.kadın dolmuşa binerken sapı elinde kalmış arabanın.bebek yüz üstü düşmüş.gösterdi o modeli.resmen tek civata tutuyo kocaman sapı.güvenlik ve sağlamlık icin bence chicco daha iyi..

biz 2 yıldır kullanıyoruz.............bebe confort loola tavsiye olunur..............

Bende Stokke Explory tavsiye ederim,avrupada bebek arabalarinin Mercedesi diye geciyor . Biraz pahali ama combi bebek arabasi,katlandigi zaman cok kucuk,tek elle surulebilir ozelligi,bebegi isterseniz kendinize dogru,yada tersine dogru cevirebiliyorsunuz.. Cok super.. Fiyati 850 euro .

Kizlar bende bu 3 model arasinda kararsiz kaldim:

Quinny Speedi Moss:

Chicco Lite Way:

Ve Pierre Cardin Enigma 2020:

Bunlari kullanan arkadaslar var mi,
siz hangisini tavsiye edersiniz?

Kizlar bende bu 3 model arasinda kararsiz kaldim:

Quinny Speedi Moss:

Chicco Lite Way:

Ve Pierre Cardin Enigma 2020:

Bunlari kullanan arkadaslar var mi,
siz hangisini tavsiye edersiniz?

chıccıo lıtewayi tavsiye ederim.3 tekerlekli manevra yapamıyor.kaldırımlara inip çıkarken yamuluyor.pıerre cardın enıgmada da birçok arkadaş pantalonunun paçasını sıkıştırıyor,kullanamıyoruz demişti.

Peki liteway'i kullanani taniyor musun,
memnun mu, hafif mi surusu, tasimasi vs?

arkadaşlar araba alırken en önemli konu güneşten ve soğuktan koruması bence..bizimkide chicco hafif sürüşü güzel taşıması kolay katlanıyor zaten..ama güneşten koruması hiç iyi değil..kraftındı galiba çok güzel modelleri var hem güneşten hemde rüzgardan koruması çok güzel...

Chicco Lite Way Bebek Arabası kesinlikle tavsiye ederim kızım ela 20 günlükken almıştık çok rahat kullanışlı ve hafif fiyatıda çok uygun bence benimki resimdekinin aynısı topaz mavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…